Πως έκανα σεξ σε εξωτερικό χώρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Με λένε Γιάννη και είμαι ώριμο παθητικό θηλυπρεπές αγόρι. Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα μια τρελή παρτούζα στον Εθνικό Κήπο στο Σύνταγμα. Πήγαινα παρέα με ένα εύσωμο παθητικό αγόρι μόλις δεκαοκτώ χρονών. Πηγαίναμε συχνά για πίπες και σεξ.

Μια μέρα η φιλενάδα μου είχε καύλες. Με έγδυσε τελείως και με έβαλε να ξαπλώσω στο παγκάκι. Εγώ καύλωσα όσο με έγλυφε. Σε κάποια φάση γδύνεται και η φιλενάδα μου. Καθόμαστε στα τέσσερα για να γαμηθούμε κώλο με κώλο με έναν δονητή.

Μετά σηκώνεται και μου βάζει και την δεύτερη άκρη μέσα μου. Κάποια στιγμή εμφανίζονται από το πουθενά ένας αλβανός και ένας βούλγαρος. Φαίνεται όση ώρα ήμασταν εκεί μας έπαιρναν μάτι.

Εγώ ήμουν στα τέσσερα και με τις δύο άκρες του δονητή μέσα μου. Κατεβάζουν τα παντελόνια τους και μου τα δίνουν στο στόμα. Η φιλενάδα μου ντύθηκε για να μου φέρει άλλους δύο να κάνουμε παιχνίδι.

Μετά από λίγο έρχεται με δυο νεαρούς έλληνες. Ο βούλγαρος και ο αλβανός με χύσανε μέσα στο στόμα. Μετά κανόνισαν να με πηδήξουν και οι τέσσερις μαζί. Και οι τέσσερις με γάμησαν και με έχυσαν μέσα στον κώλο.

Καθώς έφυγαν οι δυο νεαροί οι δυο αλλοδαποί έκατσαν για δεύτερο γύρο. Ο αλβανός ξάπλωσε και μου ζήτησε να κάτσω πάνω του. Στη συνέχεια η φιλενάδα μου έπαιρνε πίπα από τον βούλγαρο.

Στο φινάλε έρχεται και ο βούλγαρος και μου τον βάζει με όλη του την δύναμη μέσα. Για μια ώρα περίπου γαμιόμουν και με τα δυο καυλιά μαζί. Στο τέλος με χύσανε και οι δύο ταυτόχρονα μέσα μου.

Καθώς έφευγαν ήρθε ένας τελευταίος που μας έπαιρνε μάτι από την ώρα που ήμασταν εκεί. Είχε και ένα λυκόσκυλο μαζί του. Ήταν με το πουλί στο χέρι.

Καθώς ξάπλωσα στο παγκάκι να του πάρω πίπα ο σκύλος ανέβηκε πάνω μου και μου γάμαγε τις πατούσες. Με έβαλε στα τέσσερα και έχυσε την ορθάνοικτη τρυπούλα μου. Έβαλε τον σκύλο να μου γλύψει την τρυπούλα μου.

Μου έδωσε ο κωλόγερος 200 ευρώ για να με πηδήξει ο σκύλος του με διπλή καπότα και να του πιω τα χύσια του.

Τέλος πάντων εκείνη η μέρα ήταν η αγαπημένη μου. Γαμήθηκα πολλές φορές. Ήταν η 17η παρτούζα που έκανα και η πρώτη μου εμπειρία με σκύλο. 16 Ιουλίου 2009

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")