Βραδιά ποδοσφαίρου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Γεια χαρά είμαι ο Τάσος από Θεσσαλονίκη και η φάση αυτή έγινε πριν από δυο - τρία χρόνια.

Ήταν ένα από εκείνα τα βράδια του χειμώνα που κλασικά έχει ευρωπαϊκή βραδιά ποδοσφαίρου. Το βράδυ αυτό έπαιζε μια ελληνική ομάδα. Μην έχοντας να κάνω κάτι πηγαίνω σε ένα sport cafe με έναν φίλο μου από νωρίς για να δούμε το παιχνίδι.

Είμαστε εκεί κοντά στις δύο ώρες, έχουμε πιεί τα ποτάκια μας και επιτέλους ξεκινάει το παιχνίδι. Ξέρετε όλοι πόσο κόσμο έχει τέτοιες βραδιές οπότε ήταν φυσικό στο τραπέζι μας να κάθονται και άλλα άτομα τα οποία στην αρχή δεν γνωρίζαμε.

Το μαγαζί πλέον είναι γεμάτο και το ματς ξεκινά. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο ο φίλος μου αναγκάζεται να φύγει γιατί έγινε κάτι το έκτακτο με ένα συγγενικό του πρόσωπο. Έτσι έμεινα εγώ μαζί με τα παιδιά που γνωρίσαμε. Τα πράγματα πήγαιναν καλά για την ελληνική ομάδα και αρχίσαμε να κάνουμε εκτιμήσεις.

Αφού έχω πιεί γύρω στα τρία ποτάκια και είμαι στο τέταρτο, βάζουμε το εξής στοίχημα. Λέω λοιπόν ότι θα κερδίσει η ελληνική ομάδα και ότι είμαι πολύ σίγουρος. Λέει τότε ο ένας από τα παιδιά.

-    «Αν τυχόν χάσει η ελληνική ομάδα, όσα γκολ φάει, τόσους πούτσος θα βάλεις στο στόμα σου!»

Εγώ άρχισα να γελάω και δέχτηκα. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έχανα με τίποτα. Τελικά έχασα και το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της ξένης ομάδας. Εγώ από την μία δεν το πίστευα και οι άλλοι χάιδευαν τα μπούτια τους. Σηκώθηκε ένα από τα παιδιά και μου λέει με ύφος:

-    «Φιλαράκο ήρθε η ώρα να ξεπληρώσεις το στοίχημα. Το σπίτι μου είναι εδώ πιο δίπλα…»

Εγώ άρχισα να γελάω από το άγχος μου αλλά γρήγορα με σήκωσαν οι άλλοι δύο και βρεθήκαμε στον δρόμο. Πράγματι μετά από πέντε λεπτά ήμασταν στο σπίτι του ενός. Με έσπρωξαν στο σαλόνι και μου είπαν να γονατίσω.

Αυτό και έκανα. Τότε με μια κίνηση ξεκούμπωσαν όλοι τα παντελόνια τους και πέταξαν τις ψωλές τους έξω. Ένιωθα πολύ άσχημα και πολύ αμήχανα γι’ αυτό που πήγαινα να κάνω. Δεν είχα όμως άλλη επιλογή.

Τότε ο ένας τους πήρε τον πούτσο του και τον έβαλε με το ζόρι μέσα στο στόμα μου. Στην αρχή μου ερχόταν να κάνω εμετό αλλά όσο περνούσε η ώρα άρχισε να μου αρέσει. Ένας - ένας με την σειρά μου έδιναν τα καυλιά τους στο στόμα.

Ήταν και οι τρεις γύρω μου και με πίπωναν. Η απόλυτη ξευτίλα. Στην αρχή το έκαναν σιγά - σιγά και μετά στην κυριολεξία άρχισαν να μου γαμάνε το στόμα.

Αυτό κράτησε αρκετή ώρα. Μετά από μία ώρα έχυσαν όλοι μαζί στο πρόσωπο μου. Σκουπίστηκα και έφυγα ντροπιασμένος με αυτό που έκανα.

Κατά βάθος όμως με καύλωσε το όλο σκηνικό. Αυτό ήταν. Από τότε έχω δώσει και έχω πάρει πίπα κάμποσες φορές.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")