Με τον καθηγητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
Γεια σας! Διάβαζα που και που ιστορίες από εδώ και επιτέλους πήρα το θάρρος να σας διηγηθώ την ιστορία μου που έγινε πέρσι όταν πήγαινα Τρίτη Λυκείου.

Με λένε Κώστα και είμαι αμφιφυλόφιλος. Μέχρι πέρσι είχα σχέσεις με κοπέλες και όχι με αγόρια (καθώς μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι και δεν ήθελα να ανοιχτώ σε άντρα - ίσως επειδή φοβόμουν μεγάλη απόρριψη και δημόσιο ρεζιλίκι).

Χρόνια περίμενα να γίνει καθηγητής μου ο κ. Μπ. Είναι παντρεμένος, 48 χρονών, μεσαίου ύψους, με γαλανά μάτια, γεροδεμένος και λίγο χοντρούλης με μούσι τριών ημερών. Από το Γυμνάσιο τον έπαιρνα μάτι καθώς ήταν απέναντι από το Λύκειο. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη καθόμουν στο προαύλιο και τον έβλεπα που επιτηρούσε τους μαθητές απέναντι.

Με κάθε ευκαιρία, όταν πήγα Λύκειο τον έβλεπα συχνά και πιάναμε κουβέντες. Είχα αποκτήσει την συμπάθεια του και ευχόμουν την επόμενη χρονιά να τον είχα καθηγητή. Δυστυχώς, δεν έγινε αυτό. Την μεθεπόμενη χρονιά όταν του είπα πως θα τον ήθελα για καθηγητή Λατινικών είπε πως θα το σκεφτεί σοβαρά να το κάνει για μένα (μιας και ήμουν από τους καλύτερους μαθητές τότε), μόνο που δεν τσίριξα από την χαρά μου!

Μετρούσα τις ώρες μέχρι το επόμενο μάθημα με τον καθηγητή και η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή καθώς έμπαινε στην τάξη και έπαιρνε θέση στην έδρα του. Τον χάζευα που ψηλάφιζε το σαγόνι του και το κωλαράκι του καθώς έγραφε στον πίνακα, και φαντασιωνόμουν καταστάσεις με τον καθηγητή - που δυστυχώς ήταν παντρεμένος, άρα ετεροφυλόφιλος -  και με κάθε ευκαιρία τον πλησίαζα ρωτώντας τον - αθώα - για το μάθημα και τυχόν απορίες μου, ενώ πολλές φορές έβλεπα το παντελόνι του που ο πούτσος του φαινόταν τεράστιος.

Ήθελα τόσο πολύ να κάνω σεξ με αυτόν! Θα πέθαινα για χάρη του! Ωστόσο, η - μέχρι τότε άπιαστη - επιθυμία μου έγινε ως δια μαγείας!

Μια βροχερή Παρασκευή του Νοέμβριου καθώς περίμενα έξω από το σχολείο (μετά το σχόλασμα) μέχρι να βγει ο καθηγητής για να πάει σπίτι του να τον γευτώ λίγο πριν την παύση των δύο ημερών που μας περίμεναν, είδα τον καθηγητή μου να μιλάει με την υποδιευθύντρια μας. Τον κοίταξα αλλά όταν με είδε, γύρισα αλλού το βλέμμα μου. Όταν χαιρετήθηκε με την υποδιευθύντρια, με πλησίασε και ο λαιμός μου κόμπασε από την αγωνία.

-    «Τι γίνεται;», μου είπε χαμογελώντας (κάτι που πεθαίνω κάθε φορά όταν μου χαμογελάει). «Περιμένεις κάποιον;»

-    «Εμ, την μητέρα μου για να με πάει στο φροντιστήριο που είναι σχετικά μακριά...», είπα γρήγορα καθώς το βλέμμα μου περιτριγύριζε το πρόσωπο του.

-    «Πόσο μακριά; Θέλεις να σε πάω;»

Εδώ μπήκα σε κάπως δύσκολη θέση γιατί το φροντιστήριο μου ήταν τρία λεπτά με τα πόδια από το σχολείο. Αλλά του είπα για ένα φροντιστήριο που ήταν μισή ώρα πιο μακριά. Θα έχανα το μάθημα, ίσως και να μου έπαιρνε λίγη ώρα να επιστρέψω στο σπίτι αλλά για τον καθηγητή μου χαλάλι!

Έτσι, μερικές στιγμές αργότερα, βρέθηκα στο αυτοκίνητο του. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή καθώς τον έβλεπα να οδηγά αμέριμνος και έτριβε το μπούτι του με προκλητικό τρόπο - νόμιζα πως ήταν το στιλ του.

-    «Κοιτάξτε κύριε, τελικά δεν θα πάω στο φροντιστήριο... Έχω λίγο πονοκέφαλο...», είπα καθώς το πέος μου χτυπούσε κόκκινο και φαινόταν φουσκωμένο το επίμαχο σημείο μου.

-    «Μα δεν πηγαίνουμε στο φροντιστήριο σου!», μου είπε χαμογελώντας. «Λες να μη ξέρω ότι δεν πας σε αυτό δίπλα στο σχολείο;»

-    «Τότε... Που πηγαίνουμε;»

-    «Νομίζεις πως δεν σε καταλάβαινα πως με κοιτούσες με άλλον τρόπο;»

-    «Δηλαδή…;», είπα.

-    «Δεν θα ήθελες να έρθεις σπίτι μου;»

-    «Και η γυναίκα σας;», είπα ενώ η καρδιά μου χτυπούσε από την αγωνία μήπως είναι αυτό που ελπίζω.

-    «Ζούμε χώρια αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο ακόμα…», είπε δείχνοντας τη βέρα του. «Νομίζω πως ξέρεις πολύ καλά τι θα κάνουμε!», μου είπε κλείνοντας μου το μάτι.

-    «Τι...;», ρώτησα με προκλητικό ύφος.

Ο κ. Μπ. δεν απάντησε - έστριψε σε έναν δρόμο και αφού πάρκαρε μου είπε να τον ακολουθήσω - δεν χρειαζόταν να το πει και δεύτερη φορά! Καθώς ανεβαίναμε τα σκαλιά έβλεπα τον χοντρούλη κώλο του και κρατιόμουν να μη τον πιάσω.

-    «Υπομονή…», είπε ο καθηγητής χαμογελώντας καθώς έγειρε το κεφάλι του πίσω του σε μένα.

Φτάσαμε στο διαμέρισμα του και μου έδειξε το σαλόνι του και μου είπε να τον περιμένω, έτσι κι έγινε.

Μερικά λεπτά αργότερα, άκουσα μια πόρτα να κλείνει και γύρισα το κεφάλι μου και έμεινα κάγκελο! Φορούσε μαύρη φανέλα και από κάτω τίποτα! Ο πούτσος του ήταν πάνω από 17cm άνετα, παχύς με φλέβες! «Ο απόλυτος πούτσος!», σκέφτηκα.

Εκείνος έκατσε δίπλα μου και με έπιασε από τους ώμους μου και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα από το λαιμό, έφτασε στο αφτί μου που το δάγκωνε ελαφρά και εγώ έπιασα τον πούτσο του και τον χάιδευα. Η πρώτη μου φορά που έπιασα πούτσο άλλου άνδρα!

-    «Είμαι δικός σου…», είπα με τρεμάμενη φωνή σου καθώς με έγδυνε. «Κάνε με ό,τι θέλεις!»

-    «Φυσικά, πουστράκι μου!». είπε εκείνος με αυταρχική φωνή.

Μα ό,τι ονειρευόμουν πέντε χρόνια τώρα! Να με εξουσιάζει ο ίδιος, να με κάνει πουτανίτσα του! Όταν γδύθηκα, του έβγαλα εγώ την φανέλα του και είδα το τριχωτό στήθος του με τις απίστευτες ρώγες. Με γρήγορες κινήσεις τον φίλησα στο στόμα και κυλιστήκαμε στον μεγάλο καναπέ του - αυτός από κάτω κι εγώ από πάνω ενώ τριβόμουν πάνω στον πούτσο του. Ύστερα κατέβηκα πιο κάτω και άρχισα να γλύφω τις ρώγες του με μανία και αμέσως μετά φιλούσα την κοιλιά του και έφτασα στο πέος του που οι φλέβες του πάλλονταν από έξαψη.

Άρχισα να τον μαλακίζω καθώς τον έβαζα δειλά - δειλά στο στόμα μου και έβαλε με δύναμη τα χέρια του στο κεφάλι μου, πιέζοντας το στον πούτσο του. Το "κεφάλι" έφτασε ήδη μέχρι εκεί που μπορούσε ο λάρυγγας μου πριν καν φτάσω στη μέση! Έβγαλα τον πούτσο του από το στόμα μου και τον άρπαξα πάλι με δύναμη, προσπαθώντας να τον πιέσω πιο μέσα.

Εκείνος άρχισε να βγάζει ήχους ηδονής καθώς τα σάλια μου είχαν γεμίσει τον πούτσο του και τότε άρχισα να γλύφω τα τριχωτά αρχίδια του και εναλλάξ τον πούτσο του για λίγα λεπτά ώσπου έσπρωξε το κεφάλι μου από τον πούτσο του. Και τότε ξάπλωσε ανάσκελα και πήγα από πάνω του, έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα του και ξαναέβαλα τον πούτσο του στο στόμα μου.

Κάναμε 69 για λίγο ώσπου έχυσα τόσο πολύ γρήγορα. Εκείνος γέλασε πονηρά και τα κατάπιε και τότε με γύρισε ανάποδα στα τέσσερα και άρχισε να γλύφει επίμονα τον τριχωτό κώλο μου.
«Τι απόλαυση!», σκέφτηκα ευτυχισμένος καθώς έβαζε δάχτυλο που έγιναν δύο και έμπηγε την γλώσσα του μέσα.

-    «Βλέπω, δεν έχεις ξαναπάρει από πίσω!», μου είπε αυταρχικά.

-    «Όχι κύριε…», είπα.

-    «Τότε χαλάρωσε και άσε με να μπω μέσα σου! Μη σφίγγεσαι…», είπε καθώς τον ένιωθα να σηκώνεται στα δύο και με έριξε μπρούμυτα.

Τον είδα να βάζει προφυλακτικό και τότε άνοιξε τα κωλομέρια μου και διείσδυσε τον πούτσο του στον κώλο μου. Άρχισα να βογκάω από πόνο.

-    «Μπορείς να ουρλιάξεις όσο θέλεις!», είπε καθώς χάιδευε την πλάτη μου και βογκούσα.

Ο πούτσος του μπήκε ως τη μέση και βγήκε έξω. Ένιωθα τον κώλο μου να κάνει συσπάσεις και τότε ξαναμπήκε με δύναμη και ούρλιαξα για μια στιγμή αλλά το συνήθισα γρήγορα - είχε "μπει" στον κώλο μου με αντικείμενα. Τότε ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει πότε αργά πότε γρήγορα και με σαδιστικό τρόπο. Ένιωθα πως θα έχυνα από τα σωθικά μου! Ένιωθα τις τρίχες του στήθους του στην πλάτη μου και μου δάγκωσε απαλά το αφτί μου καθώς με γαμούσε γρήγορα.

-    «Πιο δυνατά!», είπα κάποια στιγμή καθώς ένιωθα πως θα σκάσω από την χαρά και την έξαψη.

Ο αγαπημένος μου άντρας με τον οποίο ονειρευόμουν να κάνω σεξ μαζί του με πηδάει τώρα!

Κάποια στιγμή σταμάτησε και ένιωθα τον κώλο μου τόσο πολύ ανοιχτό. Ήθελα να σφιχτώ αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ένιωθα τόσο ευτυχισμένος! Χωρίς καν να το φανταστώ, ο κύριος μου είπε:

-    «Τώρα ανταλλάσσουμε ρόλους!» είπε με αυταρχική φωνή καθώς μου έδωσε ένα προφυλακτικό στο χέρι και στήθηκε στα τέσσερα.

«Ο τέλειος κώλος! Τριχωτός, παχουλός, όπως το φανταζόμουν!», σκέφτηκα και άρχισα να τον γλύφω με μανία. Εκείνος άρχισε να βγάζει ήχους ηδονής και τότε έβαλα δάχτυλο και μετά δύο, τρία, τέσσερα! Τον μεγάλωσα αρκετά, όπως έκανα με μένα τόσα χρόνια. Τον γύρισα ανάσκελα και εκείνος σήκωσε τα πόδια του. Τα κράτησα και τότε μπήκα μέσα του σε ιεραποστολική στάση. Συνέχισα να τον γαμάω καθώς αυτός άρχισε να βογκάει βαριά. Ύστερα παραμέρισα τα πόδια του και άρχισα να τον φιλάω με πάθος παντού.

Μετά από λίγη ώρα πήγαμε στο μπάνιο και με κατούρησε και μετά έκανα το ίδιο. Κάναμε μπάνιο παρέα και μετά αρχίσαμε να μιλάμε περί αυτού του θέματος. Και πριν φύγω του ζήτησα μια πίπα και αφού μου πήρε μια υπέροχη, φύγαμε. Με πήγε στο φροντιστήριο που είναι δίπλα στο σχολείο την ώρα που έβγαιναν οι συμμαθητές μου από εκεί. Μιας και είχε σκοτεινιάσει, του έδωσα ένα φιλί και βγήκα από το αυτοκίνητο με την σκέψη μου ακόμα στο σεξ με τον καθηγητή. Με είδε ο κολλητός μου καθώς βάδιζα προς το φροντιστήριο.

-    «Τι έγινε;», ρώτησε. «Γιατί δεν ήρθες;»

-    «Είχα δουλειά…», είπα χαμογελώντας.

-    «Καλά ρε, έχασες! Σήμερα κάναμε μάθημα με την αναπληρώτρια, την φίλη της γραμματέως. Ξέρεις τι κορμάρα που έχει... Και τι δεν θα έδινα για μια νύχτα μαζί της... Μια ανεκπλήρωτη επιθυμία…», είπε με λύπη.

-    «Και που ξέρεις, ίσως η επιθυμία σου εκπληρωθεί κάποτε...», είπα χαμογελώντας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")