Ο γύφτος ήταν υπέροχος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Ήταν απόγευμα. Η γυναίκα μου έλειπε κι εγώ ήθελα να νιώσω την θηλυκή μου μεριά. Έτσι και έκανα μπάνιο, αποτρίχωσα όλο μου το σώμα και βγήκα στο σαλόνι. Πήρα τα βερνίκια νυχιών και έκανα γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ. Τα αδύνατα ποδαράκια μου με το πεντικιούρ έδειχναν σκέτη καύλα!

Φόρεσα ένα μαύρο κολάν με ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι που το μικρό μου πουτσάκι έμοιαζε με μουνάκι. Στη συνέχεια έβαλα σαγιονάρες ώστε να φαίνεται το γαλλικό πεντικιούρ στο νυχάκι. Από πάνω φόρεσα ένα αμάνικο.

Έκατσα με το καθρεφτάκι και έβγαλα και το φρύδι μου, έβαλα μάσκαρα, κραγιόν, μέικ απ, ήμουν σαν κοριτσάκι! Το πήρα απόφαση έπρεπε να γαμηθώ σήμερα οπωσδήποτε!

Μπήκα στο αυτοκίνητο και πήγα σουπερ μάρκετ ώστε να δω πως με κοιτούν τα αρσενικά. Ένιωθα ξευτίλα γιατί διέκρινα ειρωνεία σε πολλά βλέμματα.

Ψώνισα μερικά πράγματα και κατευθύνθηκα προς το πάρκινγκ. Βλέπω ένα γύφτο να με πλησιάζει να μου ζητιανέψει. Με κοίταξε από πάνω ως τα νύχια των ποδιών μου και γέλασε. Μου λέει:

-    «Έχεις κανένα ψιλό φιλαράκι;»

Θέλοντας να τον αποφύγω φοβισμένος κοιτούσα τα κλειδιά μου και του λέω:

-    «Δεν έχω…»

Πήγα να ανοίξω το αυτοκίνητο να φύγω ντροπιασμένος. Τότε τον ακούω από πίσω μου να πλησιάζει… Φοβήθηκα πολύ. Γυρνάω να δω και μου λέει με αντρικό τόνο στη φωνή του:

-    «Πουστάκι δώσε μου λεφτά αλλιώς θα σε πλακώσω στο ξύλο!»

Μου έπιασε το χέρι και μου το έσφιξε με δύναμη. Πονούσα.

-    «Μη!», του λέω. «Με πονάς. Θα σου δώσω και κάτι παραπάνω αν με γαμήσεις λιγάκι…»

Μου αφήνει το χέρι και τότε μπήκα στο αυτοκίνητο σκύβοντας να του δείξω το πεταχτό κωλαράκι μου. Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και μπήκε. Προχώρησα σε ένα δασάκι πιο κάτω, έβγαλα 50 ευρώ και του τα έδωσα για προθέρμανση.

-    «Θα πάρεις κι άλλα 50 μετά…», του λέω.

Δεν άργησε να πάρει φόρα. Πέταξε τα ρούχα του και μου έδωσε τον πούτσο του στο στοματάκι μου. Ήταν γεγονός. Έκανα πίπα. Η πούτσα του μύριζε κάτουρα αλλά εγώ τον ρουφούσα σαν πόρνη.

Κατέβασα το κολάν και το στρινγκάκι μου και τούρλωσα τον άτριχο κώλο μου. Μπήκε μέσα μου με την μία και ήταν πολύ σκληρός. Με έσκιζε! Με γαμούσε ο γύφτος. Η τέλεια ξευτίλα μου.

Μου άρεσε. Ούρλιαζα από ηδονή. Έχυσα χωρίς να αγγίξω το μικρό μου πουλάκι. Εκείνος φαινόταν να του αρέσει και με πήδαγε έτσι πάνω από δέκα λεπτά.

Με γύρισε ώστε να τον βλέπω, σήκωσε τα πόδια μου και τα ακούμπησε στο στέρνο του και μου τον ξανάβαλε.

Ωχ θεέ μου! Με όργωνε κανονικά. Με ξέσκιζε ο γύφτος.

Παίρνει την πατούσα μου και ρουφούσε τα δάχτυλα των ποδιών μου ενώ με κάρφωνε κι ένιωσα το σπέρμα του να με γεμίζει! Ήταν καυτό και υπέροχο! Ένιωθα τέλεια με τον γύφτο εραστή μου.

Του έδωσα αντί για 50 ευρώ άλλα 150 και τον ευχαρίστησα. Έφυγε και μου είπε όποτε θέλω να πηγαίνω να τον βρίσκω.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")