Το ξε… σκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Γεια σας, με λένε Σταμάτη. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχα πάει για σκι. Εγώ τελείως άσχετος με το σπορ έπρεπε να πάρω δάσκαλο για να μάθω. Έτσι και έγινε. Τον έλεγαν Θάνο και ήταν γύρω στα τριάντα, κανονικός στο ύψος, λίγα γένια, μελί μάτια και υπέροχο χαμόγελο.

Βάλαμε λοιπόν τις φόρμες του χιονιού και πήγαμε στην πίστα. Καθόλη την διάρκεια του μαθήματος, πέρα από τις τούμπες που έφαγα, ο Θάνος ήταν όλη την ώρα από πίσω μου κολλημένος για να μπορεί να με σπρώξει μπας και μάθω να κάνω σκι κάποια στιγμή, αλλά εγώ που μυαλό… Όλη την ώρα σκεφτόμουνα την πούτσα του η οποία ήταν ακριβώς κολλημένη πίσω μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Το μάθημα λοιπόν το πήγαμε έτσι. Με κόλλημα και χαμογελάκια.

Κάποια στιγμή λοιπόν, μετά από τρεισήμισι ώρες μαθήματος, είπαμε να σταματήσουμε γιατί ήδη το χιονοδρομικό είχε σχεδόν αδειάσει. Καθώς μπαίνουμε μέσα, βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος μέσα στο σαλέ, και έτσι σκέφτηκα ότι αν δεν κάνω κάτι θα το χάσουμε το κορμί πατριώτη. Μπαίνουμε λοιπόν μέσα στα αποδυτήρια και αφού βλέπω ότι δεν είναι κανένας του λέω:

-    «Έχεις κάνει ποτέ τίποτα με μαθητή σου;»

Και ενώ βγάζαμε τα ρούχα μας για ντους εκείνος σκάλωσε.

-    «Όχι αλλά θα γούσταρα αν ήταν σαν κι εσένα…»

Και με ένα χαμόγελο που έσκασα, πάει κλειδώνει την πόρτα των αποδυτηρίων, με αρπάζει και με βάζει μέσα σε μια καμπίνα και με βάζει να στηθώ σε ορθή γωνία. Αυτός από πίσω μου να τρίβει την πούτσα του στην χαραμάδα μου. Και σιγά - σιγά να νιώθω να μεγαλώνει...

Σε κάποια στιγμή αφού καταλαβαίνω ότι έχει φτάσει σε τελικό σημείο, γυρνάω και την βάζω στο στόμα μου. Ήταν αρκετά χοντρή και με κοντές τρίχες. Το μήκος της γύρω στα 19-20cm, φυσικά μόνο τα δέκα κατάφερα να βάλω στο στόμα μου. Το ρούφαγα με μανία όσο αυτός κρατούσε το κεφάλι μου και πότε - πότε τραβούσε ελαφριά τα μαλλιά μου.

Έπαιζα με την γλώσσα μου τον πουτσοκέφαλο τον κορμό και του ρούφαγα τα ωραία τριχωτά αρχίδια του. Σε κάποια φάση με σηκώνει με ξαναβάζει στον τοίχο και βγάζει από το πορτοφόλι του μια καπότα. Μου είπε να του την βάλω. Έπειτα με ξαναβάζει στον τοίχο και τρίβοντας την λίγο πάνω στην τρύπα μου, σιγά - σιγά αρχίζει να την βάζει.

Εγώ άρχισα να πονάω αλλά είχα τόση καύλα για τον Θάνο, που δεν με ένοιαζε τίποτα. Με ρωτούσε αν με πονάει και όσο του έλεγα ναι τόσο πιο πέτρα γινόταν η πούτσα του. Σε κάποια στιγμή αφού τον είχε βάλει όλο μέσα άρχισε, ενώ ήταν μέσα μου, να τρίβεται πάνω μου και να το σπρώχνει πιο μέσα. Εκεί τα είδα όλα από την καύλα.

Μετά με αργές κινήσεις την έβαζε την έβγαζε μέχρι που αυτό άρχισε να γίνεται όλο και πιο γρήγορο! Μιλάμε ο άνθρωπος ήξερε να πηδάει! Μετά από περίπου τριάντα λεπτά απίστευτου σεξ έχυσε πάνω μου και με την πούτσα του τα άπλωσε πάνω μου.

Τον άφησα να χαλαρώσει λίγο και μετά του πήρα ένα τσιμπούκι για το οποίο μου είπε ότι ήταν το καλύτερο που του έχουν πάρει (αυτό μου το έχουν πει και άλλοι δυο) και μετά από ένα δεκάλεπτο τσιμπούκι του είπα να χύσει στο στόμα μου, όπως και έκανε.

Πω πω! Ήταν τόσο ωραία τα χύσια του. Καυτά! Μετά πήγαμε για μπάνιο μαζί, και αφού όταν τελειώσαμε του ξαναπήρα ένα τσιμπούκι φύγαμε από το σαλέ ο κάθε ένας για τον δρόμο του.

Το καλό είναι ότι καθόλη την διάρκεια του σεξ δεν έλεγε μαλακίες για να με ξενερώσει, αντιθέτως έλεγε πράγματα του στιλ: «πάρτο όλο, γλύψε μου τ' αρχίδια» και έτσι όπως ήταν μπρουτάλ... πωπωπω. Σκέτος θάνατος!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")