Μια απίστευτη κωλοτρυπίδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Είμαι πάλι εδώ, σκαρφαλωμένος στο κορμί του. Το πρόσωπό του αιωρείται πάνω από το δικό του και με το βλέμμα μου προσπαθώ να του δείξω την επείγουσα ανάγκη του σώματός μου.

Τα πόδια μας χορεύουν, αλλάζουν θέσεις μέχρις ότου εγκατασταθώ ανάμεσά τους. Τοποθετώ τα χέρια μου στα γόνατά σου, καρφώνοντάς τον στο κρεβάτι.

-    «Θα ξεχάσεις όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα μετά από αυτό που θα συμβεί!», του λέω. «…δείξε μου εμπιστοσύνη, άφησε το κορμί σου να αρμενίσει στην ευχαρίστηση…»

-    «Άφησε τα λόγια και πέρασε στις πράξεις!», μου λέει με αυστηρό τόνο σαν να με επιπλήττει.

-    «Ηρέμησε μικρέ…», του λέω κατευναστικά.

-    «Θέλω να με γαμήσεις, να πάρεις το κορμί μου και να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Χρειάζομαι το σπέρμα σου!», μου λέει.

-    «Αυτό είχα πρόθεση να κάνω!», του λέω.

Βρυχώμαι.

Τοποθετώ τα χέρια μου στους ώμους του και σπρώχνω τον σκληρό πούτσο μου, βαθιά, στο εσωτερικό της κωλοτρυπίδας του. Τον ακούω που λαχανιάζει. Τα μάτια του γίνονται τεράστια, όπως αυτά των γιαπωνέζικων κινούμενων σχεδίων. Γίνονται τεράστια από το ξαφνικό τσίμπημα της ευχαρίστησης.

Και με τα δυο μου χέρια πάνω στο κορμί του, τον γαμάω σκληρά. Τον κοιτάζω στα μάτια και αναστενάζω δυνατά. Θέλω να τον βασανίσω και να βλέπω τις αντιδράσεις του.

Επιβραδύνω τον ρυθμό μου. Κινούμαι με αργές, σκληρές ωθήσεις που κάνουν τα βογγητά να δραπετεύουν από το στόμα του στον αέρα. Καθώς συνεχίζω να τον κοιτώ στα μάτια, του χαμογελώ… διαολεμένα.

-    «Ξέρω πόσο σου αρέσει!», του λέω.

Κάθε μου λέξη τονίζεται από την περαιτέρω ώθηση του πούτσου μου μέσα στην κωλοτρυπίδα του.

Το χαμόγελο διευρύνει τα χείλια του. Τον αφήνω να βογκάει.

Τρίζω τα δόντια μου και βρυχώμαι ξανά.

Τα μάτια μου καίνε με μια νέα σφοδρή επιθυμία. Θέλει να χύσω… να χύσω τώρα. Το δωμάτιο γεμίζει από τους ήχους των αρχιδιών μου στα κωλομάγουλά του. Τα δάχτυλά μου κατσαρώνουν στους ώμους του… γαντζώνονται.

Τον τραβώ σκληρότερα πάνω μου. Κάθε διείσδυση του πούτσου μου τον κάνει να βογκάει, δεν θα μπορούσε να μείνει ήρεμος ακόμα κι αν το ήθελε. Αναστενάζει και ριγεί. Ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα, τι πρέπει να κάνω.

-    «Πρόκειται να χύσω. Σύντομα…», του λέω. κραυγάζοντας.

-    «Χύσε! Τώρα!», μου λέει. Ικετεύει.

-    «Τώρα θα δεις!», του λέω.

Βγάζω τον πούτσο μου και του τον δείχνω. Τον παίζω για λίγα μόνο δευτερόλεπτα στη χούφτα μου και αφήνω το σπέρμα μου να εκτοξευτεί πάνω στο στομάχι του. Η επόμενη εκτόξευση είναι προγραμματισμένη για το στήθος του. Η τρίτη εκτόξευση αποδεικνύεται εντελώς αδύναμη.

Λίγο σπέρμα στάζει απλά από την άκρη του πούτσου μου στην βάση του δικού του… κυλάει στα αρχίδια του. Τον ακούω που αναστενάζει. Σκουπίζω τις τελευταίες σταγόνες και αφήνω τον πούτσο μου να σταθεί χαριτωμένα ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό του.

Ασθμαίνοντας στέκομαι κι εγώ. Σκύβω και σέρνω την μουσούδα μου στο πρόσωπό του. Του ρίχνω γλυκά φιλιά και του ψιθυρίζω:

-    «Σ’ ευχαριστώ…»

-    «Εγώ σ’ ευχαριστώ!», μου λέει.

-    «Όχι εγώ. Θα μπορούσα να γαμάω αυτή την κωλοτρυπίδα για μια ζωή!», του λέω και χαμογελώ… πλατιά.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")