Το τέλειο πάρτι (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Το σώμα μου ήταν σε ορθή γωνία με την πλάτη μου στο πάτωμα και τα πόδια μου όρθια προς τα πάνω και κολλημένα μεταξύ τους. Ο πούστης ο ξάδελφος μου ήταν εφοδιασμένος με όλα, ένα από αυτά ήταν και κάτι σιδεράκια που κρατούσαν το στόμα μου διάπλατα ανοιχτό.

Όταν μου τα έβαλαν ήρθε από πάνω μου ο Χρήστος. Ο Χρήστος μου άρεσε από παλιά αλλά δεν παίχτηκε τίποτα και εννοείται ότι δεν το ήξερε. Για αρκετά δευτερόλεπτα έμεινε σε εκείνη τη στάση και οι άλλοι χαζογελούσαν χωρίς να καταλαβαίνω γιατί…

Νίκος: «Μαζεύεις ακόμα.. πολλά να είναι!», του είπε αλλά και πάλι δεν μπορούσα να βγάλω άκρη.

Μέχρι που σκύβει και ο Νίκος φέρνει την κάμερα κοντά στο στόμα μου. Τότε ανοίγει κι αυτός σιγά - σιγά το δικό του και μια τεράστια ποσότητα σάλιου προσγειώνεται βαθιά στο στόμα μου. Ακούγεται και η φωνή του Νίκου να μου λέει να τα κρατήσω στο στόμα.

Τότε σηκώνεται ο Χρήστος και έρχεται από πάνω μου ο Τεό που όλη αυτή την ώρα καθόταν δίπλα μου και κοιτούσε τη φάση.. Το στόμα μου ήταν σχεδόν γεμάτο και τότε αρχίζει και ο Τεό να μου δίνει το σάλιο του..

Ώσπου να μου τα δώσει όλα είχε γεμίσει το στόμα μου και χύνονταν δεξιά κι αριστερά. Τότε βάζει το δάχτυλό του στο στόμα μου και ανακατεύει:

-    «Να πάρεις και από τους δυο μας γεύση…»

Σηκώνεται και ο Τεό και ο Νίκος μου δίνει την άδεια να αρχίσω να καταπίνω. Το έκανα με την κάμερα να δείχνει απευθείας μέσα στο στόμα μου.

Πριν προλάβω να ηρεμήσω από το ένα αισθάνομαι κάτι στον κώλο μου.. Είναι ένα άλλο παλικαράκι το οποίο δεν είχα ξαναδεί. Τον έλεγαν Σάκη και ήταν αρκετά έως πολύ γυμνασμένος.

Χάιδευε την τρυπούλα μου.. το έκανε πολύ ερωτικά και μου άρεσε. Νόμιζα ότι έτσι θα το πήγαινε όλο. Λάθος. Αυτό που αισθανόμουν στην τρυπούλα μου ήταν το δάχτυλο του ποδιού του.. και γυρνάει και λέει στους άλλους:

-    «Πουτσαράδες, ελάτε να τον πηδήξετε εσείς γιατί μετά από μένα δεν θα καταλαβαίνει τίποτα η τρυπούλα του..»

Νόμιζα κι εγώ ότι ήταν προικισμένος... Κι άλλο λάθος...! Μέσα σε μία ώρα με πήδηξαν 14 αγοράκια, άλλα με σκουφάκι, άλλα χωρίς.. Πάντως επτά μήνες μετά, μια χαρά είμαι!

Όλοι χύνανε στο κωλαράκι μου. Άλλοι μέσα κι άλλοι έξω... λιπαντικό για τον επόμενο όπως έλεγε και ο Θωμάς. Μέχρι που ξαναήρθε η σειρά του Σάκη....

Ο Σάκης έκανε παιχνίδι μόνο με τα δάχτυλα του. Πρώτα τρία, μετά τέσσερα και μετά άρχισε να μου βάζει πέντε και να πιέζει πολύ έντονα. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Σαν να με ξεπαρθένιαζαν δεύτερη φορά δύο μαύροι μαζί...!

Έβγαλε το χέρι και αισθανόμουν την τρυπούλα μου τρυπάρα... ανοιχτή να αερίζεται.. Τότε ο Σάκης είπε στον Τεό να μου αλλάξουν στάση.. (ξέχασα να πω ότι στην διάρκεια των πηδημάτων με είχαν λύσει και ήμουν πλέον μπρούμυτα).

Η νέα μου στάση ήταν παρόμοια με την αρχική.. ανάσκελα, με ανοιχτά πόδια όμως, και την τρύπα μου σε κοινή θέα..

Πήρε το λιπαντικό στα χέρια του.. κανονικό.. και έβαλε σε όλο του το χέρι και την τρύπα μου... Άρχισε να μου το χώνει... Πάλι πονούσα αλλά όχι και πολύ έντονα...

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")