Με τον Ταϊλανδέζο συμφοιτητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία. Εκεί για δύο χρόνια με γαμούσε ένας Άραβας σκέτη κόλαση. Έχω γράψει και ιστορία γι’ αυτό το περιστατικό. Ο Άραβας ήταν πολύ ζηλιάρης αλλά όσο τα είχαμε έμενε απέναντι μου ένας Ταϊλανδέζος με φοβερό κορμί. Τον γούσταρα πολύ.

Όσο τα είχα όμως με τον Άραβα δεν τόλμησα να κάνω τίποτε. Μια μέρα είχε ανοιχτή την κουρτίνα του κι εγώ τη δικιά μου και ήταν με το σλιπάκι. Φαινόταν καυλωμένος και μάλλον με μεγάλη πούτσα. Έκανα πως δεν τον είδα και άρχισα να γδύνομαι ώστε να με βλέπει.

Στο τέλος έβγαλα και το σλιπάκι μου τουρλώνοντας επιδεικτικά τον κώλο μου προς το μέρος του. Έμεινα σε αυτή τη στάση αρκετή ώρα και μετά έκανα πως πήγα τουαλέτα. Κρυφοκοίταξα να δω τις αντιδράσεις του. Τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε για πάρτη μου!

Από εκείνη την ημέρα φρόντιζα, δήθεν τυχαία, να του επιδεικνύω όποτε μπορώ την κωλάρα μου. Μια φορά μάλιστα που πηδιόμασταν με τον Άραβα και ήξερα ότι είναι ο Ταϊλανδέζος μέσα, γαμήθηκα σε τέτοιο σημείο του δωματίου που να μπορεί να βλέπει... Φυσικά αντιλήφθηκα ότι σε κάποια στιγμή το πήρε χαμπάρι ότι του έδειχνα τον κώλο μου επίτηδες.

Όταν έφυγε ο Άραβας μου άφησε το πεδίο ελεύθερο. Μια μέρα που ήταν αυτός πάλι με το σλιπάκι, εντελώς αδιάντροπα πια, τον κοίταξα από το παράθυρο και άρχισα να γδύνομαι μπροστά του. Αυτός είχε μείνει μαλάκας. Απ' ότι είχα καταλάβει είχε κάτι περιστασιακές σχέσεις με κάτι γκόμενες αλλά τίποτα μόνιμο οπότε ήταν συνεχώς καυλωμένος.

Σε κάποια στιγμή λοιπόν εκεί που κι αυτός με κοίταγε και έτριβε την πούτσα του, κλείνει την κουρτίνα και εξαφανίζεται!

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί το έκανε σε λίγο όμως άκουσα την πόρτα μου να χτυπάει. Κοιτάω και ήταν αυτός. Φορούσε ένα σορτσάκι και t-sirt. Του άνοιξα. Με χαιρετάει και μπαίνει μέσα.

-    «Γεια σου!», μου λέει και αρχίζει να τρίβει πάλι την ψωλή του.

Εγώ ήμουν με το σλιπάκι. Είχα μείνει κόκκαλο. Με αγκαλιάζει και αρχίζει να με φιλάει σαν τρελός. Μου έλεγε πόσο με ήθελε τόσο καιρό και πόσο ζήλευε τον Άραβα που με πήδαγε. Είχε έρθει πάντως εξοπλισμένος με καπότες και βαζελίνη.

Με ρίχνει στο κρεβάτι και αρχίζει να γδύνεται. Μένει τελείως γυμνός. Εγώ άρχισα να του παίζω τον πούτσο και σε λίγο τον είχα στο στοματάκι μου. Είχε μεγάλο κανονικού πάχους πούτσο και πολύ λείο. Αυτός πήγε να με γδύσει και του είπα να μου βγάλει μόνο το κιλοτάκι μια και μ’ αρέσει να με γαμάνε μισόγυμνο.

Συμφώνησε. Μου έβγαλε το βρακί και άρχισε να με χουφτώνει ενώ του τον έπαιρνα πίπα. Με άλειψε και με μπόλικη βαζελίνη και η σούφρα μου είχε γίνει απαλή και γλιστερή.

Αμέσως φοράει καπότα και χωρίς πολλά με ρίχνει μπρούμυτα στο κρεβάτι και ανεβαίνει από πάνω μου. Εγώ είχα καυλώσει φοβερά αφού ήταν πολύ σέξι άντρας. Μου βάζει χωρίς δυσκολία το καυλί του στη σούφρα και αρχίζει να με καρφώνει αλλά τόσο γρήγορα που δεν με είχε καρφώσει ποτέ κανείς.

Μέσα σε τρία - τέσσερα λεπτά έχυνε ορμητικά μέσα στην κωλάρα μου. Εγώ είχα χύσει λίγο πιο πριν με το τρίψιμο στα σεντόνια. Μετά από λίγο με έβαλε στα τέσσερα και μου έριξε άλλον ένα πούτσο.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι και τη δεύτερη φορά με γάμησε με πολύ γρήγορες κινήσεις όπως και την πρώτη. Μέσα στις επόμενες δύο ώρες με γάμησε άλλες δύο φορές, και τις δύο εγώ μπρούμυτα κι αυτός από πάνω. Μάλλον ήταν αυτή η αγαπημένη του στάση.

Μετά από αυτό γίναμε εραστές και με γάμαγε δυο - τρεις φορές την εβδομάδα. Ήταν άξιος αντικαταστάτης του Άραβα πρώην μου. γκέι ιστορίες,

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")