Με τον άντρα της ξαδέρφης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Βρίσκω πολύ διασκεδαστικές τις ιστορίες που κατά καιρούς δημοσιεύονται εδώ στο xstream και σκέφτηκα να κάνω το ίδιο. Θα αρχίσω με κάτι που συνέβη πριν δύο χρόνια, όταν ήμουν είκοσι χρονών. Αργότερα, θα βάλω και άλλες, πιο πρόσφατες ιστορίες.

Τότε έκανα διακοπές (τόποι και ονόματα δεν έχουν σημασία). σε ένα πολύ βαρετό μέρος, όπου δεν είχα τι να κάνω. Δεν υπήρχαν παιδιά στην ηλικία μου και περισσότερο επισκεπτόμουν μια ξαδέλφη μου που είχε ένα σπίτι κοντά στο εξοχικό μας. Αυτή είχε ένα παιδί και επειδή το βαριόμουν καθόμουν περισσότερο με τον σύζυγό της. Αυτός ήταν τριάντα έξι χρονών, ωραίος άντρας γενικά, με σφιχτό σώμα αν και όχι γυμνασμένο. Αλλά αυτό δεν είχε σημασία. Γενικά ήταν καύλας και είχα παρατηρήσει ότι με κοιτούσε περίεργα..

Μια μέρα λοιπόν, ήμαστε μόνοι μας στο σπίτι και καθόμαστε στον κήπο του γιατί ο Γ. Κάτι έφτιαχνε. Επειδή τα εξοχικά μας ήταν σε βουνό, καμιά φορά το απόγευμα μπορεί να είχε κρύο, όπως εκείνο το απόγευμα. Του το είπα του Γ. Ότι είχε κρύο και θα ήταν καλύτερα να πάμε μέσα και με ρώτησε που κρυώνω. Του είπα ότι περισσότερο το νιώθω στα χέρια. Με κοίταξε χαμογελώντας και μου είπε ότι μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό. Μου πήρε ο χέρι και το έβαλε μέσα στο παντελόνι του και έπιασα για πρώτη φορά τον πούτσο του. Ήταν ζεστός και είχε αρχίσει να σκληραίνει. Εγώ δεν είπα τίποτα, απλά τον κοίταξα και φάνηκε ότι μου άρεσε.

Τότε μου είπε, μπορούμε τώρα να πάμε μέσα. Θα σε ζεστάνω εγώ. Όταν μπήκαμε σπίτι του, μακριά από τα βλέμματα γειτόνων, με πέταξε απότομα στον τοίχο της εισόδου και με φίλησε. Καυλάκι μου λέει, θέλω πολύ να σε σκίσω, καιρό τώρα. Θα είμαι μόνος απόψε, η κ. Θα μείνει σε μια φίλη της, θα μείνεις εδώ να σε ξεσκίσω.

Θέλω πολύ να πάρω τη ψωλάρα σου του είπα, από παντού. Το ξέρω πούστρα μου, θα σε γαμήσω τόσο που δεν θα θες να φύγεις. Με καύλωνε και μόνο που τα άκουγα αυτά. Έσκυψα αμέσως και του κατέβασα το παντελόνι. Δεν φορούσε εσώρουχο, καi είδα αμέσως την υπέροχη ψωλή του. Ήταν κανονική σε μήκος, μα χοντρή και ήδη αρκετά σκληρή, αν και ακόμα δεν είχα δει τίποτα..

Άρχισα να τον γλύφω από τα αρχίδια, όπως ξεκινούσα πάντα τα τσιμπούκια και όταν έφτανα στο ερεθισμένο και μεγάλο κεφαλάκι του τον άκουγα να αναστενάζει. Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου έχει κάνει καμία γκόμενα μέχρι τώρα καυλάκι. Περίμενε και θα σε ανταμείψω για αυτή τη καύλα.. Μετά από λίγο ένιωσα τους σπασμούς του και αμέσως μετά το καυτό του ψωλόχυμα στο στόμα μου. Ήταν τόσο πολύ που δεν μπορούσα να το κρατήσω όλο στο στόμα, και έτσι βγήκε και άρχισε να με ραντίζει μέχρι που είχα παντού το ψωλόχυμά του. Με το καυλί του, μου το έφερε πάλι όλο στο στόμα, και άρχισα πάλι το τσιμπούκι για να τον ξανακαυλώσω και να με γαμήσει, γιατί με τέτοιο σκληρό πούτσο ήξερα τι με περίμενε και το ήθελα πολύ.

Δεν άργησε να γίνει τούρμπο πάλι και γρήγορα βγάλαμε τα ρούχα μας και με έριξε στο κρεβάτι τους. Και μόνο που σκεφτόμουν ότι θα με έπαιρνε στο ίδιο κρεβάτι που γαμάει την γυναίκα του, καύλωνα ακόμη περισσότερο.. Ξάπλωσα και μου σήκωσε τα πόδια και τα πέρασε στους ώμους του. Με κοίταξε πονηρά και μου είπε, τώρα ετοιμάσου για το σκίσιμο της ζωής σου πουτανάκι.. Πούστρα μου, με έχεις καυλώσει τόσο που θέλω να σε ανταμείψω. Θα δεις πως γαμάνε οι άντρες.

Φόρεσε το προφυλακτικό και αφού έβαλε τρία δάχτυλα ένα-ένα μέσα μου, έβαλε πρώτα το κεφαλάκι του.. Μπήκε σχετικά εύκολα, είχε κάνει καλή δουλειά προφανώς ο γαμιάς μου. Βόγκηξα και αυτό τον καύλωσε περισσότερο και με μία κίνηση της λεκάνης του μπήκε όλος μέσα μου, απότομα και γρήγορα. Βόγκηξα πιο πολύ και μου είπε, ακόμα δεν έχεις δει τίποτα ψωλαρπάχτρα μου. Άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει απότομα και γρήγορα δίνοντας μου πόνο που γρήγορα έγινε ηδονή. Σκέφτηκα ότι επειδή είχε χύσει πρόσφατα, θα κρατούσε ώρα το γαμήσι, και τελικά είχα δίκιο..

Σ' αρέσει πουστράκι μου, ρωτούσε , ναι απαντούσε βογκώντας από ηδονή, θες να σε σκίσω, πολύ ψωλαρά μου έλεγα με απίστευτη καύλα, σκίσε με να με κάνεις δικό μου και χύσε με στο πρόσωπο σαν πουτάνα. Σ αρέσει ε/? Και βγήκε απότομα και με γύρισε από την άλλη και απότομα πάλι μπήκε από τον κώλο μου. Παρά το προφυλακτικό, τον ένιωθα έντονα μέσα μου, γιατί το καυλί του ήταν απίστευτα σκληρό. Έτσι άρχισε να με γαμάει από πίσω και ταυτόχρονα μου έδινε κωλοσκάμπιλα και με έβριζε. Δεν περίμενα ποτέ μέχρι τότε ότι θα μου άρεσε να με βρίσουν αλλά ήταν καύλα. Παρ τον όλο αγόρι μου, πούστρα μου, έλεγε, χωσ τον μου όλο και βγάλε τον μου από το στόμα του έλεγα και όλο και επιτάχυνε την κίνηση του καυλιού του. Λίγο πριν χύσει, την έβγαλε έξω, με γύρισε, έκατσε στο στήθος μου και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα. Ήταν υπέροχο, σχεδόν κοκκίνισα. Παρ το μωρή πούστρα, ατελείωτη καύλα μου, έλεγε και χαιρόμουν που έδινα ικανοποίηση σε έναν τέτοιον άντρα. Τότε έχυσε και πάλι με ράντισε σε όλο μου το πρόσωπο και τον λαιμό.

Εγώ έχυσα σχεδόν ταυτόχρονα με αυτόν και ξαπλώσαμε. Πήγαμε να κάνουμε ντους αλλά καυλώσαμε γρήγορα και με πήρε όρθιο στο ντους, καρφώνοντας τη ψωλάρα του στο κωλαράκι μου. Με έχυσε πάλι, αυτή τη φορά από πίσω.

Από τότε και για αρκετούς μήνες, συναντιόμασταν σπίτι του ή σε άλλα μέρη και γαμιόμασταν, πιο άγρια κάθε φορά. Μετά χαθήκαμε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")