Ο Ισπανός καύλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Γεια σας, η παρακάτω ιστορία έγινε το σαββατόβραδο που μας πέρασε. Μένω σε μια πολύ ωραία περιοχή που ειδικά αυτή την εποχή γεμίζει με κόσμο από εκδρομές με λύκεια , κολέγια και πανεπιστήμια.

Εγώ είμαι ένα παιδί 20 χρονών αρκετά εμφανίσιμος και με αθλητικό σώμα (γραμμώσεις αλλά όχι υπερβολές). Που λέτε είχαμε βγει με μια παρέα, αλλά σε μια φάση κατάληξα εγώ με δυο κοπέλες να καθόμαστε σε ένα τέλειο μέρος της πόλης μου, που όλοι πάνε. Πήραμε μπίρες και καθίσαμε με μουσικούλα να πούμε τίποτα.

Είναι εποχή εκδρομών και έτσι είχε τα πάντα και Έλληνες και ξένους. Οι ξένοι όπως όλοι γνωρίζουμε, έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν τα όργια τους επειδή εκεί δεν μπορούν. Έτσι ένα πανεπιστήμιο που είχε έρθει, οι μισοί ήταν λίγο πειραγμένοι, κάποιοι ήταν οκ αλλά κάποιοι άλλοι ήταν τελείως μεθυσμένοι ! Δεν ξέρουν και να πίνουν !

Anyway, εκεί που καθόμασταν ήρθε ένας ο οποίος ήταν τελείως τύφλα, έπεφτε κάτω κι έτσι, και άρχισε να μας λέει πως μας λένε, ότι είναι από την Ισπανία , ότι του αρέσει η Ελλάδα και άλλα τέτοια. Εμείς χαλαρά αρχίσαμε να μιλάμε και σιγά - σιγά μαζεύτηκαν και άλλοι και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και να χορεύουμε μόνοι μας… Περνούσαμε γαμάτα…

Σε κάποια φάση ήρθε και μου μίλησε ένας τρελά ωραίος τύπος και με ρώτησε αν καπνίζω. Εγώ του είπα ναι και έτσι μου έδωσε.

Σιγά - σιγά απομακρυνόμασταν από τους άλλους και μιλούσαμε οι δυο μας. Ήταν γύρω στα 19, με ωραίο πρόσωπο και χαμόγελο, αλλά και καυλιάρικη φωνή! Όλο και με πλησίαζε, εγώ είχα καταλάβει τι ήθελε αλλά το θέμα είναι να μην το καταλάβαιναν και οι άλλοι, (σε αυτό το σημείο να πω ότι έχει πολύ λίγο φωτισμό εκεί) εγώ κοιτούσα γύρω - γύρω ενώ καθόμασταν…

Και ξαφνικά γυρίζω το κεφάλι μου, και με φιλάει! Εγώ τον έσπρωξα και τον πέταξα στα βράχια και μετά τον φίλησα κι έβαλα το χέρι μου μέσα από την μπλούζα του. Τι σώμα ήταν αυτό…

Τώρα που το σκέφτομαι εκείνη την ώρα διακινδύνευα τα πάντα αν με έβλεπε κάποιος, αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να σκεφτώ…

Έτσι τον πήρα από την μπλούζα και μόλις πλησιάσαμε τους άλλους, τους είπα ότι τον πάω για να κατουρήσει και έτσι φύγαμε, στον δρόμο ήμασταν σαν φιλαράκια, έτσι τον πήγα σε ένα μοναχικό μέρος που πάνε ζευγαράκια και βγάζουν τα μάτια τους, τον έστησα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

-Συγνώμη για πριν μπροστά στους άλλους, μου είπε (στα αγγλικά όλοι οι διάλογοι)

- Δεν πειράζει, δεν μας είδαν, τώρα σταμάτα και απόλαυσε το…

Έτσι συνέχισα να τον φιλάω και έκανα κάτι πολύ καυλιάρικο που απ’ ότι φάνηκε τον τρέλανε. Την ώρα που φιλιόμασταν έβαλα το χέρι μου μέσα από την μπλούζα του και τον χάιδευα μέχρι το στήθος και μετά κατέβασα το χέρι μου γδέρνοντας τον και στον αφαλό περίπου έστριψα τα δάχτυλα κατά κάτω και έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι και το μποξεράκι του για να πιάσω τον πούτσο του. Περιττό να σας πω ότι είχε καυλώσει τρελά, όπως και εγώ.

Αφού έπαιξα λίγο με τον πούτσο του και τις περιποιημένες τρίχες του ( μέσα από το παντελόνι) έβγαλα το χέρι μου, και σήκωσα την μπλούζα του για να του την βγάλω. Ήταν καύλας… άρχισα να γλύφω τον λαιμό του και άρχισα να κατεβαίνω προς τους κοιλιακούς του. Γονάτισα του άνοιξα το τζιν και του το κατέβασα μαζί με το μποξεράκι.

Το θέαμα ήταν όλα τα λεφτά. Χωρίς να περιμένω άρχισα δουλειά… Ο πούτσος του ήταν γύρω στα 18 εκατοστά κανονικός σε πάχος. Άρχισε να βγάζει βογγητά απόλαυσης και καυλιάρικες ανάσες… Ήταν το κάτι άλλο… Δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια…

Ξαφνικά άρχισε να λαχανιάζει, και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Δεν ήξερα αν τα ήθελα στο στόμα μου, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχα επιλογή γιατί κάρφωσε τον πούτσο του στο λαιμό μου και με έχυσε… πολύ ποσότητα…

-    «Σου αρέσουν τα χύσια μου μωρό μου;»,  μου είπε.

-    «Τρελαίνομαι… εσένα;», και τον φίλησα.

Ανταλλάζαμε το DNA του από στόμα σε στόμα για αρκετή ώρα, ώσπου σταμάτησα γιατί ήθελα κι άλλο.

Τον πέταξα κάτω και έβγαλα από την κωλότσεπη μου μια καπότα, έβαλα ξανά τον πούτσο του στο στόμα μου για να τον καθαρίσω καλά και εκείνος ξανακαύλωσε. Τον ξάπλωσα κάτω και του φόρεσα την καπότα, έκατσα πάνω του και σιγά - σιγά τον πήρα όλο μέσα μου. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του για κανένα πεντάλεπτο, ενώ ταυτόχρονα τον χάιδευα και τον φιλούσα.

Ήταν καιρός να αλλάξουμε στάση και να πάρει αυτός πρωτοβουλίες. Χωρίς να βγει από μέσα μου με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά και πολύ γρήγορα. Μόλις κατάλαβα πως σιγά - σιγά θα «απογειωνόταν», άπλωσα το χέρι μου και του έβαλα δαχτυλάκι. Τρελάθηκε, άρχισε να με γαμάει σαν τρελός, και μόλις πήγαινε να χύσει βγήκε απότομα από μέσα μου, αλλά εγώ δεν σταμάτησα να του βάζω δαχτυλάκι.

Πέταξε την καπότα και με έχυσε στην πλάτη. Ένιωθα τα καυτά του ισπανικά χύσια σε όλη μου την πλάτη και μετά την γλώσσα του να τα μαζεύει και να με γυρίζει για να με φιλήσει… Δεύτερη φορά μέσα σε μία ώρα που γεύτηκα τα καυτά του ισπανικά χύσια.

Ύστερα όπως φιλιόμασταν ξαπλωμένοι κάτω με αυτόν από πάνω, τον γύρισα και έβγαλα τον πούτσο μου και του γάμησα το στόμα και στο τέλος έχυσα στο στόμα του και τα κατάπιε.

Στο τέλος σηκωθήκαμε, κουμπωθήκαμε, φιληθήκαμε και μου είπε το κορυφαίο:

-    «Όντως εσείς οι Έλληνες είστε οι θεοί του σεξ…!»

Ανταλλάξαμε e-mail, και μου υποσχέθηκε πως το καλοκαίρι θα έρθει για διακοπές εδώ, αλλά λέω να πάω κι εγώ…

Φιληθήκαμε μια τελευταία φορά και μετά πήγαμε στους άλλους. Φυσικά μας ρώτησαν που ήμασταν τόση πολύ ώρα, αλλά τους είπαμε ότι βρήκα κάτι φίλους μου και καθίσαμε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")