Μόνος με τον θείο μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Νίκος, είμαι δεκαεννέα ετών και αμφισεξουαλικός, επίσης τρελά ανωμαλιάρης με τον θείο μου. Ο θείος μου είναι 1.82 με αρρενωπά χαρακτηριστικά, κοντό μαλλί, και ωραίο ψιλο-γεμάτο σώμα, όχι χοντρός, νορμάλ. Είναι πενηντάρης.

Ο θείος μου κατεβαίνει συχνά στην Λάρισα να ελέγξει ένα κτηματάκι και ένα σπιτάκι που έχει (το πατρικό του) αλλά αυτή την φορά δεν ήρθαν οι υπόλοιποι μαζί του. Έτσι με ρώτησε αν ήθελα να του κάνω παρέα δύο μέρες που θα έμενε. Δέχτηκα, χωρίς να έχω κάτι πονηρό στον νου μου.

Ο θείος ήταν εκτός των ορίων μου και φυσικά ποτέ δεν τον φαντασιώθηκα για τίποτα. Αυτά πριν γίνει ότι γίνει στο σπίτι όπου και μείναμε. Εγώ πήρα λίγα πράγματα και πήγα για το πατρικό (με τους γονείς μου μέναμε σε άλλο στην ίδια πόλη).

Ο θείος είχε φτάσει, είδα το αμάξι του. Μπήκα μέσα, τον χαιρέτησα, μαγείρεψε και φάγαμε. Στο τραπέζι τον είδα προβληματισμένο. Τον ρώτησα αλλά είπε ότι δεν είχε τίποτα. Όταν πήγα στο δωμάτιο μου να κοιμηθώ τον άκουσα να καυγαδίζει με την Θεία μου στο τηλέφωνο και είπε και μερικά σεξουαλικά προβλήματα (ότι δηλαδή δεν του καθόταν!).

Καύλωσα σκεπτόμενος ότι βρισκόμουν στο ίδιο σπίτι με έναν άνδρα που δεν είχε γαμήσει για καιρό, αλλά ποτέ δεν είχα ανάψει γι’ αυτόν. Έτσι μου έκανε εντύπωση. Άνοιξα την πόρτα και κοίταξα, είχε φύγει. Πήγα στο μπάνιο. Εκεί βρήκα ένα από τα σλιπάκια του, άπλυτο. Το έπιασα και άρχιζα να το μυρίζω…

Η μυρωδιά της πούτσας ήταν έντονη. Το έτριψα στην μύτη μου, είχα τρελαθεί σας λέω! Τον άκουσα να ξεροβήχει επιδεικτικά. Γύρισα και τον κοίταξα πραγματικά ντροπιασμένος. Τελικά το θέμα οδήγησε σε προσωπική συζήτηση μεταξύ μας. Με ρώτησε τι μου άρεσε και του είπα ότι είμαι αμφισεξουαλικός.

Έδειχνε ήρεμος και δεν τον είχα για τέτοιον. Με ρώτησα αν είχα κάνει κάτι με άνδρα ποτέ. Είπα όχι κι έδειχνε ξαναμμένος. Ρώτησε μετά:

-    «Θα ήθελες;»

Νόμιζα ότι απλά τα φανταζόμουν αυτά. Δέχτηκα φυσικά και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα του. Του έλυσα την λουρίδα και κατέβασα το φερμουάρ. Οι πουτσότριχες πυκνές, αλλά ο πούτσος πιο χοντρός και μακρύς, οπότε έδενε τέλεια.

Τον πήρα στο στόμα μου όπως έβλεπα στις πορνοταινίες. Τον ρούφαγα. Ο θείος έδειχνε να το απολαμβάνει. Με το χέρι του με έσπρωχνε ενώ κουνούσε ρυθμικά την λεκάνη του. Δεν ξέρω αν με καύλωνε ότι ήταν τόσο ωραίος άνδρας, ή απλώς επειδή ήταν θείος μου…

Έγλυφα το μεγάλο πουτσοκέφαλο και ανησυχούσα στην ιδέα ότι θα μου έμπαινε όλο αυτό στο κωλαράκι. Ο θείος αναστέναζε ανά διαστήματα… συνήθως όταν τον έπαιρνα όλο και πιο μέσα στο στόμα. Τώρα η πούτσα του είχε γίνει μεγάλη με φλέβες, πέτρινη σχεδόν και κατακόκκινη. Όσο πιο πολύ μεγάλωνε δυσκολευόμουν να τον ρουφήξω τώρα.

Μου ζήτησε να γλύψω και τα αρχίδια. Το έκανα… Είχε αφράτα αξύριστα αρχίδια τα οποία είχαν υπέροχη μαλακή αίσθηση. όταν τελείωσα με το γλύψιμο μου είπε να του φέρω την βαζελίνη. Το έκανα. Έβγαλα τα ρούχα μου και στήθηκα στα τέσσερα όπως με ήθελε. Με ρώτησε:

-    «Σίγουρα δεν έχεις πάει με κανέναν; Δεν θα βάλω καπότα…»

Εγώ του είπα «όχι» και συνέχισε. Άλειψε τον πούτσο του με βαζελίνη και μετά την τρύπα μου με αρκετή. Έπαιξε λίγο… Μετά τον ένιωσα… έμπαινε σιγανά από τον κώλο το πουτσοκέφαλο. Αχχ! Έμπαινε σιγά… μπήκε… και τώρα ο κορμός της πούτσας. Έσπρωξε και ένα διαπεραστικό «Αααααααααχ!» βγήκε από το στόμα μου, καθώς ένιωσα τον κώλο μου να παραδίνεται χωρίς μάχη στην όρεξη της πεινασμένης χοντρής πούτσας.

Δεν ξέρω πως να το περιγράψω… Τσούξιμο; Κάψιμο; Πόνο; Δεν ξέρω, απλά δεν βρίσκω την λέξη γι’ αυτό που νιώθεις όταν στον βάζουν στον κώλο. Ο κώλος μου πάλευε να σπρώξει έξω τον "εισβολέα" το ένιωθα από τις συσπάσεις του. Εγώ απλά έκανα χαμηλά «Αχ! Αχχχχ!» όχι για να μην με ακούσουν, δεν έβγαινε άλλη φωνή, μέχρι εκεί.

Ο θείος μου με έπιασε από τους ώμους και άρχισε το γαμήσι μέσα - έξω με δύναμη. Τα χέρια του με τραβούσαν από τους ώμους να καρφωθώ στο τεράστιο καυλί. Ο κώλος μου πάλι ακόμα πάλευε να διώξει τον "εισβολέα" από μέσα…

-    «Ααααααχ! Αααααααααααχ!»

Με ρώτησε αν τσούζει… εγώ απάντησα «ναι» δίνοντας του την ευχαρίστηση. Ήξερα ότι με ρωτούσε από καύλα. Η πούτσα σφηνώθηκε όλη μέσα. Για δύο λεπτά με γαμούσε με την πούτσα όλη… μέσα - έξω. Το πήγαινε γρήγορα, πολύ γρήγορα…

Νόμιζα ότι θα τέλειωνα πάνω στο κρεβάτι, ότι θα πέθαινα από την υπερβολική καύλα που ένιωθα αλλά και πούτσα, θα έλεγαν φανταζόμουν «Τον γάμησε ο Θείος του και τον ξέσκισε!» και καύλωνα στην σκέψη.

Ο θείος τώρα τον είχε βγάλει αλλά δεν ένιωθα την διαφορά, τόσο είχε ανοίξει ο κώλος μου. Μου ζήτησε να τον πάρω στο στόμα και να τον μαλακίσω. Το έκανα… με έχυσε στο στόμα. Με διέταξε να τα πιω και το έκανα. Ξέρασα μετά στην τουαλέτα.

Για αρκετό καιρό δεν μπορούσα να καθίσω χωρίς να πονάω, αλλά τελικά μου πέρασε. Ο θείος δεν έχει ξανά αναφερθεί στο γεγονός...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")