Οικογενειακή συνεργασία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια χαρά. Με λένε Αντώνη και είμαι 47 ετών, από τη Θεσσαλονίκη. Ο γιος μου είναι 24 ετών και λόγω της μικρής σχετικά διαφοράς ηλικίας που έχουμε, κάνουμε πολύ παρέα. Πηγαίνουμε μαζί για ποδόσφαιρο, για κολύμπι και ψάρεμα, γυμναστήριο, ακόμα και για ποτό πολλά βράδια. Η γυναίκα μου χαίρεται ιδιαίτερα τη σχέση που έχω με το γιο μας, αν και πιστεύω πως αν ποτέ μάθαινε την ιστορία που σας γράφω σήμερα, ίσως να αντιδρούσε έντονα.

Σε νεαρή ηλικία είχα κάποιες ομοφυλοφιλικές επαφές, πότε με τον κολλητό μου ή με αγνώστους στα τσοντοσινεμά, αργότερα στο στρατό και όταν ήμουν φοιτητής στη Φλώρινα, με συμφοιτητές μου. Μετά γνώρισα τη γυναίκα μου, παντρευτήκαμε και κάναμε δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, οπότε οι ομοφυλοφιλικές μου επαφές ήταν ανύπαρκτες, αλλά πάντα τις είχα στο μυαλό μου, γι' αυτό και εκτονωνόμουν βλέποντας καμιά gay τσοντούλα, τίποτα site στο internet ή περιοδικά, που έκρυβα στην αποθήκη του σπιτιού μου.

Τελευταία άρχισα να γουστάρω και έναν φίλο του γιου μου, 21 ετών, αλλά ούτε που μου περνούσε από το μυαλό να του την πέσω, αν και είχα παρατηρήσει πολλές φορές να με κοιτάει περίεργα, στον πούτσο ή στο σώμα. Φαινόταν πως ήταν πουστράκι, αλλά δεν έδινα σημασία, αν και δεν γούσταρα ο γιος μου να έχει πολλές παρτίδες μαζί του. Και γιατί ήταν πειρασμός στο σπίτι μας, αλλά και γιατί φοβόμουν μην πουστρέψει και ο γιος μου.

Αρχές Ιούλη η γυναίκα μου έφυγε με την κόρη μας διακοπές κι εγώ έμεινα με το γιο μου στο σπίτι. Μετά το γυμναστήριο, ο γιος μου μού πρότεινε να πάμε για ποτό. Αρνήθηκα, γιατί ήμουν κουρασμένος και μόλις έφυγε, πήγα κάτω στο βίντεοκλαμπ και νοίκιασα μια gay τσόντα. Είχα καυλώσει αρκετά με το θέαμα δύο ψωλών να καρφώνονται στο κωλαράκι ενός αδύνατου νεαρού και κρατώντας την καυλωμένη μου πούτσα άρχισα να την παίζω σαν τρελός, ενώ φανταζόμουν να γαμάω τον Σπύρο, τον κολλητό του γιου μου. Έχυσα στο κρεβάτι, εκεί που πηδάω τη γυναίκα μου και με πήρε ο ύπνος, χωρίς καν να σκουπιστώ ή να κλείσω το βίντεο.

Κάποια στιγμή με ξύπνησε ο Νίκος, ο γιος μου.
- Καλά, ρε μπαμπά, τι έγινε; Το ρίξαμε στη μαλακία; Πήγαινε πλύσου και κοιμήσου.
Προς στιγμήν τρόμαξα, όχι γιατί με είδε γυμνό ο γιος μου, εξάλλου πάντοτε οι δυο μας κάνουμε γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα ή ακόμα και στο σκάφος, που πάμε για ψάρεμα, μας αρέσει να κυκλοφορούμε χωρίς μαγιό, αλλά τρόμαξα μήπως η κασέτα με τους πούστηδες έπαιζε ακόμα. Για καλή μου τύχη, είχε τελειώσει και δεν πρόλαβε να δει τίποτα ο Νίκος.

Τουλάχιστον έτσι πίστευα, γιατί το πρωί, λίγο πριν φύγω για τη δουλειά, ο γιος μου, μου έριξε την «βόμβα».
- Μπαμπά, που βρήκες την τσόντα, που έβλεπες χθες με τους gay;
- Τη νοίκιασα χθες, του είπα αμήχανα.
- Καλή ήταν, λίγο που την είδα. Φαντάζεσαι όμως να την έβλεπε η μαμά;
Χαμογέλασα αμήχανα, μη ξέροντας τι πραγματικά να πω. Τα είχα χαμένα, αλλά μου άρεσε η άνεση του γιου μου. Αποδείκνυε ακόμα μια φορά πως πάνω από όλα είμαστε καλά φιλαράκια.
- Μπαμπά, έχεις πάει ποτέ με άντρα;
- Ναι, στο παρελθόν, τόλμησα να του πω.
- Γάμησες;
- Πάντα, ποτέ δεν γαμήθηκα από άντρα.
- Καλή φάση, έτσι;
- Καλή ήταν.
- Λένε πως οι πούστηδες κάνουν την καλύτερη πίπα.

Δεν είχα τη διάθεση να απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις του Νίκου. Ήδη δεν ήξερα αν έκανα καλά που του είπα την αλήθεια για μένα. Αυτός όμως φαίνεται το διασκέδαζε.
- Αν πήγαινα ποτέ με αγόρι, θα σε πείραζε;
- Νίκο, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Εγώ δεν θα σου πω ποτέ, σαν τη μάνα σου, ψάξε μια κοπέλα να παντρευτείς και τέτοιες μαλακίες. Απλά θέλω να προσέχεις. Και να σου πω την αλήθεια; Ίσως να με πείραζε αν μάθαινα πως τον παίρνεις από άντρα. Αν ήξερα πως τον έδινες απλά και μόνο για να ξεκαυλώσεις, δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά πάντα με προφυλάξεις και φυσικά πάντα η πρώτη σου επιλογή να είναι οι γυναίκες. Με έναν άντρα δεν μπορείς να ζήσεις. Ενώ μια γυναίκα μπορεί να σε αγαπήσει πραγματικά και με διάρκεια.

Αυτά τα λίγα έφταναν. Ετοιμαστήκαμε και πριν φύγουμε πήγα στην κρεβατοκάμαρα να πάρω την κασέτα να την κατεβάσω στο βίντεοκλαμπ. Η κασέτα όμως δεν ήταν εκεί. Ρώτησα τον Νίκο.
- Θα την πάω εγώ το βράδυ. Θέλω να τη δω το μεσημέρι.
Ξαφνιάστηκα, δεν μίλησα και φύγαμε. Στο γραφείο όμως σκεφτόμουν συνέχεια την πρωινή συζήτηση με το γιο μου. Σκεφτόμουν μήπως έκανα λάθος, μήπως έπρεπε να του πω πιο λίγα και να είμαι πιο αυστηρός, αλλά μετά σκέφτηκα πως δεν θα ήθελα να είμαι υποκριτής απέναντι στο γιο μου. Στους άλλους ναι, αλλά στον γιο μου όχι. Η σχέση μας ήταν πολύ δυνατή και δεν είχα σκοπό να τη χαλάσω για κανένα λόγο.

Αργά το βράδυ γύρισα στο σπίτι, από τη δουλειά. Εκεί βρήκα το γιο μου με τον κολλητό του, τον Σπύρο. Κάθισα λίγο μαζί τους, τα είπαμε και παρατήρησα πως ο Σπύρος με κοιτούσε σχεδόν υπνωτισμένος.
- Πάω να κάνω ένα ντουζάκι και να κοιμηθώ. Εσείς, Νίκο, θα βγείτε;
- Μπα, θα αράξουμε εδώ. Α! Είδαμε με τον Σπύρο και την κασέτα. Γαμάτη ήταν.
Αυτό ήταν. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δε μίλησα και πήγα στην κρεβατοκάμαρα, να γδυθώ και να πάω για μπάνιο. Όση ώρα λουζόμουν σκεφτόμουν τον Σπύρο. Η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο και ήταν έτοιμη να χύσει. Ήθελα πολύ να πηδήξω αυτόν τον πουστράκο. Τώρα ήμουν σίγουρος πως γαμιόταν. Ίσως και από τον γιο μου. Δεν με πείραζε. Ήταν ευκαιρία να ξεκαυλώνει τον Νίκο, γιατί μετά που χώρισε με την κοπελιά του, όλο με μαλακία την έβγαζε.

Σκουπίστηκα και βρήκα από το μπάνιο. Κατευθυνόμενος προς την κρεβατοκάμαρα, άκουσα βογκητά από το δωμάτιο του γιου μου. Δεν υπήρχε αμφιβολία, ο γιος μου πηδούσε τον Σπύρο. Κοντεύω στο δωμάτιο και βλέπω την πόρτα μισάνοιχτη. Σκύβω και βλέπω τον Σπύρο στα τέσσερα στημένο και από πίσω του να τον καρφώνει ο γιος μου. Ήμουν σίγουρος πως άφησαν και την πόρτα μισάνοιχτη, για να τους δω, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί γίνονται όλα αυτά.

Ο γιος μου του έκανε ένα τέλειο γαμήσι και παρατήρησα πως μιμούταν πολλές κινήσεις δικές μου, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που πιτσιρικάς με έπαιρνε μάτι την ώρα που πηδούσα τη γυναίκα μου.

Πήγα στην κρεβατοκάμαρα, ξάπλωσα γυμνός και άρχισα να παίζω την καυλωμένη μου ψωλή. Ξαφνικά, βλέπω τον Σπύρο και τον Νίκο να μπαίνουν μέσα, γυμνοί. Δεν έκανα καμιά κίνηση να καλυφθώ, μόνο παρατήρησα πως ο γιος μου μού έκλεισε το μάτι πονηρά.

- Πατέρα, ο μικρός από εδώ θέλει να τον πηδήξουμε μαζί.
Εγώ τα είχα χάσει, αλλά η καύλα μου παρέμεινε στα ύψη. Ο Σπύρος, σαν τη μεγαλύτερη πούστρα, πήδηξε αμέσως στο κρεβάτι και έπιασε την πούτσα μου. Μόνο τότε πήγα να τραβηχτώ, αλλά ο γιος μου με καθησύχασε.
- Μη φοβάσαι. Δεν θα πω τίποτα στη μαμά. Απόλαυσέ το. Δεν θα σου δοθεί η ευκαιρία να γαμήσεις τέτοιο νεανικό κωλαράκι.

Όντως, ο πιτσιρικάς ήταν μεγάλος πειρασμός. Και η πίπα του τέλεια.
- Βρίστε με, κύριε Δημήτρη, σας παρακαλώ, βρίστε με και ξεσκίστε με με τον γιο σας, έλεγε ναζιάρικα για να με φτιάξει.
Άρχισα να του πιέζω με δύναμη το κεφάλι στο στόμα μου, για να μου τον γλείψει όλο.
- Και πατέρα και γιο γουστάρεις, ε ψώλα; Ε πούστρα του κερατά;
- Ναι και τους δυο σας. Ξεσκίστε με!
- Χρόνια έχω να γαμήσω πούστη σαν εσένα ρε μαλακισμένο, αλλά θα σε πεθάνω σήμερα στον πούτσο. Για ράμματα θα σε πάει ο πατέρας σου.
- Κοίτα να τρελάνεις τον πατέρα μου, γαμιόλα. Εσύ δεν έλεγες πως τον γουστάρεις τρελά; Δείξτου το, πούστη.

Τρελαινόμουν με την αντρική συμπεριφορά του γιου μου. Ήταν καθαρό αρσενικό και ήξερε πραγματικά ότι κάνει, να το κάνει μόνο για την καύλα του και φυσικά για να ευχαριστήσει και μένα. Καθισμένος στο κρεβάτι απολάμβανα την πίπα του μικρού, που μου μιλούσε στον πληθυντικό, ενώ ο γιος μου μόλις είχε αρχίσει να του πηδάει την κωλάθρα. Πατέρας και γιος πηδούσαν μια πούστρα, στο κρεβάτι που κοιμόταν η μάνα και γυναίκα τους. Τότε σκέφτηκα να βγάλω από το συρτάρι ένα κιλοτάκι της γυναίκας μου και να το φορέσω στην Σπυριδούλα (έτσι τον φωνάζαμε όσο τον πηδούσαμε). Τότε και ο γιος μου ζήτησε ένα μποξεράκι δικό μου, για να το φορέσει. Του το έδωσα, άνοιξε τα κουμπιά, πέταξε την ψωλάρα του έξω και άριχσε πάλι να τον γαμάει.
- Αναπαράσταση ρε πούστη, πως πηδάει ο πατέρας μου τη μάνα μου.
- Αχ, ναι άντρα μου, ναι, πήδα με!
Στο καπάκι, από την τρελή καύλα, σηκώνομαι κι εγώ, πάω τρέχοντας στο δωμάτιο του γιου μου, φοράω ένα δικό του μποξεράκι και επιστρέφω.
- Κι εγώ θα παριστάνω το γιο μου. Ρούφα μωρή, ρούφα!
Οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί τελείως! Εγώ έκανα το γιο, ο γιος μου εμένα και η πούστρα τη γυναίκα μου.

Κάποια στιγμή ο γιος μου γυρνάει προς εμένα.
- Πάμε να δοκιμάσουμε το γαμήσι που είχε στην κασέτα; Να τον πηδήξουμε και οι δύο μαζί;
Δεν χρειαζόταν καν να τελειώσει την πρότασή του. Εγώ ήμουν ήδη από κάτω, ο μικρός καρφώθηκε στην πούτσα μου και αμέσως ο γιος μου του την κάρφωσε και την δικιά του στο κωλάντερο. Η αίσθηση να νοιώθω βαριά τα αρχίδια του γιου μου να πέφτουν πάνω στα δικά μου, ήταν πραγματικά μοναδική! Ήμασταν πατέρας και γιοας μέσα σε μια ξεσκισμένη κωλάθρα και οι ψωλές μας είχαν γίνει ένα. Η Σπυριδούλα κατασκίστηκε. Λίγο πριν χύσουμε, βγάλαμε τις ψωλές μας από την κωλάθρα του, που ήταν πλέον σαν πηγάδι και τις χώσαμε στο στόμα του. Χύσαμε στο στόμα του, τα κατάπιε όλα και πέσαμε εξαντλημένοι στο κρεβάτι.
- Πιο καλά γαμιέμαι εγώ ή η γυναίκα σου;
- Εσύ ρε πούστη.
- Πιο καλά σε γάμησα εγώ ή ο πατέρας μου;
- Και οι δύο, γαμιάδες μου.

Ο γιος μου μού έκλεισε το μάτι, σηκώθηκε για να πλυθεί, όπως μετά κι εγώ και η Σπυριδούλα και μέχρι το πρωί, που ήταν να πάω στη δουλειά, ξεσκίζαμε την πούστρα μας, μέχρι που μάτωσε η κωλάθρα του. Το πρωί πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μίλησε με το γιο μου.
- Πως περνάς παιδί μου, με τον μπαμπά;
- Καλά, ρε μάνα. Ήσυχα.
- Κοίτα να τον προσέχεις τώρα που λείπω, γιατί εσύ είσαι ικανός να του κάνεις πλάτες, του είπε γελώντας και ο γιος μου μού έκλεισε πονηρά το μάτι.

Τον Σπύρο συνεχίζω να τον πηδάω με τον γιο μου. Σειρά τώρα λέμε να έχουν και άλλα πουστράκια ή και κοπελιές, που υποσχέθηκε πως θα μου βρει ο γιος μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")