Μια πίπα μα τι πίπα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Ο πούτσος μου συσπάται στα ορατά, λεκτικά συνθήματα της σφοδρής σου επιθυμίας. Αν και με κοιτάς με όλο το μεγαλείο της αθώας ομορφιάς σου, ξέρω πόσο με θέλεις. Ξέρω όλες τις βρώμικες σκέψεις σου για μένα.

Χαμογελάς καθώς σου ανακατεύω τις μπούκλες τη στιγμή που ανοίγεις το στόμα σου πιο πολύ για τον πούτσο μου. Προσέχω την κατάδυση του μέσα και έξω από το στόμα σου. Προσέχω το τρεμοπαίξιμο των ματιών σου.

-    «Σου αρέσει η γεύση μου, μικρέ;», σε ρωτώ.

Φυσικά δεν απαντάς. Αυτή η ταπεινότητά σου με συγκινεί. Με τρώει όμως και η περιέργεια…

-    «Σου έκανα μια ερώτηση. Σου αρέσει η γεύση μου;», σε ρωτώ ξανά.

Τινάζεις το κεφάλι σου λέγοντάς μου: «Ναι…» χωρίς όμως να βγει ούτε μια λέξη από το στόμα σου. Τόσο πολύ δεν θέλεις να αποχωριστείς τον πούτσο μου! Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ στη θέση σου δεν θα ήθελα.

Κρατώ το κεφάλι σου σταθερό με το ένα μου χέρι, και με το άλλο σε πιάνω από το σαγόνι και σε αναγκάζω ν’ ανοίξεις το στόμα σου ακόμα πιο πολύ. Σκουπίζω τα σάλια που στάζουν από τα χείλια σου.

-    «Δεν θέλω να πάει χαμένη ούτε μια σταγόνα, μικρέ. Δεν είναι καιρός για σπατάλες. Θέλω να τα καταπιείς όλα!», σου λέω.

Βυθίζεις τον πούτσο μου μέχρι την είσοδο του λάρυγγά σου. Τα δάχτυλά μου παρασύρουν τις αξύριστες τρίχες στο στήθος σου. Τα αρχίδια μου ταλαντεύονται βίαια σε κάθε διείσδυση του πούτσου μου στο στόμα σου. Τα δάχτυλά μου αρπάζουν τις ρώγες σου… τις τσιμπούν με αυθάδεια.

Σε ακούω που λαχανιάζεις. Χαϊδεύω το στήθος και τις ρώγες σου… κι έπειτα σέρνω τα δάχτυλά μου στα μάγουλά σου. Αναστενάζεις και τρίβεις με την άκρη της γλώσσας σου τον πούτσο μου χαρίζοντάς του έναν περίλαμπρο κνησμό.

Τα γλυψίματα και οι ρουφηξιές σου συνεχίζονται, μόνο που έχουν γίνει λιγότερο επιθετικά. Έτσι όπως περιτυλίγει η γλώσσα σου τον πούτσο μου, η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Χύνω.

Σκουπίζεις τον πούτσο μου κινώντας την γλώσσα σου πάνω - κάτω… πάνω - κάτω. Παίζεις με την ορμή με την οποία εκτοξεύεται το σπέρμα μου.

Απομακρύνω τον πούτσο μου και παρεμβάλλω τα δάχτυλά μου στις μπούκλες σου. Σε προσέχω που καταπίνεις. Σκύβω και σε φιλώ… σε φιλώ παθιασμένα. Παγιδεύω την γλώσσα σου και σε αναγκάζω να μεταφέρεις ένα μέρος της ποσότητάς του σπέρματός μου στο στόμα μου.

Για να μη πνιγούμε και οι δύο, αφήνουμε ο ένας τον άλλο. Παίρνουμε μια ανάσα και γελάμε… γελάμε μαζί. Και μετά, έρχομαι ξανά κοντά στο πρόσωπό σου. Σε φιλώ, πάλι... βαθιά…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")