Ανάρμοστες πράξεις με τον καθηγητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα κι ένιωσα την θέρμη του ώριμου σαράντα εννέα ετών σώματος του, να απλώνεται καθώς έκατσε πάνω μου. Το χέρι του ευθυγράμμισε το καυλί. Εγώ σφίχτηκα στο μαξιλάρι… το ένιωσα… τον έβαλε μέσα.

Ο καθηγητής μου έκανε επαναλαμβανόμενες κινήσεις μπρος - πίσω. Ο κώλος μου απλώς το δεχόταν, δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς. Εγώ είχα σφιχτεί στο μαξιλάρι, πνίγοντας τις απανωτές κραυγές μου από το ξεκώλιασμα. Ήταν η πρώτη μου φορά από πίσω.

-    «Μην σφίγγεσαι…», ψιθύρισε.

Ήταν ερεθιστικό να ακούς την ίδια φωνή που σε διδάσκει πράγματα, να σε διδάσκει πως να τον πάρεις από τον κώλο. Με τις χερούκλες του χώρισε τα κωλομέρια μου. Αχχ ο πούτσος τώρα πονούσε πιο πολύ. Στηριζόταν πίσω μου και με κοιτούσε…

-    «Κοίτα με…», ψιθύρισε.

Εγώ σφιγγόμουν τόσο και είχα κλειστά τα μάτια μου.

-    «Κοίτα με, κοίτα με…», έλεγε με ένταση.

Το έκανα τον κοιτούσα καθώς μου τον έβαζε στον κώλο. Οι εκφράσεις μου έρχονταν μόνες τους, δεν μπορούσα να τις κρατήσω μέσα μου. Με κοιτούσε με ένα ύφος κατακτητή καθώς έκανε έντονες τις "επιθέσεις" στον κώλο μου.

-    «Αχχχ…», έκανα εγώ σε κάποιες στιγμές.

-    «Πονάς;», ρωτούσε σαδιστικά.

-    «Ναι…», απαντούσα αθώα εγώ.

Τον καύλωνε πιο πολύ… το ένιωθα στο παχύ καυλί του που σκλήραινε μέσα στον ξεχειλωμένο πια κώλο μου. Τον κοιτούσα… με έπιασε από τα μαλλιά και κάρφωνε συνεχόμενα. Θα έχυνε, τον άκουγα να μουγκρίζει. Αχχ τι ατελείωτη καύλα!

Τα υγρά του γέμιζαν τον κώλο μου, τα ένιωθα… πηχτά ζεστά να κυλούν βαθιά. Με κοίταξε και συνέχισε να κινείται μέσα - έξω. Μου ζήτησε να τον καβαλήσω. Γύρισε ανάσκελα και το ελαφρά τριχωτό στέρνο του υποδέχτηκε τα χέρια μου. Στηριζόμουν…

Ο κώλος μου κάθισε στην "σέλα" του ασυγκράτητου "αλόγου" και τα μάτια του με στόμφο με κοιτούσαν καθώς καρφωνόμουν χωρίς πόνο τώρα στον πούτσο του. Μου έπιανε τα κωλομέρια…

-    «Ο βαθμός σου θα αυξηθεί καλή μου μαθήτρια…», είπε.

Με υποβίβαζε σε κοριτσάκι. Δεν πειράζει, μου άρεσε να τον ακούω να μου μιλάει βρώμικα. Εξάλλου τι και αν είμαι αγόρι, ξεχειλώνομαι πάνω στην τεράστια ψωλάρα του σαν πουτανίτσα.

-    «Χύνω!», είπε.

-    «Ξανά;», ρώτησα εγώ.

-    «Ναι! Πάρτον στο στόμα σου…», είπε.

Ξεκαβάλησα και έκανα ότι είπε. Τα καυτά σεντόνια γέμισαν με σταγόνες σπέρμα, όσες σταγόνες ξέφυγαν από το στόμα μου... Αχ οι καθηγητές όντως διδάσκουν πολλά... (είμαι είκοσι ετών - για να μην νομίζετε ότι είμαι κανένα μικρό!-)

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")