5ήμερη με γκέι φάσεις (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Με λένε Αντώνη και είμαι δεκαεννιά ετών. Είμαι παθητικός και έχω πάρει αρκετές πίπες, αλλά η ιστορία μου αφορά εκείνες τις περιπτώσεις που τόσο τον θες και τόσο σε αποφεύγει…

Μιλάω για έναν στρέιτ συμμαθητή μου, τον Άγκι, ο οποίος ήταν αλλοδαπός αλλά μεγαλωμένος από μικρός εδώ στην Ελλάδα. Εκτός από το ξενόφερτο όνομα του, τίποτα άλλο δεν πρόδιδε ότι ήταν αλλοδαπός, από Βουλγαρία βασικά, αλλά μην σκεφτείτε τίποτα μαυριδερό, αντίθετα ήταν ξανθωπός (όχι ξανθός).

Ο Άγκι λοιπόν είναι όπως λέμε, ο δημοφιλής γκόμενος του σχολείου, ο κρυφός πόθος κάθε επίδοξης μαθήτριας που ήθελε να ξεπαρθενευτεί αλλά και κάθε γκέι, που ήθελε να τον γευτεί σε άλλα επίπεδα.

Ο Άγκι, λοιπόν είναι πολύ μαγκάκι όμως (όπως και κάθε άλλο Ελληνόπαιδο με τέτοια φήμη στο σχολείο και ιδιαίτερα στο λύκειο) οπότε τον να τον πλησιάσει ένας γκέι, είναι σαν να πλησιάζει μια νάρκη, να την πατάει και να περιμένει να μην σκάσει, ενώ όλοι ξέρουμε τι θα γίνει.

Εγώ απλώς τον κοίταζα όποτε μπορούσα, ποτέ δεν με έπιανε να τον κοιτάζω, ήθελα να είμαι προσεκτικός. Όπως κάθε Λύκειο, έτσι και εμείς είχαμε κανονίσει την γνωστή 5ήμερη. Στο λεωφορείο δεν έπαιρνα τα μάτια μου. Καθώς πλησίαζε καλοκαίρι, εντάξει, πιο πολύ άνοιξη και ο Άγκι φορούσε σορτσάκια, δίνοντας έτσι τροφή στις φαντασιώσεις μου…

Καλογυμνασμένα πόδια, τι παίδαρος που ήταν! Είχα απορροφηθεί τόσο που τελικά με είδε που τον κοιτούσα. Αμέσως κοίταξα μπροστά, στην πορεία όμως συνέχιζα να κοιτάζω σε ανύποπτες φάσεις, δεν μπορούσα να μην κοιτάζω. Βασικά ήθελα να δω μέσα από το σορτσάκι κανένα αρχίδι, οτιδήποτε μπορούσα, αλλά πάλι με είδε που τον κοιτούσα.

Ξαναγύρισα μπροστά… Αχ! Τι ηλίθιος που είμαι. Θα άρχιζε το δούλεμα, είχε σίγουρα καταλάβει τι κοιτούσα. Κάποια στιγμή γύρισα και τον κοίταξα… Αμέσως κάρφωσε το βλέμμα του πάνω μου και τράβηξε διακριτικά το σορτσάκι. Είδα τα αρχίδια του, με άφηνε κυριολεκτικά να τα δω γιατί έβλεπε το ξελιγωμένο μου βλέμμα, και κάθισε αναπαυτικά στο κάθισμα του, με τα πόδια ανοιχτά…

Τον κοίταξα στα μάτια. Ανταπέδωσε με ειρωνεία σαν να έλεγε: «Δες αλλά μην αγγίζεις!». «Κάτι είναι κι αυτό!», σκέφτηκα. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας όπου και χωριστήκαμε. Εγώ με ανυπομονησία περίμενα μήπως με έβαζαν μαζί του, αλλά ποy τέτοια τύχη, τίποτα. Ο Άγκι πήγε με άλλους που πιθανότατα είχε κανονίσει από την αρχή.

Αφού τακτοποιηθήκαμε και οι άλλοι βγήκαν έξω αμέσως, εγώ πήγα στο μπάνιο, έκανα ένα χλιαρό ντουζάκι και μαλακίστηκα σκεπτόμενος ανώμαλες φάσεις με τον Άγκι. Έχυσα και ξεπλύθηκα. Πάνω στην ώρα που ντύθηκα, επέστρεψαν μερικοί. Εγώ πήγα μια βόλτα να δω το μέρος. Πληροφορήθηκα ότι είχε κοντά κάπου ένα γήπεδο τένις. Έτσι σκέφτηκα να πάω να το δω.

Εκεί στην πέτρινη κερκίδα, καθόταν ποιος άλλος; Ο Άγκι, με το ίδιο στυλ που καθόταν στο λεωφορείο αλλά δεν με είχε προσέξει. Κοίταξα ελαφρά μέσα στο σορτσάκι, τίποτα. Η οπτική μου γωνία δεν μου επέτρεπε να δω.
Γύρισε με κοίταξε κι αμέσως κοίταξα αλλού. Χάιδεψε την πούτσα του και κάτι είπε στους φίλους του. Με κοίταξαν με κοροϊδευτικό ύφος, οπότε και ανησύχησα ότι ίσως να είπε πως τον κοιτούσα. Παρίστανα τον αδιάφορο και κάθισα σε μια πέτρινη κερκίδα με έναν γνωστό μου.

Ο Άγκι είχε ήδη αρχίσει μια άλλη κουβέντα περί ποδοσφαίρου χωρίς να με κοιτάζει. Η φάση θα παιζόταν το βράδυ και ούτε που το φανταζόμουν… Ότι είχαμε ξεκουραστεί από τις απογευματινές μας βόλτες, οι "κλαμπάτοι" την είχαν κάνει, κι εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι μου σκεπτόμενος τον Άγκι… Χτύπησε η πόρτα. Ήταν ο ένας από τους συγκατοίκους μου.

-    «Ξέχασα την ταυτότητα μου…», είπε λες και τον ρώτησα.

Βγήκε βιαστικά, πάλι μόνος… Ξαναχτύπησε η πόρτα, δεν περίμεναν απάντηση. Ο Άγκι μπήκε μέσα και κλείδωσε.

-    «Τι κάνουμε;», ρώτησε ευγενικά και αδιάφορα, σχεδόν φιλικά.

Ποτέ δεν κάναμε συζητήσεις μαζί, οπότε κάτι άλλο ήθελε, ίσως αυτό που ήθελα κι εγώ…

-    «Καλά…», απάντησα φανερά σαστισμένος.

-    «Έλα…. τελείωνε στα γρήγορα και ελπίζω να καταπίνεις!», είπε κατεβάζοντας μέχρι τα μπούτια το σορτσάκι του.

Από μέσα δεν φορούσε τίποτα. Ο τριχωτός πούτσος του (17 πόντους) είχε πρηστεί και περίμενε. Εγώ σηκώθηκα χαρούμενος. Τι; Να το έπαιζα σαστισμένος; Κάθισα στο κρεβάτι, αλλά πριν τον ακουμπήσω…

-    «Στα γόνατα σε θέλω!», είπε.

Το έκανα φυσικά. Γονάτισα, έπιασα τον πούτσο του και πριν τον βάλω στο στόμα μου τον ρώτησα:

-    «Πως ήξερες ότι...»

Εκείνος απάντησε πριν πω την ερώτηση:

-    «Έλα τώρα… Με κοιτάς από το λεωφορείο, κοιτάς τα μπαλάκια μου όλη την ώρα. Στραβός είμαι;»

Εγώ ξεγύμνωσα το πουτσοκέφαλο του, και άρχισα να τον ρουφάω.

-    «Πω πω! Ωραία το κάνεις πούστη!», είπε αδιάφορα.

Δεν με ενδιέφερε, αρκεί να τον έγλυφα. Ρούφαγα το καυλί και τον κοίταζα. Εκείνος έσπρωχνε την λεκάνη του.

-    «Έλα… όλο μέσα!», είπε.

Το έκανα, ρούφαγα το καυλί του, όλο μέσα. Καυτό πρησμένο καυλί, σχεδόν δυσανάλογο με την αδύνατη κορμοστασιά του. Το καυλί έμοιαζε περίεργα πρησμένα, αλλά σιγά μην ασχολιόμουν με αυτό. Άρχισα να γλύφω τα αρχίδια του… Εκεί τρίχες άγριες τα ψιλοκάλυπταν.

-    «Σ' αρέσει;», ρώτησε.

-    «Ναι!», απαντούσα.

-    «Γλύφε αλλά αν πεις κουβέντα πούστη, θα σε γαμήσω στο ξύλο!», συμπλήρωσε βλέποντας το χαρούμενο ύφος μου.

Φυσικά και δεν θα το έλεγα. Ο πούτσος του καύλωνε περισσότερο, έμοιαζε με χωριάτικο λουκάνικο. Έβγαζε προ-ερωτικά υγρά, τα οποία έγλυφα σαν να ήταν μέλι.

-    «Ξέρεις, δεν τα πίνω…», του είπα.

-    «Ωραία, ναι καλά…», απάντησε εκείνος  σαν να αδιαφορούσε.

Συνέχισα να γλύφω με λύσσα. Το χέρι του είχε πιάσει τα μαλλιά μου και καύλωνε. Όσο καύλωνε τόσο έσφιγγε την γροθιά του και τραβούσε τα μαλλιά μου. Μέσα σε λίγα λεπτά με τραβούσε από τα μαλλιά πάνω στην πούτσα του που θα έσκαγε από καύλα.

-    «Έλα, άνοιξε στοματάκι!», είπε.

-    «Μα, δεν θέλω…», προσπάθησα να πω.

-    «Έλα τώρα, τώρα!», είπε σαν να μην με άκουσε.

Τον έχωσε στο στόμα μου και άφησε τα χύσια του να πεταχτούν… καυτά, πικρά χύσια.


-    «Κατάπινε!!!»

Με έπιανε αναγούλα με τα χύσια πάντα. Έκανα να τα φτύσω στο χέρι μου… Ένα χαστούκι μου έδειξε τι έπρεπε να κάνω.

-    «Κατάπινε είπα!»

Το έκανα… Γλοιώδη τα ένιωθα να κατεβαίνουν στον άμαθο από χύσια λαιμό μου.

-    «Μπράβο πούστη μου!», είπε χαστουκίζοντας με ελαφρά στα μάγουλα.

Σήκωσε το σορτσάκι του και βγήκε από το δωμάτιο. Βέβαια δεν τελειώνει εδώ... αναμείνατε για 2ο μέρος…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")