Στα ΚΤΕΛ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Γεια σε όλους. Είμαι ο Μάνος είκοσι χρονών και φοιτητής στην Πάτρα. Η ιστορία που γράφω έγινε μόλις πριν λίγο και το στόμα μου κολλάει ακόμα από σπέρμα.

Είμαι καλό καυλάκι και γουστάρω πολύ να με χύνουν στο στόμα. Συνήθως γνωρίζω τους γαμιάδες μου από το ίντερνετ αλλά αυτές τις μέρες φιλοξενώ τον αδερφό μου και δεν έχω χώρο. Σήμερα δεν την πάλευα από την πολλή καύλα όλη μέρα και μιας και δεν μπορούσα να γαμηθώ σπίτι και αφού οι τύποι που μιλούσα online δεν είχαν χώρο, αποφάσισα να πάω στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ που έχω ακούσει ότι γίνεται παιχνίδι.

Φόρεσα ένα τζιν που πέφτει χαμηλά, χωρίς εσώρουχο από μέσα, και ξεκίνησα για τα ΚΤΕΛ. Μπαίνοντας δεν είδα κανέναν, παρά έναν πενηντάρη που κατούραγε και ξενέρωσα αλλά αποφάσισα να περιμένω λίγο και μπήκα σε μια τουαλέτα για να μην κινήσω υποψίες. Περίμενα για κανένα πεντάλεπτο ώσπου άκουσα κάποιον να έρχεται και ελπίζοντας να είναι κάτι καλό βγήκα πάλι. Προς τις τουαλέτες ερχόταν ένας σαραντάρης χωρίς ενδιαφέρον αλλά το καλό το μανάρι, από ότι μπορούσα να κόψω από κώλο, κατουρούσε στο μπροστινό χώρο.

Αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα. Πήγα και στάθηκα δίπλα του με την πρόφαση ότι ήθελα να κατουρήσω και κάρφωσα το βλέμμα μου στην πούτσα του. Φαινόταν γερό καυλί και εκείνη τη στιγμή θα τα έδινα όλα για να με χύσει. Ο τύπος, μουσάτος ψηλός αδύνατος τριαντάρης, αντιλαμβανόμενος ότι τον κοίταζα γύρισε με κοίταξε αλλά δεν είπε τίποτα. Πάνω που είπα ότι δε παίζει να ενδιαφέρεται γύρισε λίγο προς το μέρος μου για να βλέπω την πούτσα του καλύτερα.

Αυτό ήταν. Δε περίμενα άλλη αντίδραση κατέβασα το παντελόνι λίγο, γύρισα για να μπανίσει το κωλαράκι μου και κατευθύνθηκα προς τις τουαλέτες κοιτάζοντας προς τα πίσω με νόημα. Μπήκα στην τελευταία και περίμενα… Ο τυπάς δεν με απογοήτευσε. Μετά από λίγο εμφανίστηκε στην πόρτα μπήκε και την έκλεισε. Με κοίταξε στα μάτια, έπιασε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι και μου ψιθύρισε:

-    «Γουστάρεις τον πούτσο μου πουστράκι;»

Το μόνο που πρόλαβα να πω είναι:

-    «Χύσε με!», και πιάνοντας με από τον ώμο μου έσπρωξε το κεφάλι προς τα κάτω.

Άφησα το παντελόνι μου να πέσει για να έχει θέα το κωλαράκι μου και του άνοιξα το φερμουάρ. Έπιασα την πούτσα του που ήταν υγρή ακόμα από το κάτουρο και την έβαλα στο στόμα. Το πουτσοκέφαλο του ήταν απίθανο και το ρούφαγα με μανία. Μύριζε κάτουρο και αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Τον ένιωσα στο στόμα μου να καυλώνει και συνέχισα το τσιμπούκι μέχρι που το παλούκι του σκλήρυνε και ένιωσα τα αρχίδια του να σφίγγουν. Είχε μεγάλο καυλί, ίσιο, τριχωτά αρχίδια, που άρχισα να πιπιλίζω. Φαινόταν να το ευχαριστιέται και μου πίεζε συνέχεια το κεφάλι για να το πάρω ακόμα πιο μέσα.

Με σήκωσε, με έβαλε να γλύψω το δάχτυλο του, και κάνοντας με να σκύψω μου το κάρφωσε στον κώλο. Πόνεσα γιατί είμαι στενός και όταν το είδε το έκανε ξανά πιο δυνατά. Με τράβηξε πάνω του και όπως ήμουν πλάτη, μου έγλυφε το λαιμό ενώ με το ένα χέρι έστριβε τη ρώγα μου και με το άλλο μου γαμούσε την τρύπα. Εγώ μαλακιζόμουν σαν τρελός και βόγκαγα στ’ αφτί του, πράγμα που έδειχνε να γουστάρει τρελά.

Ήθελα το καυλί του στο στόμα μου και μετά από λίγο ξαναγύρισα να τον πιπώσω. Έβγαλα την γλώσσα μου και χτυπούσα τον πούτσο του πάνω της, ενώ τον κοιτούσα στα μάτια. Με έσπρωξε και μου τον κάρφωσε μέχρι το λαρύγγι. Δεν χόρταινα πούτσα. Ήθελα να γευτώ το χύσι του. Αύξησα το ρυθμό και ρούφαγα δυνατά. Από την έκφραση του κατάλαβα ότι σε λίγο θα έχυνε. Έγειρα πίσω και άρχισα να τον μαλακίζω πάνω στο στόμα μου.

Ένιωσα το σπέρμα του να τινάζεται στο πρόσωπο μου και έβαλα την πούτσα του στο στόμα για να μην αφήσω να πέσει κάτω τίποτα. Δεν σταματούσε να χύνει και αχόρταγα το κατάπινα. Το πρόσωπο μου έσταζε και δε μπορούσα να πιστέψω πόσο πολύ σπέρμα είχα στο στόμα μου. Γούσταρα τρελά και έμεινα να τον γλύφω μέχρι να τον σκουπίσω εντελώς. Μου έφερε με το δάχτυλο του όλα τα χύσια που είχαν μείνει στο πρόσωπο μου στο στόμα μου και με κοίταζε με ηδονή.

Πίστευα ότι θα έφευγε αλλά μου είπε ότι ήθελε να με δει να τελειώνω και μου έβαλε ξανά δάχτυλο. Άρχισα να τον παίζω και σε λίγη ώρα έχυσα και εγώ με το δάχτυλο του στον κώλο μου. Κουμπωθήκαμε και με προσοχή μη μας δει κανείς βγήκαμε έξω. Του έδωσα το νούμερο μου και του είπα ότι όποτε μπορώ θα τον πάρω να έρθει σπίτι μου να με γαμήσει. Δε βλέπω την ώρα.
Περιμένω σχόλια...

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")