Μην αφήνεις τίποτα στη μέση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Βρίσκομαι ακόμα υπό την επήρεια του οργασμού. Αισθάνομαι σαν να μην έχει περάσει λεπτό από τη στιγμή που ο πούτσος σου αποσύρθηκε από την κωλοτρυπίδα μου αφήνοντας μέσα μου όλο σου το σπέρμα.

Το ζεστό νερό συνεχίζει να μας χτυπά. Συνεχίζει να επιτίθεται στα κορμιά μας. Πέφτω στα γόνατά μου και αποφασίζω να σε καθαρίσω προτού προλάβει το νερό να τα πάρει όλα μαζί του.

Παίρνω τον χαλαρό πούτσο σου στο στόμα μου. Μπορώ να δοκιμάσω την γεύση του έτσι όπως έχει αναμιχθεί με την γεύση της κωλοτρυπίδας μου. Στροβιλίζω την γλώσσα μου γλείφοντας κάθε εκατοστό του πούτσου σου. Ανατριχιάζεις. Είναι τόσο ευαίσθητος όταν η στύση δεν τον συντροφεύει.

Έτσι υγρός όπως είναι, γλιστράει μέσα στο στόμα μου. Ανικανοποίητος από το εύγεστο φίμωμα του στόματός μου από τον πούτσο σου, χουφτώνω τα αρχίδια σου.

Βογκάς. Τα χέρια σου έρχονται και κάθονται στο κεφάλι μου. Δεν θέλεις να σταματήσω, ξέρεις πόσο άπληστος είμαι. Θέλω να φέρω ξανά την στύση στον πούτσο σου… για ένα προσωπικό λόγο… για να μπορέσεις να με γαμήσεις.

Αναστενάζω καθώς αισθάνομαι τον πούτσο σου να συσπάται. Τον γλύφω και τον ρουφώ με δύναμη. Ο πούτσος σου αλλάζει μέγεθος, σιγά - σιγά. Αρχίζει να πρήζεται. Αισθάνομαι τα χέρια σου να χαϊδεύουν το κεφάλι μου.

Συνεχίζοντας να περιποιούμαι τον πούτσο σου, όμως η αυξανόμενη ανέγερσή του πληγώνει πλέον τον ουρανίσκο μου. Προσπαθώ να απομακρυνθώ κατάλληλα, αλλά τα χέρια σου δεν μ’ αφήνουν.

-    «Όχι!», μου λες σαν να βρυχάσαι. «…ποτέ μην αφήνεις μια πίπα στη μέση. Συνέχισε και δεν θα χάσεις…!», μου λες.

Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Αισθάνομαι το σαγόνι μου να μουδιάζει. Ένα δάκρυ κυλάει από το δεξί μάτι μου. Η μια πλευρά του στόματός μου χαλαρώνει σαν να έχω πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο. Τα χέρια μου βρίσκουν τα πόδια σου. Προσπαθώ ανεπιτυχώς να σε σπρώξω μακριά.

Βρυχάσαι για μια ακόμα φορά και κρατάς το κεφάλι μου με περισσότερη δύναμη. Ο πούτσος σου είναι πλέον σκληρός, έτσι ακριβώς όπως τον ήθελα. Καγχάζεις με μια σαδιστική απόλαυση. Το νερό πέφτει στα μάτια μου αναγκάζοντας περισσότερα δάκρυα να κυλήσουν στα μάγουλά μου.

Βήχω. Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Το στόμα μου είναι γεμάτο από τον πούτσο σου. Η μύτη μου είναι γεμάτη νερό. Αφήνεις το κεφάλι μου και με πιάνεις από τις δυο πλευρές του προσώπου μου. Υψώνω το βλέμμα μου και σε κοιτώ.

-    «Τι συμβαίνει; Εσύ δεν ξεκίνησες πρώτος; Μετάνιωσες; Δεν μπορείς να πάρεις τον πούτσο μου μέχρι το τέλος;», με ρωτάς.

Οι ερωτήσεις σου είναι απανωτές… ακολουθώντας την ταχύτητα του νερού.

Βήχω και σε ψεκάζω με σάλια, νερό και σπέρμα. Αφήνεις το πρόσωπό μου ελεύθερο και κλείνεις τη βρύση.

-    «Υποθέτω ότι το πρόβλημά σου ήταν το νερό. Σωστά;», με ρωτάς.

Με πιάνεις από το πηγούνι και σηκώνεις ψηλά το κεφάλι μου.

-    «Σωστά..», σου απαντώ.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")