Το τέλειο πάρτι (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Αυτή τη φορά ήταν όμως πιο αποφασισμένος να μου την ανοίξει για τα καλά την τρυπούλα μου.. Έβαλε πέντε δάχτυλα μαζί και άρχισε να πιέζει ακόμη πιο έντονα από πριν.

Στο μεταξύ δύο αγοράκια που με είχαν πηδήξει πριν λίγο ήρθαν από πάνω μου και άρχισαν να μαλακίζονται μέχρι που έχυσαν στη μάπα μου..

Ο Σάκης κατάφερε να χώσει το χέρι του ως τον καρπό και οι φωνές μου ακούγονταν μπορεί και ως την Πρέβεζα..

Το έβγαλε και το ξαναέκανε.. Το ίδιο έκανε αρκετές φορές μέχρι που η τρύπα μου ξεχείλωσε αρκετά και άντεχε το χέρι του. Τότε όμως έκανε κάτι το οποίο δεν ξέρω αν με καύλωσε ή με τρόμαξε..

Πασάλειψε όλο το πόδι ως τον αστράγαλο με λιπαντικό και άρχισε να χαϊδεύει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του την τρύπα μου.. μέχρι που ξεκίνησε την διείσδυση...

Από κει και μετά τα είδα στην κάμερα που με τραβούσε τόση ώρα ο Νίκος. Δεν ξέρω αν λιποθύμησα, αν χάθηκα στην απίστευτη καύλα, πάντως κρίμα που έχασα τέτοια φάση.

Ο Σάκης έχωσε το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού του στον κώλο μου και άρχισε να με γαμάει έτσι. Έβαζε και έβγαζε το πόδι του στην τρύπα μου σαν να είναι ο πούτσος του.

Μετά από λίγο έχυσε πάνω στο πόδι του και το ξαναέχωσε στην τρύπα μου. Μετά μπήκαν όλοι σε μία σειρά και άρχισαν να με χύνουν στην τρύπα και στο κωλαράκι μου. Πολύ σπέρμα:

Κάνα δυο με κατούρησαν πάλι για να με ξεπλύνουν και να ξεπλύνουν και το εργαλείο τους. Όταν συνήλθα τους είδα όλους γύρω μου να κάθονται και να με περιμένουν μάλλον.. Βασικά δεν ήταν όλοι οι μισοί είχαν μείνει οι υπόλοιποι έφυγαν...

Πήρα στον καθένα ξεχωριστά πίπα και με έχυσαν στο στόμα. Αλλά αυτό που με ξάφνιασε πιο πολύ από όλα ήταν όταν ο Σάκης μου ζήτησε συγγνώμη και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Τουλάχιστον πέντε λεπτά φιλιόμασταν μπροστά σε όλους τους φίλους του.

Αυτό που μου έχει μείνει μετά από εκείνο το πάρτι, είναι η απίστευτη καύλα και φυσικά ο Σάκης με τον οποίο είμαστε μαζί και μου κάνει ακόμη τέτοια περίεργα... Έτσι τη βρίσκει μου είπε...!

Πολλά, πολλά καυλιάρικα φιλιά σε όλους!
Μη σταματάτε να κάνετε πάρτι..!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")