Καταπληκτικές διακοπές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχαμε πάει με την δικιά μου κάπου στη Χαλκιδική με ακόμα ένα φιλικό ζευγάρι. Είχαμε νοικιάσει ένα σπίτι με 2 δωμάτια αρκετά απομονωμένο. Το άλλο ζευγάρι δεν το ήξερα καλά, η κοπέλα είναι συνάδελφος της δικιάς μου και αφού τα κανόνισαν οι γυναίκες η γνώμη η δικιά μου και του Γιάννη ήταν περιττή.

Την πρώτη μέρα όλα ήταν ωραία και συμπαθητικά , γνωρίστηκα και με τον Γιάννη καλύτερα, μιλούσαμε για μπάλα , παίζαμε κανένα ταβλάκι όλα ωραία. Την δεύτερη μέρα το βραδάκι κατεβήκαμε στο κοντινό χωριό να ψωνίσουμε με τον Γιάννη και εκεί που περπατούσαμε και μου λεγε για γκόμενες και γούστα , τον πλησιάζει ένας κουνιστός κουνιστός , τον χαιρετά κάτι είπανε κι έφυγε. Ο Κωστας είχε γίνει κατακόκκινος. Εγώ άρχισα να τον δουλεύω.
-ωραίες γκόμενες έχεις ρε φίλε.
- να σου εξηγήσω ρε συ , δεν είναι αυτό που νομίζεις
Το τι μαλακίες λέμε καμία φορά!!!!
- τι να μου εξηγήσεις ρε χαζέ? Πέρασες καλά? αυτό μετράει
- όχι ρε συ, να μια φορά έκατσε φάση . πως με πέτυχε εδώ?
- καλά -καλά μην ζορίζεσαι, του λέω. Κι εγώ έχω κάνει τέτοια φάση , και φαντάζομαι και όλοι μας

Μόλις του μίλησα έτσι ησύχασε, και αρχίσαμε να μιλάμε πιο ανετα.
- Μάγκα μου, μου λέει, κάνει τρελό τσιμπούκι ο τύπος. Μια μέρα τον πήραμε μ έναν κολλητό και τρελαθήκαμε στα γούστα. Τρεις ώρες μας ξεζούμισε, και μετά έφυγε και όσο το σκεφτόμασταν πάλι ξανακαυλωναμε
- Και δεν κάνατε μετά τίποτα με τον φίλο σου? Τον ρώτησα
- Εεεε, κάτι έγινε αλλά μην πεις κουβέντα σε κανένα
- Για πες τι έγινε?
- Ο φίλος μου πήρε πίπα και προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν μου έβγαινε
εδώ είμαστε λέω από μέσα μου.
- κρίμα ρε μαλάκα, του λέω. Έπρεπε να δοκιμάσεις είναι πολύ μεγάλη καβλα
- το έχεις κάνει? Με ρώτησε
- ναι και ήταν τέλεια. Αν κάτσει φάση και γουστάρεις μπορούμε να κάνουμε και μεταξύ μας
- στον γυρισμό, μου λέει, είσαι να τραβήξουμε το αυτοκίνητο στην ερημιά και να κάνουμε? Η δικιά μου ελάχιστα μου παίρνει πίπα και αυτό αραιά και που.
Εννοείται ότι μέσα σε 5 λεπτά είχαμε τελειώσει τα ψώνια ( μέσα στη καβλα του αντί να πάρει σερβιέτες για την δικιά του , πήρε πάνες ο μαλάκας) και μπήκαμε στο αυτοκίνητο για επιστροφή.

Προχωρήσαμε λίγο έξω από το χωριό και στην πρώτη ερημιά κάναμε δεξιά, είχε σκοτεινιάσει κιόλας , σβήσαμε την μηχανή και καθόμασταν.
- τ ώρα τι κάνουμε ? ρωτάει
- περιμένουμε να περάσει κανένας να μας κάνει τσακωτούς, του λέω
- είμαι λίγο χαμένος, αλλά γουστάρω πολύ
- ας βγούμε από το αυτοκίνητο

Βγαίνουμε λοιπόν και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Για πότε βρεθήκαμε γυμνοί και οι δυο και εγώ μ ένα καβλι 17-18 εκατοστά, αλλά πολύ χοντρό στο στόμα, δεν το κατάλαβα. Τον έγλυφα και όσο τον έβλεπα να το απολαμβάνει τόσο πιο πολύ φτιαχνόμουν. άρχισα μετά να του γλύφω μια τα αρχίδια και μια τον πούτσο και τρελαινόταν.
-γύρνα τώρα , του λέω.
Με κοιτούσε απορημένος , ούτε που καταλάβαινε τι ήθελα να κάνω , νόμιζε θα τον γαμούσα.
-γύρνα του λέω. Θα δεις.

Και άρχισα να του γλύφω την τρύπα. ήταν και πεντακάθαρος ο τσόγλανος και το απολάμβανα τρελά. όσο γι αυτόν... φαντάζεστε. Όπως τον έγλυφα του έβαλα και λίγο δαχτυλάκι. Ήτανε μέσα στη καβλα. Κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει: τώρα θα ασχοληθώ εγώ μαζί σου. Άρχισε να μου γλύφει αυτός πια την τρύπα και να βάζει κανονικά το δάχτυλο του μέσα. Σε λίγο έβαλε και δεύτερο και αφού πια με είχε ανοίξει , ακούμπησε σιγά σιγά τον πούτσο του και άρχισε να τον βάζει. Τη καβλα ήταν αυτή!!!

Όλο αυτό το χοντρό πράγμα μπαινόβγαινε σιγά σιγά και τόσο απολαυστικά που μου είχε κοπεί η ανάσα. Ήξερε να γαμάει. Όλη την ώρα με φιλούσε στο λαιμό και με τα χέρια του, μια έπαιζε τις ρώγες μου ,και μια έβαζε το ένα δάχτυλο του στο στόμα μου. είχαμε συντονιστεί απόλυτα και άνοιγα την τρύπα μου κάθε φορά που έμπαινε μέσα μου.
-χύνω, μου λέει. Τρελάθηκα καβλα, ποτέ δεν έχω ξαναγαμήσει έτσι. άρχισε να με χύνει μέσα σου και ταυτόχρονα μου έπαιζε τον πούτσο. Σχεδόν συγχρονιστήκαμε και χύσαμε μαζί. αφού τελείωσε και ακόμα ήταν μέσα μου συνέχιζε να με φιλάει σαν τρελός. Μόλις ηρεμήσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο, άρχισε να μου λέει ότι έχει κάνει αρκετές φάσεις με άντρα αλλά καμία δεν ήταν έτσι και ότι τελικά δεν με γάμησε αυτός αλλά εγώ τον πούτσο του . Να μην τα πολυλογώ γίναμε και οι δυο κομμάτια από την καβλα.

Αφού φτάσαμε σπίτι, ακούσαμε ένα γερο κράξιμο που καθυστερήσαμε και βεβαίως για τις πάνες που αγοράσαμε . αλλά ούτε που μας ένοιαζε. αφού φάγαμε για βράδυ ο Κωστας πρότεινε να πάμε για ψάρεμα. Οι γυναίκες βέβαια ούτε που θέλανε ν ακούσουν για ψάρεμα και προτίμησαν να καθίσουν να δουν στην τηλεόραση το «κλείσε τα μάτια». ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ

Πάμε που λέτε στην παραλία, ψυχή, κανένας σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων. Μέχρι να φτάσουμε στην παραλία όλο χαμόγελα ήμασταν. Με το που φτάσαμε νέος γύρος αυτή τη φορά , χωρίς πια την αρχική αμηχανία. Τον ξαπλώνω στην αμμουδιά και τον αρχίζω στο τσιμπούκι, μια τον πούτσο, μια τ αρχίδια. Ο μάγκας μετά το φαγητό είχε πάει και τα είχε ξυρίσει και ήταν η τέλεια καβλα. είχε πιάσει το κεφάλι μου και το ανεβοκατέβαζε αυτός πια. Με γύρισε μαλακά στο πλάι για να κάνουμε 69 αλλά αντί να μου πάρει πίπα μου έγλυφε την τρύπα και μου έβαζε το δάχτυλο του ή μάλλον καλύτερα τα δάχτυλα του. Κανονικό γαμήσι δηλαδή , εγώ βέβαια συνέχιζα την πίπα και με μεγάλη όρεξη και αφοσίωση κιόλας ,γιατί το γουστάρω πάρα πολύ να παίρνω πίπα και όταν άρχισε να φωνάζει «χύνω χύνω» συνέχισα κανονικά και τελείωσε στο στόμα μου. Που το βρήκε ο τσόγλανος τόσο χυσι μετά από το προηγούμενο γαμήσι δεν μπόρεσα να καταλάβω. ήταν όμως υπέροχο, πολύ, και ζεστό.

Ομολογώ την αμαρτία μου, όχι μόνο τον άφησα να χύσει στο στόμα μου αλλά και το κατάπια. Την συνεχεία την φαντάζεστε. άρχισε πάλι να με φιλάει και να μου παίζει τον πούτσο. Με το ένα χέρι μου έβαζε κωλοδαχτυλο και με το άλλο μου τον έπαιζε, με τόση καβλα δεν άργησα να χύσω , κι έτσι όπως έχυνα τον πήρε μια στο στήθος. Το έπιασε με το δάχτυλο και το έγλυψε. Είχα πεθάνει από ηδονή. Ξαπλώσαμε στην παραλία και οι δυο αγκαλιασμένοι, γεμάτοι άμμο που κολλούσε παντού επάνω μας, αλλά στ αρχίδια μας, είχαμε βγάλει τέλεια γούστα. από την επόμενη μέρα αφοσιωθήκαμε στις γυναίκες μας αλλά.....

Ε όλο και κάτι ξανακάναμε...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")