Ένα διαφορετικό ξεπαρθένιασμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

 

Με τον (ας πούμε Νίκο), γνωριστήκαμε και αφού τα είπαμε δυο - τρεις μήνες, φτάσαμε στο προκείμενο: εγώ ενεργητικός, αυτός παρθένος, ήθελε να τον ξεπαρθενιάσω, αλλά φοβόταν.

Είχαμε σχεδόν την ίδια ηλικία, 20άρηδες. Συναντηθήκαμε εκείνο το βράδυ κάπου έξω κι αφού ήπιαμε την μπίρα μας, πήραμε ταξάκι για το σπίτι του. Μπήκαμε σιγά - σιγά μέσα και έτρεμε σαν το ψάρι, αλλά ήταν και ανυπόμονος. Με την μία κατέβασε το παντελόνι του.

-    «Δεν αντέχω άλλο…», μου είπε με παρακλητικό ύφος.

Του είπα να ακολουθήσει εμένα (που έχω ξαναγαμήσει παρθένο κωλαράκι) που ξέρω τι να κάνω. Ήταν φανερό μόλις ενώσαμε τα χείλη μας ότι δεν ήξερε να φιλάει, δεν πρέπει να είχε ξαναφιλήσει, είχε άγχος, έτρεμε απ’ την αγωνία και μετά από αρκετή ώρα προσπάθειας με γλωσσόφιλα σταμάτησε να τρέμει.

-    «Κώστα… Μήπως ήρθε η ώρα να μπεις;», με ρώτησε.

Ήταν ανυπόμονος. Είχα καυλώσει αφάνταστα κι εγώ, και τον άφησα να γδυθεί, έμεινε μόνο με σλιπάκι, ενώ γδυνόμουν κι εγώ, κι έμεινα κι εγώ με μποξεράκι. Τον έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι και έπεσα πάνω του (ήταν παχουλούλης με πιασίματα, κάτι που με τρελαίνει), αλλά σχεδόν δεν συμμετείχε καθόλου.

Συνεχίσαμε τα γλωσσόφιλα, ώσπου από μόνος του γύρισε μπρούμυτα, του έβγαλα με τη μία το σλιπ, έβγαλα και το μποξεράκι μου, κι άρχισα να περιεργάζομαι το κωλαράκι του. Τον χάιδευα, τον χούφτωνα και του άνοιξα τα κωλομάγουλα, βλέποντας μια πολύ στενή τρυπούλα, που ούτε δάχτυλο δεν χώραγε!

Καύλωσα ακόμα πιο πολύ, κόντευα να χύσω. Κάθισα από κάτω ανάσκελα κι αυτός από πάνω σε στιλ 69, αυτός άρχισε να μου γλύφει τον πούτσαρό μου (αν και μου τον δάγκωσε πολλές φορές λόγω της απειρίας) κι εγώ να του γλύφω την τρυπούλα και να προσπαθώ να του βάλω δαχτυλάκι.

Μόλις έβαλα το κωλοδάχτυλο, αμέσως σφίχτηκε και τραβήχτηκε. Σηκώθηκα και πήγα στο μπουφάν μου, πήρα λίγη αλοιφούλα που είχα και του έβαλα την άλειψα στην τρυπούλα του και κάπως χαλάρωσε, άρχισα να του βάζω και δαχτυλάκι. Ήταν όμως ακόμη λίγο σφιγμένος.

Σε λίγο…

-    «Γάμησε με, θέλω τώρα!», μου είπε.

Οπότε βάζω καπότα στον πούτσαρό μου και τον πλησιάζω στο κωλαράκι του. Τέσσερις φορές προσπάθησα να μπω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καθόταν μπρούμυτα. Του κατεβάζω λίγο ακόμα το κωλαράκι.

-    «Θέλω να δοκιμάσω να γαμηθώ…», μου ψιθύριζε. «Πιο ψηλά είναι η τρυπούλα μου…»

Την πέμπτη φορά άρχισε να μπαίνει το κεφαλάκι.

-    «Αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!» έκανε.

Έσπρωξα λίγο ακόμα βάζοντας όλο το πουτσοκέφαλό μου μέσα του και πέφτοντας επάνω του, του έπιασα τα χέρια και του έγλυφα τα αυτάκια του. Ήταν πολύ σφιγμένος. Προσπαθούσα να τον χαλαρώσω, αλλά δεν άκουγε.

-    «Μη σφίγγεσαι να μπει λίγο ακόμη μέσα σου και θα δεις πόσο θα σ’ αρέσει!», του είπα.

Πόναγε και βόγκαγε, αλλά μόλις το χέρι μου πλησίασε στον πούτσο του τον βρήκα καυλωμένο, οπότε του άρεσε, κι αφού γούσταρε το μωρό είπα να αρχίσω την διείσδυση. Μπήκα λίγο ακόμα μέσα του σιγά - σιγά πάλι. Πρέπει να είχα βάλει τα μισά από τα 18 εκατοστά μου όταν…

-    «Μη! Όχι άλλο… Πονάάάάάάάάάάάω!!!», μου φώναξε.

Και αμέσως μετά:

-    «Αλλά το γουστάρω… γάμησέ με!!!»

Με μπέρδευε. Οπότε αποφάσισα να πάω όπως ήξερα. Αφού έμεινα για λίγο σταθερός χωρίς να κινηθώ, ένιωσα να χαλαρώνει και να μην είναι πολύ σφιγμένο το κωλαράκι του, οπότε και αποφάσισα να μπω με την μία μέσα του. Του τον βγάζω λίγο, ίσα - ίσα μόνο το κεφαλάκι να μείνει μέσα, και μπαίνω με την μία και γρήγορα μέχρι τα βάθη του.

Είχε χαλαρώσει και τον πήρε χωρίς να σφίγγεται, αλλά δάγκωνε το μαξιλάρι για να μην ακούγεται που βόγκαγε. Μόλις ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το μέσα - έξω, τραβιέται και βγαίνει όλος ο πούτσαρός μου έξω, σηκώνεται απ’ το κρεβάτι και στέκεται όρθιος…

-    «Πονάει το κωλαράκι μου…», μου έλεγε.

Δεν ήταν η μέρα μου τότε. Σε λίγο ο ίδιος μου ξαναζήτησε να τον χύσω βαθιά μέσα του. Αυτή τη φορά ξάπλωσα ανάσκελα με τον πούτσο κατάρτι και αποφάσισα να αφήσω σ’ αυτόν το πάνω χέρι. Του ετοίμασα την τρυπούλα με αλοιφούλα και τον άφησα να κάτσει.

Μόλις έβαζε το πουτσοκέφαλό μου στην τρυπούλα του, πόναγε και τραβιόταν. Ώσπου κάποια στιγμή τον έπιασα απ’ την μέση και τον έβαλα να κάτσει σιγά - σιγά. τον πήρε όλο, τον έλεγχα εγώ. Ένιωθα που σφιγγόταν. Μυξόκλαιγε ότι πονάει.

Μόλις κάθισε κι αφού τον είχε πάρει όλον, σηκώθηκε και βγήκε και άρχισε να κλαίει. Με το ένα του χέρι έπιανε τον κώλο του και με το άλλο σκούπιζε το πρόσωπό του. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, συνέχισε να ψιλοκλαίει.

Ήμουν έτοιμος να με πάρει ο ύπνος, είχα ξεκαυλώσει για τα καλά, όταν κάτι ένιωσα στον πούτσο μου. Ήταν ο Νίκος και μου τον έγλυφε. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να γίνει τούρμπο και να είναι έτοιμος για δράση. Αυτή την φορά είπα θα τον γαμήσω.

Τον έβαλα μπρούμυτα στο κρεβάτι, ξαναέβαλα αλοιφούλα στον κωλαράκο του, φόρεσα καπότα και μπήκα. Το κεφάλι μπήκε με άνεση και ήταν φανερό ότι είχε αρχίσει να ανοίγει. Έσπρωχνα λίγο - λίγο και έβαζα όλο τον πούτσαρό μου.

Μόλις μπήκα, έπεσα πάνω του και του έπιασα γερά τα χέρια για να μην μου φύγει και άρχισα να μπαινοβγαίνω με αργές κινήσεις. Προσπαθούσε να βγει, αντιστεκόταν κι έβαζε πολύ δύναμη, κάτι που με έκανε να βάζω δύναμη για να τον συγκρατήσω και να μην τον αφήσω να ξαναβγεί. Αλλά άφησα ανεξέλεγκτο τον πούτσαρό μου και πρέπει να τον γάμαγα άγρια και με φόρα.

Επιτάχυνα… όλο και πιο γρήγορα πήγαινα, ενώ αυτός σφιγγόταν. Αυτό με είχε ανάψει απίστευτα και με έκανε να χύσω μέσα του σε χρόνο ντετέ . Όταν τέλειωσα, χαλάρωσα και του άφησα τα χέρια. Αμέσως τραβήχτηκε και βγήκε από μέσα μου, με πέταξε σχεδόν από πάνω του και πήγε στο μπάνιο φωνάζοντας ότι πονάει.

Άργησε να έρθει και πήγα κι εγώ. Τον είδα να κοιτάζει στον καθρέφτη την κωλάρα του και την ξεπαρθενιασμένη τρυπούλα του.

-    «Με πονάει πολύ… Δεν μπορώ ούτε να κάτσω ούτε να κλείσω τα πόδια μου…», μου είπε.

Του έδωσα ένα γλωσσόφιλο να τον ηρεμήσω. Όσο έβλεπα το κωλαράκι του και την τρυπούλα του που μόλις είχα ξεπαρθενιάσει άναβα, και δεν άργησα να ξανακαυλώσω. Τον πήγα στο σαλόνι αυτή τη φορά, τον έβαλα στον καναπέ ανάσκελα, έβαλα τον κώλο του στην άκρη του καναπέ, πλησίασα, έβαλα τα πόδια του στους ώμους μου και άρχισα να μπαίνω μέσα του.

Αυτή τη φορά σφιγγόταν πιο πολύ από πριν. Προσπαθούσε να τραβηχτεί προς τα μέσα, αλλά κράταγα γερά τα πόδια του. Τη μια βόγκαγε από καύλα, την άλλη έβγαζε μουγκρητά πόνου. Τον γάμαγα αρκετή ώρα έτσι, ώσπου άρχισε σιγά - σιγά να χαλαρώνει και όταν το κεφάλι του ακούμπησε στον τοίχο και δεν μπορούσε να πάει πιο μέσα, έγειρα προς τα πάνω του…

Σχεδόν τον δίπλωσα στα δύο και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα - έξω ολόκληρος, κάτι που τον τρέλανε, καθώς άρχισε πλέον να βογκάει από καύλα. Με τρεις - τέσσερις φορές που μπαινοβγήκα έχυσε ο πούτσος του χωρίς καν να τον πιάσει. Σε λίγο έχυνα κι εγώ μέσα του. Βγήκα και πήγαμε στο μπάνιο.

Κάναμε μαζί ντους. Όταν πήγε να πλύνει την τρυπούλα του παραπονιόταν πως πόναγε τρομερά όταν πήγαινε νερό. Σκουπιστήκαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Μου έλεγε πόσο πόναγε. Άρχισε να με ρωτάει αν ήταν καλό παιδί, αν ήταν υπάκουο μωρό και άλλα. Κάπου το πήγαινε…

Σε λίγο έσκασε το μυστικό: με ρώτησε ευθέως αν γούσταρα ass spanking. Η αλήθεια είναι ότι είχα δοκιμάσει μια φορά με ένα άλλο παιδί που μου το είχε ζητήσει. Περίμενα να δω τι ακριβώς ήθελε…

Σηκώθηκε και μου έφερε ένα κομμένο κλαδί από δέντρο, σαν βίτσα. Τον έβαλα ξάπλωσε στα γόνατά μου με το κωλαράκι του τουρλωμένο και άρχισα να του ρίχνω βιτσιές. Με δυο - τρεις βιτσιές που έφαγε, ένιωσα το πουλί του καυλωμένο.

Αντικατέστησα την βίτσα με το χέρι μου, κι άρχισα να του ρίχνω χαστούκια δυνατά στο κωλαράκι. Εκεί ήταν που άρχισε να βογκάει και να ζητάει κι άλλο κι άλλο, κι άλλο…

Σταμάτησε να ζητάει μόνο όταν έκανα την κωλάρα του κόκκινη σαν το μποξεράκι μου. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")