Το μανάρι από το τρένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Μάνο και είμαι τριάντα χρονών. Μένω Θεσσαλονίκη και λόγω δουλειάς ταξιδεύω συχνά στην Αθήνα. Πρώτη μου επιλογή το τρένο, μιας και είναι πιο άνετα από λεωφορείο, και όλο και κανένα μαναράκι θα δω.

Πριν λίγο καιρό σ’ ένα ταξίδι μου, κάθισε απέναντι ένας μαναράκος. Περίπου στα 23-24 χρόνια του, φορούσε φόρμες και έτσι μπορούσα να κάνω τις... εκτιμήσεις μου.
Από κάποιο σημείο και μετά, το βαγόνι είχε σχεδόν αδειάσει. Ήρθε και κάθισε στο σαλονάκι που ήμουν κι εγώ, και πιάσαμε την κουβέντα. Είχε μπλε μάτια και πολύ ωραία φωνή.

Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Είχαμε πολύ δρόμο ακόμα και έτσι την έπεσε για λίγο να κοιμηθεί. Είχα όλη την ευκαιρία δική μου. Παρατηρούσα το κορμί του, και είχα το καυλί του στο οπτικό μου πεδίο έστω και μέσα από τη φόρμα.

Όταν φτάσαμε μου ζήτησε να τον βοηθήσω να πάρει το Μετρό για ένα σημείο, δεν ήταν Αθηναίος. Έτσι κι έγινε. Πήραμε το Μετρό για Σύνταγμα και από εκεί θα τον καθοδηγούσα να συνεχίσει.

Του πρότεινα στη διαδρομή να πάμε για καφέ, αλλά είχαμε και οι δύο βαλίτσες και ήταν κάπως δύσκολο να τις έχουμε μαζί μας. Έτσι πρότεινα να τον πιούμε στο ξενοδοχείο. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου, αφήσαμε τις βαλίτσες και θα κατεβαίναμε στο μπαρ του ξενοδοχείου για καφέ.

Ζήτησε να πάει τουαλέτα πριν κατέβουμε. Όταν βγήκε από αυτήν, δεν τον είχε βάλει ακόμα μέσα και του έριξα μια ματιά... Φουσκωμένος και αρκετά προικισμένος ο τύπος.

-    «Καύλες, καύλες;», του λέω.

-    «Άσε άσε… δεν μπορούσα να τον μαζέψω πίσω...», μου απαντάει.

-    «Είχε κάτι καλό στο τρένο και σ’ ανέβασε;»

-    «Όχι, γενικά είμαι έτσι... έχω καιρό να κάνω κάτι…»

-    «Ούτε μαλακία; Τίποτα;»

-    «Τίποτα, τίποτα…» μου απαντά.

-    «Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα…», του λέω και του τον χουφτώνω πάνω από τη φόρμα.

Συνεχίζω να τον χαϊδεύω κι αυτός περνάει τα χέρια του πάνω από το καυλί μου που είχε ήδη πάρει φωτιά... Του κατεβάζω αργά τη φόρμα. Φορούσε ένα όμορφο στενό μποξεράκι και το καυλί του προεξείχε πολύ.

Του κατεβάζω και το μποξεράκι. Ένας όμορφος πούτσος στεκόταν σχεδόν όρθιος και δύο όμορφα αρχίδια από κάτω να είναι έτοιμα να στείλουν το καυτό υγρό του για εκτίναξη...

Αρχίζω να του τον παίζω αργά - αργά γιατί ήταν έτοιμος. Είχε ήδη βγάλει προσπερματικά υγρά πριν ακόμα τον ξεβρακώσω... Ήταν πολύ καύλας! Φάνηκε να του αρέσει. Του τον πήρα στο στόμα μου και τον έγλυψα. Συγχρόνως του χάιδευα το κωλαράκι και προσπαθούσα να του βάλω δαχτυλάκι. Ήταν πολύ σφιχτός. Παρθενάκι από πίσω...

Τον γονατίζω και του δίνω το δικό μου καυλί. Το παίρνει με άγαρμπες κινήσεις στο στόμα του, αλλά σύντομα βρίσκει το ρυθμό του. Δείχνει να το απολαμβάνει. Του προτείνω ένα ερεθιστικό 69. Πέφτουμε στο κρεβάτι και αρχίζουμε τη δουλειά. Είναι έτοιμος να εκραγεί, αλλά δεν θέλω να τελειώσουμε έτσι...

-    «Θέλω το κωλαράκι σου!», του λέω.

-    «Δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Δεν το χω σκεφτεί…», μου λέει.

-    «Δεν θα πονέσεις. Θα σου αρέσει…», του απαντώ.

Και χωρίς πολλά - πολλά, τον ρίχνω στα τέσσερα και του σαλιώνω την τρυπούλα. Ο πούτσος του κάνει σπασμούς σε κάθε άγγιγμα μου. Γουστάρει τρελά να παίζουν με την τρυπούλα του.

Βάζω λιπαντικό και μπαίνω αργά - αργά... βασανιστικά στην τρυπούλα του. Βγάζει μικρά βογγητά ευχαρίστησης ενώ ο πούτσος του σ’ ένα άγγιγμα μου, είναι έτοιμος να εκτινάξει σα λάβα το καυτό υγρό του.

Μπαίνω και βγαίνω μέσα του και η διαδικασία γίνεται όλο και πιο εύκολη καθώς έχει ανοίξει η τρύπα του πολύ... Βγάζω το προφυλακτικό και χύνω πάνω στον πούτσο του. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο να του τον ακουμπήσω για να ρίξει μια τεράστια ποσότητα από καυτό και παχύ υγρό, που είχε εβδομάδες κρατημένο.

Με το τέλος, παραμένει όρθιος. Σημάδι ότι ακόμα έχει μέλλον στα παιχνίδια.
Συνεχίζουμε τα πουτσοτριψίματα και μου ζήτησε να τρίψω τον πούτσο μου πάνω στο κωλαράκι του. Μετά από λίγη ώρα ακολούθησε και δεύτερος γύρος με τα χύσια μας να φτάνουν στο ταβάνι...

Δεν κρατήσαμε επαφή, ήταν μια περιστασιακή περίπτωση. Είμαι σίγουρος πως θα έχει αναζητήσει παρόμοιες εμπειρίες.

Όσοι αγαπήσανε και με πάθος ζήσανε, έστω κι αν δακρύσανε, είναι τυχεροί...

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")