Σκλάβος για ένα μήνα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Μπήκα μέσα και αμέσως τα 'χασα από το θέαμα που αντίκρισα.
Σ' έναν σχετικά καθαρό χώρο, βρίσκονταν τέσσερις κουκέτες όπου πάνω τους ήταν αραχτοί τέσσερις μαυριδεροί τύποι, γεροδεμένοι, φορώντας μόνο κάτι σορτσάκια.

Σ’ ένα μεγάλο τραπέζι στην άκρη του δωματίου, ο ξάδερφος μου έπαιζε χαρτιά με άλλους τρεις μαυριδερούς, ενώ ο θείος μου και ένας εξαιρετικά χειροδύναμος και μυώδης μελαχρινός με μουστάκι, κάθονταν σε δυο πολυθρόνες και κοίταγαν κάτι έγγραφα.

Μόλις με είδαν σταμάτησαν αμέσως ότι έκαναν και στράφηκαν προς το μέρος μου. Ο θείος μου, μου έκανε νόημα να πάω προς τα κει κι εγώ τρέμοντας από το φόβο μου προχώρησα.

-    «Μάγκες μου, να η πούστρα που σας υποσχέθηκα!», είπε και γέλασε δυνατά. «Θα είναι δικιά σας για πέντε ολόκληρες μέρες. Να της μάθετε όλα τα κόλπα και να την κάνετε σωστή πουτάνα, γιατί μετά την έχω τάξει να την πάω και να την αφήσω στον κουμπάρο μου, που του χρωστάω ακόμα την επιδότηση από τον χειμώνα!»

-    «Έλα εδώ μωρή καυλιάρα και γονάτισε!», μου είπε.

Εγώ έπεσα αμέσως στα γόνατα και κοίταγα σαν χαμένος γύρω μου. Οι άλλοι είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και μαζεύονταν ένα γύρω, κοντά μου. Κάνα δυο, είχαν ήδη αρχίσει να χαϊδεύουν τα εξογκώματα που φούσκωναν στα σορτσάκια τους, ενώ ο ξάδερφος μου με κοίταγε με άγριο και θολό συνάμα βλέμμα.

-    «Περιμένετε!», είπε ο θείος μου κι όλοι σταμάτησαν. «Για λέγε μου Ραφί, ποιοι ήταν οι πιο παραγωγικοί ετούτη την εβδομάδα;», συνέχισε στρεφόμενος προς τον γεροδεμένο μουστακαλή, που απ’ ότι κατάλαβα ήταν και ο επιστάτης του.

-    «Ο Τζαφάρ και ο Τόνι, αφεντικό…», είπε αυτός και αμέσως ο θείος μου έκανε νόημα σε δυο απ' αυτούς να έλθουν κοντά.

-    «Οι άλλοι περιμένετε να έρθει η σειρά σας αργότερα. Εμείς οι πέντε θα βάλουμε μπρος να τον ξεπαρθενιάσουμε απ’ όλες του τις τρύπες!»

Κατάλαβα ότι μαζί με τον θείο και τον ξάδερφο μου, θα με περιλάβαιναν οι δύο εργάτες και ο επιστάτης. Τρόμαξα ακόμα περισσότερο και άρχισα να τους παρακαλάω να με αφήσουν να φύγω. Τότε ο θείος μου αγρίεψε και μου έδωσε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι, που έκανε όλα μου τα δόντια να τρίξουν επικίνδυνα.

-    «Σκάσε καριόλα και βάλε να μου πλύνεις τα πόδια αμέσως!», είπε. «Για να σε στρώσω και να καταλάβεις ποιος θα είναι ο αφέντης σου από δω και πέρα…»

Έντρομος κοίταξα ένα γύρω να βρω λεκάνη και νερό και έκανα να σηκωθώ. Ο Ραφί, ο επιστάτης, τότε μου έριξε μια γερή κλωτσιά στα πλευρά και μ’ έσπρωξε μπροστά στα πόδια του θείου μου.

-    «Τι ψάχνεις, πούστη;», είπε. «Βγάλε την γλώσσα σου και ξεκίνα!»

Άρχισα αμέσως να γλύφω δειλά το πάνω μέρος από τα πόδια του θείου μου, αλλά αυτός με έσπρωξε με το ένα κάτω απότομα, και μετά έχωσε το άλλο μέσα στο στόμα μου.

-    «Γλύφε καλά μωρή βρωμιάρα. Να τα κάνεις να λάμπουν!»

Τότε πήρα ένα - ένα δάκτυλο του στο στόμα μου, ενώ αηδίαζα και από την μυρωδιά αλλά και από την αίσθηση που μου άφηναν τα τριχωτά του πόδια. Αφού του έγλυψα και τα δύο πόδια, και καθάρισα, με την γλώσσα μου να κρέμεται, όλες τις πατούσες του, ένιωσα τον ξάδερφο μου να με τραβά από τα μαλλιά και να μου χώνει το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του.

-    «Καιρός να δοκιμάσεις κάτι καλύτερο τώρα, πούστη!», είπε και τράβηξε κάτω τη βερμούδα που φορούσε.

Μια βαριά μυρωδιά μ' έπνιξε αμέσως καθώς ένιωσα και κάτι άλλο σκληρό και ζεστό να γαργαλάει τον λαιμό μου από πίσω. Γύρισα και είδα έναν τεράστιο χοντρό σχεδόν μαύρο πούτσο, να με περιμένει και τρόμαξα ακόμα περισσότερο.

-    «Τι κοιτάς, μωρή ξεκωλιάρα, παλιοπούστρα;», είπε ο θείος μου, που εντωμεταξύ κατέβαζε κι αυτός το παντελόνι που φορούσε.

-    «Πάρτο αμέσως στο στόμα σου γιατί έχεις πολύ δουλειά ακόμα…»

Άνοιξα δειλά το στόμα μου και άρχισα να τσιμπουκώνω την ψωλάρα του Ραφί. Όμως αυτός φαίνεται ότι δεν ευχαριστήθηκε και τραβώντας με από τα μαλλιά και σπρώχνοντας μου το κεφάλι προσπάθησε με μιας να μου χώσει όλο εκείνο το τεράστιο παλούκι με την μία μέσα στο στόμα. Πνίγηκα και πήγα να ξεράσω, αλλά δεν πρόλαβα!

Ο ξάδελφος μου και ο άλλος τύπος, αυτός που τον έλεγαν Τόνι, με τράβηξαν δυνατά από το κεφάλι και προσπάθησαν και αυτοί να μου χώσουν τα καυλιά τους στο στόμα μου. Τα ‘χασα τελείως. Γύρω μου μαλακίζονταν πλέον πέντε πολύ μεγάλοι πούτσοι με αυτόν του Ραφί και του θείου μου να ξεχωρίζουν, αλλά και με του ξαδέρφου μου, που ενώ ήταν πιο κοντός φούσκωνε χοντρός σχεδόν σαν ένα νεροπότηρο και κάθε φορά που με τσιμπούκωνε αισθανόμουν ότι μου σκίζει από τα πλάγια το στόμα μου.

Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε, αλλά είχα χάσει πλέον τελείως τον έλεγχο. Έγλυφα και ρουφούσα συνεχώς καυλιά, για πρώτη φορά στην ζωή μου και παρόλη την αρχική μου αηδία ανακάλυπτα ότι ακόμα και αυτό του Τζαφάρ που βρώμαγε έντονα κατουρλίλα και ξεραμένα χύσια, είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ. Ο θείος μου το πρόσεξε και έβαλε τα γέλια…

«Κοίτα την πουτάνα μας! Καυλώνει κιόλας μόνο με το τσιμπούκι! Φαντάσου τι θα γίνει όταν θα την ξεσκίσουμε όλοι μαζί! Μην την λυπάστε την ξεκωλιάρα ρε!», συνέχισε. «Δώστε της να καταλάβει τι σημαίνει καυλωμένος γαμιάς και αφέντης!», είπε και αφού με τράβηξε άγρια από τα αφτιά άρχισε να μου καρφώνει με λύσσα την ψωλάρα του βαθειά μέσα στο λαρύγγι μου.

-    «Θα χύσω μωρή γαμιόλα!», είπε. «Και κοίτα να μην σου ξεφύγει ούτε σταγόνα!»

Σχεδόν αμέσως άρχισε να φωνάζει δυνατά και να με τραβά με βία από τα μαλλιά. Κάποια στιγμή ένιωσα τον πούτσο του να πάλλεται μέσα στο στόμα μου και αντανακλαστικά έκανα να τραβηχτώ. Μια δυνατή σφαλιάρα ήταν το αποτέλεσμα μαζί με κάποιες ακατανόμαστες βρισιές, ενώ ταυτόχρονα έσπρωξε δυνατά κλείνοντας μου την μύτη να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Ένα καυτό τίναγμα από τα υγρά του ακολούθησε, που γέμισε αμέσως σχεδόν το στόμα μου, ενώ παράλληλα ένιωθα τα μηνίγγια μου να χτυπούν σαν τρελά από την έλλειψη αέρα!

-    «Μην τα καταπιείς ακόμα μωρή χώνα, ούρλιαξε, θέλω να τα δω!»

Και τινάζοντας άλλη μια φορά τον πούτσο του, τραβήχτηκε επιτρέποντας μου και μένα να πάρω μια ανάσα από την μύτη, καθώς το στόμα μου ήταν γεμάτο από τα χύσια του.

-    «Άνοιξε το στόμα σου!», διέταξε κι εγώ το έκανα χωρίς να σκέφτομαι τίποτα πλέον. «Κοιτάξτε ρε σεις πως τον γέμισα!», είπε και αμέσως μου έριξε μια βαριά ροχάλα να συνοδέψει τα καυτά του ζουμιά μέσα στο λαρύγγι μου! «Κατάπιε τώρα και πιάσε πάλι δουλειά! Περιμένουν οι γαμιάδες σου για την πρώτη δόση…»

Κατάπια και χωρίς δισταγμό συνέχισα να τσιμπουκώνω τους υπόλοιπους τέσσερεις. Πρώτος έχυσε ο Τζαφάρ, που στη κυριολεξία είχε τόσα πολλά υγρά που μου φάνηκε ότι με έλουσε, ενώ στη συνέχεια έχυσε ο ξάδερφος μου βαθειά μέσα στο λαρύγγι μου, τόσο ώστε δεν κατάλαβα ούτε την γεύση του.

Ο Τόνι με έχυσε στα βυζάκια μου ενώ με είχε ξαπλώσει ανάσκελα και αυτός στεκόταν όρθιος από πάνω μου, βρίζοντας και κλωτσώντας με δυνατά, ενώ ο Ραφί έχυσε στο πάτωμα, τα μάζεψε με τα πόδια του και μου τα τάισε έως την τελευταία τους σταγόνα.

Ένιωθα παντελώς ξεφτιλισμένος και εξαντλημένος, ενώ όλο μου το σώμα πονούσε από τις κλωτσιές και το ξύλο που είχα φάει. Το κεφάλι μου βούιζε, ενώ καταλάβαινα ότι την επόμενη μέρα το πρόσωπο μου θα ήταν πρησμένο από τα χαστούκια. Νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή!

«Καιρός να ρίξουμε κλήρο!» είπε ο θείος μου. "Για να δούμε ποιος θα του πάρει την παρθενιά…»

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")