Ο καυλιάρης θείος (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή και ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, τώρα είμαι είκοσι μόλις τελείωσα το στρατιωτικό. Ζω στην επαρχία σε μια μικρή πόλη. Από μικρός πήγαινα στο χωριό τα Σαββατοκύριακα και καθόμουν με τη γιαγιά μου και το θείο μου ο οποίος ήταν ανύπαντρος λόγω ενός προβλήματος που είχε, ήταν λίγο καθυστερημένος.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το σπίτι είχε δυο δωμάτια το ένα της γιαγιάς και το άλλο του θείου, αλλά επειδή το δωμάτιο του θείου είχε διπλό κρεβάτι έπρεπε να κοιμάμαι μαζί του. Δεν ήταν κακός παρόλο το πρόβλημα που είχε, και ήταν κρίμα πραγματικά γιατί είναι ωραίος άντρας. Έχει κανονικό σώμα μελαχρινός με ωραία μάτια και δυνατά χέρια με πολύ χοντρά δάχτυλα και πάντα σε κάνει να γελάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν είχα πάει όπως συχνά στο χωριό για Σαββατοκύριακο. Κάναμε κάποιες δουλειές στο σπίτι και το βραδάκι, αφού είδαμε μια ταινία, πήγαμε για ύπνο. Στο κρεβάτι πριν κοιμηθούμε ο θείος πάντα έλεγε αστεία αλλά αυτή τη φορά μου έλεγε μια ιστορία για έναν μπάρμπα που γαμούσε ένα πιτσιρικά στο χωριό και πως έτυχε το σκηνικό και τους είδε κανονικά και μου τα έλεγε με λεπτομέρειες.

Ξαφνικά παίρνει το χέρι μου και το βάζει στην πούτσα του και μου λέει πόσο καυλωμένος είναι με αυτά που είδε. Εγώ χωρίς να φέρω αντίσταση έπιασα τον καυλωμένο πούτσο και ο θείος μου κουνούσε το χέρι μου πάνω - κάτω και συνέχισε να μου διηγείται την ιστορία. Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να τυλίξω το χέρι μου στον πούτσο του γιατί ήταν πάρα πολύ χοντρός αλλά και μάκρος είχε πολύ, ακόμα όμως δεν είχα δει τίποτα…

Έτσι λοιπόν κάθε Σαββατοκύριακο που πήγαινα υπήρχε και μια ιστορία… πέρασε καιρός και εγώ σκεπτόμουν την πούτσα του θείου όλο και πιο πολύ. Ένα άλλο καλοκαίρι, έχοντας μεγαλώσει αρκετά, πήγα πάλι στο χωριό. Το κορμί μου είχε σχηματιστεί και άρχισα να γίνομαι άντρας αλλά στο μυαλό μου είχα άλλα… είχα ένα υπέροχο κωλαράκι που το μόνο που είχε μπει μέσα ήταν το δάχτυλο ενός συμμαθητή μου του Λεωνίδα αλλά γι’ αυτό θα σας πω άλλη φορά.

Ήμουν στο σπίτι όταν άκουσα τον πατέρα μου να λέει ότι θα πάνε Θεσσαλονίκη την γιαγιά για εξετάσεις. Έτσι του είπα να με πάει στο χωριό να κάτσω με το θείο και έτσι έγινε. Το βράδυ λοιπόν εγώ καθόμουν στον καναπέ και εκείνος ήρθε από το μπάνιο με ένα μπουρνούζι και έκατσε κοντά μου.

-    «Ωραία!», μου είπε. «Τώρα είμαστε μόνοι μας…»

Και με κοίταξε με ένα βλέμμα που με φόβισε.

-    «Σήμερα δεν θα πούμε ιστορία…», μου είπε.  «Θα τα δούμε ζωντανά…»

Και σηκώθηκε και έβαλε μια τσόντα να παίζει. Εγώ φορούσα ένα σορτσάκι μόνο και φυσικά είχα ξεπλύνει καλά το έντερο μου για να είμαι έτοιμος, κάτι ήξερα κι εγώ από τις τσόντες που είχα δει. Ο θείος μου κάποια στιγμή παραμέρισε το μπουρνούζι του και φάνηκε η ψωλάρα του που πραγματικά άλλο να την πιάνεις το βράδυ στα σκοτεινά και άλλο να βλέπεις πως πραγματικά είναι.

Ένα τεράστιο καυλί στεκόταν μπροστά μου και πίστεψα ότι οι φαντασιώσεις μου θα γίνουν πραγματικότητα αλλά φοβήθηκα κιόλας μόλις τον είδα από κοντά είναι τεράστιος. Ευτυχώς αυτά τα χρόνια εκτός από το δάχτυλο του Λεωνίδα είχα κάνει εξάσκηση και εγώ και το είχα ανοίξει λίγο το κωλαράκι μου. Ο θείος μου άρχισε να τον παίζει και να μου λέει πόση καύλα έχει. Μετά μου λέει:

-    «Βγάλε το σορτσάκι σου να είμαστε και οι δυο γυμνοί…»

Εγώ σηκώθηκα, γύρισα τον κώλο μου στα μούτρα του και κατέβασα το σορτσάκι. Ο θείος μόλις είδε το άτριχο και σφριγηλό κωλαράκι σάστισε. Τότε με μια φωνή μου λέει:

-    «Είναι υπέροχο! Κάτσε έτσι να το δω… Είσαι καύλα Γιαννάκη!»

Αμέσως μου το χούφτωσε και έβαλε τη μύτη του ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου.

-    «Πω πω! Μοσχοβολάει!», μου είπε. «Λες και τον ετοίμασες για μένα…!»

Εγώ γέλασα και αυτός άρχισε να μου γλείφει την τρύπα με μανία. Με έβαλε να ακουμπήσω στον καναπέ στα τέσσερα και μου έχωνε γλώσσα και δάχτυλα στην καυτή μου τρύπα, που σιγά - σιγά άρχισε να χαλαρώνει. Εγώ πονούσα αλλά είχα τόση καύλα και το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Ξαφνικά ξαπλώνει και μου λέει:

-    «Έλα από πάνω μου σε στάση 69…»

Εγώ ανεβαίνω πάνω του και βρίσκομαι μπροστά στο τέρας. Αρχίζω να το γλύφω και να τον βάζω στο στόμα μου, όσο μπορούσα, αλλά καύλωνα τόσο πολύ με το γλύψιμο που μου έκανε ο θείος που τον έγλυφα κι εγώ ασταμάτητα και σιγά - σιγά τον έπαιρνα και πιο πολύ… αλλά πραγματικά ήταν τεράστιος.

Ξαφνικά, όπως τον έπαιρνα, αισθάνθηκα το θείο να μου κρατάει το κεφάλι και να με πιέζει. Σε λίγο έβγαλε όλο το καυτό σπέρμα του και το άδειασε μέσα στο λαρύγγι μου. Εγώ τα κατάπια γιατί δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς και συνέχισα να τον γλύφω μέχρι που του έγινε ξανά κάγκελο. Εκείνος είχε φτάσει να μου χώνει και το τρίτο χοντρό του δάχτυλο στο κωλαράκι και εγώ να βγάζω κραυγές που τον καύλωναν. Εκεί μου λέει:

-    «Πρέπει να σου το ανοίξω καλά γιατί θα πονέσει με την ψωλάρα μου… Θέλω να σε χύσω παντού!»

-    «Καλά αλλά σιγά γιατί είναι τεράστιος!», του είπα εγώ.

Εκείνη τη στιγμή με σήκωσε και με έστησε στα τέσσερα. Μου λέει:

-    «Έχεις φάει άλλη ψωλή στο κωλαράκι;»

-    «Όχι θείο μου… μόνο δάχτυλα…», του είπα.

Εκείνος μου χαμογέλασε, άρπαξε την ψωλή του και την χτυπούσε στην τρύπα μου ενώ μου χτυπούσε δυνατά τα κωλομέρια μου σφαλιάρες για να πονάω.

-    «Έτσι θα σε πονέσω σήμερα μωρό μου!»

Άρχισε σιγά - σιγά να με πιέζει με την ψωλάρα του και ένιωθα φοβερή πίεση. Η πούτσα του είναι τόσο χοντρή που δεν έμπαινε με τίποτα. Έσκυψε και με την γλώσσα του μου ξανασάλιωσε την τρύπα και συνέχισε να με πιέζει, ώσπου τελικά άρχισε σιγά - σιγά να μπαίνει. Εγώ πονούσα πολύ και άρχισα να τραβιέμαι αλλά με είχε γραπώσει τόσο γερά που δεν μπορούσα να κουνηθώ, ενώ αυτός έμπαινε όλο και πιο βαθιά και με ξέσκιζε πραγματικά.

Είχε μπει ο μισός μέσα και τότε άρχισε να μπαινοβγαίνει ρυθμικά. Ο κώλος μου άρχισε να ανοίγει κι εγώ να καυλώνω και να κινούμαι κι εγώ ρυθμικά και ο θείος μου είχε την ευκαιρία να μπει πιο βαθιά και να φωνάζει από καύλα. Με είχε ξεσκίσει. Αφού όταν κάποια στιγμή τον έβγαλε για λίγο και έβαλα το χέρι μου, κατάλαβα ότι ήταν ανοιγμένη σαν τριαντάφυλλο.

Συνέχισε να με γαμάει σκληρά και να μου σφαλιαρίζει τα κωλομέρια, ώσπου κάποια στιγμή αισθάνθηκα το ζεστό του σπέρμα στο κωλαράκι μου. Καθώς έχυνε, με γαμούσε και πιο γερά και στριφογυρνούσε την ψωλάρα του. Σε λίγο την έβγαλε υγρή και γεμάτη χύσια, μου την έβαλε στο στόμα και μου είπε:

-    «Γλείψε με! Μην αφήσεις ούτε σταγόνα πουτανάκι! Από εδώ και πέρα θα σε ξεσκίζω συνέχεια πουστράκι μου!»

Εγώ συνέχισα να τον γλύφω μέχρι που έπεσε εντελώς. Μετά ξαπλώσαμε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε. Την άλλη μέρα ήρθαν οι δικοί μου και φύγαμε, αλλά εγώ ήξερα ότι κάτι υπέροχο είχε ξεκινήσει και καύλωνα μόνο με την σκέψη της υπέροχης ψωλάρας του θείου μου και ήξερα ότι η συνέχεια θα ήταν καυτή λόγω της αγαμίας του θείου μου!

Αυτά για τώρα… Υπομονή για την επόμενη καυτή ιστορία. Φιλιά!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")