Ήθελα σπέρμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
-    «Ηρέμησε, μικρέ μου… μείνε ήρεμος. Δοκίμασε να χαλαρώσεις και να αναπνεύσεις…», σου λέω.

Έχουν περάσει μόνο λίγα λεπτά από τη στιγμή που βρέθηκες στην αγκαλιά μου και η καύλα σχίζει το κορμί σου με μια άγρια ένταση. Οι κραυγές σου αντηχούν σε όλο το δωμάτιο. Το αίμα σου είναι μια υγρή πυρκαγιά. Τα δαχτυλικά μου αποτυπώματα είναι φρέσκα ακόμα στο δέρμα σου. Ίχνη, γλυκά… καυτά… ίχνη που καίνε.

Οι μυς σου κυματίζουν… το κορμί σου δονείται… τινάζεται. Είσαι δικός μου εξ ολοκλήρου. Και για να το καταλάβεις, σου το ψιθυρίζω στο αφτί. Η καύλα δεν σε παρατά. Η ανάσα μου καυτή και λάγνα ζεσταίνει το μάγουλό σου.

Σε κρατώ στην αγκαλιά μου σαν να είσαι κουβέρτα. Το κορμί μου κινείται ακολουθώντας την δική σου κίνηση. Τα δάχτυλά μου βουρτσίζουν το δέρμα σου. Τρέμεις στα χέρια μου.

Ο σφυγμός σου γίνεται σφυγμός μου. Όπου κι αν σε ακουμπώ, καταφέρνω και σου βάζω φωτιά. Τα χέρια μου κινούνται γύρω από τη μέση σου… πάνω στο στήθος σου. Τα ακροδάχτυλά μου χαϊδεύουν τις ρώγες σου. Τις τσιμπούν τρυφερά.

Βογκάς και οι αναστεναγμοί βγαίνουν με ταχύτητα δρομέα από το στόμα σου. Είναι σαφές ότι χρειάζεσαι τα χάδια μου. Επειγόντως!

-    «Θέλεις να χύσεις πάλι, μικρέ;», σε ρωτώ… ψιθυρίζω.

Τσιμπώ τις ρώγες σου, ξανά, λίγο πιο σκληρά αυτή τη φορά.

Λιώνεις στο άγγιγμά μου. Αισθάνεσαι το στήθος μου στην πλάτη σου. Αισθάνεσαι τον σκληρό πούτσο μου που πάλλεται μεταξύ των κωλομάγουλών σου. Φέρνεις το χέρι σου στον πούτσο σου. Τον τραβάς… πάντα τόσο ευγενικά.

-    «Θέλεις να χύσεις;», ρωτώ ξανά. «Απάντησέ μου… αν πραγματικά θέλεις… αν το χρειάζεσαι για να ανακουφιστείς…», σου λέω.

Ο τόνος της φωνής μου είναι ήρεμος, αλλά συμπεριφέρομαι σαν άγριο θηρίο.

-    «Σε παρακαλώ… δεν είναι ώρα για ερωτήσεις…», μου λες.

-    «Πρέπει να μου πεις. Να μου πεις τι χρειάζεσαι…», σου λέω. επιμένω.

Απλώνω το χέρι μου και το φέρνω μπροστά σου. Η επίπτωση της καύλας είναι ορατή στον πούτσο σου. Είναι σκληρός, όρθιος… τεντωμένος. Σχηματίζει αψίδα με το δάχτυλό μου.

Πιέζω το κορμί μου με το κορμί σου. Ξέρω ότι ο οργασμός εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη θέλησή μου, και ήδη συνειδητοποιείς ότι πρέπει να με παρακαλέσεις. Ξέρω ότι θα χύσεις πρόθυμα, έτσι όπως πρέπει.

-    «Σε παρακαλώ…», μου λες.

-    «Επαναλαμβάνεσαι!», σου λέω.

Η φωνή σου χάνεται…

Τα δάχτυλά μου τρίβουν τον πούτσο σου, τη στιγμή που ο δικός μου πούτσος πάλλεται ανάμεσα στα κωλομάγουλά σου, που ανταποκρίνονται στην ανάγκη σου.

-    «Θέλω να χύσω. Άφησέ με να χύσω. Δεν μπορώ να κρατηθώ…», μου λες.

-    «Επιτέλους! Το παραδέχτηκες!», λέω μ’ ένα χαμόγελο.

Τα δάχτυλά μου γλιστρούν κατά μήκος του πούτσου σου. Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τις κραυγές σου. Κάνεις υπέροχες γκριμάτσες, μουτρώνεις το πρόσωπό σου τόσο τέλεια. Και καυλωμένος είσαι ακόμα πιο όμορφος.

Ο οργασμός ξεχύνεται σαν θάλασσα στο κορμί σου. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό. Αισθάνομαι τον πούτσο σου να πάλλεται στη χούφτα μου. Από την κορυφή του κεφαλιού βγαίνει μια διάφανη σταλαγματιά.

Δεν μπορώ να περιμένω. Χρειάζομαι το σπέρμα σου… τώρα. Γλιστρώ τα δάχτυλά μου κατά μήκος του πούτσου σου κι αυτός μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πλημμυρίζει τα πάντα… τα δάχτυλά μου… την γύρω περιοχή…

-    «Αν μου έλεγες ότι δεν ήθελες να χύσεις, θα ήσουν ο μεγαλύτερος ψεύτης!», σου λέω.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")