Η χρυσή βροχή του παντρεμένου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας. Είμαι είκοσι τεσσάρων ετών, αδύνατος και πολύ καυλιάρης. Γουστάρω άντρες με μεγάλα καυλιά να με χύνουν και όχι μόνο. Μια μέρα είχα τρελές καύλες. Θυμάμαι τον είχα παίξει τέσσερις φορές και ήμουν ακόμη καυλωμένος.

Μπήκα σε ένα site για να ξεκαυλώσω. Άρχισα και μίλαγα με έναν, μετά στο msn και τέλος βάλαμε κάμερα. Ήταν σαραντάρης παντρεμένος, καυλόφατσα από αυτές που λένε ότι κάνουν τρελές ανωμαλίες.

Καυλωμένος φoυλ εγώ όπως κι αυτός κανονίζουμε να βρεθούμε κάπου ερημικά γιατί δεν είχαμε χώρο και οι δυο μας. Δίνουμε ραντεβού σε ένα ερημικό πάρκινγκ. Συναντιόμαστε και αρχίζουμε να μιλάμε γενικά αλλά εγώ συνέχεια τον κοίταζα στο καυλί που φούσκωνε τρελά μέσα από το τζιν.

Μόλις τελειώνω το τσιγάρο δεν άντεχα άλλο και άρχιζα και του έπιανα τον πούτσο. Τότε ξεκίνησε η απόλυτη καύλα για εμένα. Άρχισε και με έβριζε και τέτοια. Είχα καυλώσει τρελά και του ξεκουμπώνω το τζιν και βλέπω να φοράει ένα κολλητό σλιπάκι (τρελαίνομαι να βλέπω ψωλαράδες σε σλιπάκια) και αρχίζω και του το γλύφω από πάνω.

Μου πιάνει το κεφάλι και μου το πιέζει στο καυλί του. Με μια κίνηση βγάζει το καυλί του έχω και μου το χώνει μέχρι το λαρύγγι. Πνίγηκα, δάκρυσα αλλά γούσταρα τρελά. Ξεκίνησα και του έκανα ένα τρελό τσιμπούκι. Είχε καλό καυλί κάπου στους 18 πόντους και αρκετά χοντρό με ωραία αρχίδια και ψωλότριχες που με καυλώνουν.

Άρχισε και μου γάμαγε το λαρύγγι άγρια. Με έβριζε, με έφτυνε στη μάπα, μου τα πασάλειβε στο πρόσωπο και πάλι μου γάμαγε το στόμα. Είχα κατεβάσει την φόρμα και μου είχε κάνει τον κώλο κατακόκκινο από τα σκαμπίλια. Ήμουν τρελαμένος από καύλα και γούσταρα σαν πουτάνα.

Ξεκίνησα και του έγλυφα παντού. Στήθος, αρχίδια, μασχάλη και πατούσες. Είχα γίνει πουτάνα τρελή. Ώσπου κάποια στιγμή αρχίζει και επιταχύνει το καυλί του στο στόμα μου και χύνει ποσότητες μέσα μου. Αχ! Καύλα. Εγώ δεν είχα χύσει ακόμη. Τότε του λέω αν θέλει να κατουρήσει (καυλώνω απίστευτα να με κατουράνε ή να βλέπω ψωλαράδες να με κατουράνε) και λέει:

-    «Ότι θέλει το πουτανάκι μου!»

Βγαίνει έξω από το αμάξι, βγαίνω κι εγώ. Βγάζει από το τζιν την ψωλάρα του και σκύβω και περιμένω το κάτουρο του σαν τρελός. Τον παρακάλαγα να μου τα δώσει στην μάπα και στο στόμα μου.

Καθώς περίμενα να με κατουρήσει του έγλυφα την τρυπίτσα με τη γλωσσίτσα μου. Έβλεπα κάτι υγρά να τρέχουν και τα έγλυφα με μανία. Ώσπου κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Έλα καριόλα, μου έρχονται. Άνοιξε το στόμα να τα πιεις!»

Ξεκινάει και με κατουράει παντού… Στόμα, μάπα. Τον έπαιζα σαν τρελός. Ένιωθα τα καυτά του κάτουρα να είναι παντού και τρελαινόμουν.

Αφού με είχε κατουρήσει παντού και κράτησε κανένα τρίλεπτο, ξεκίνησα να χύνω σαν τρελός. Πάνω μου, πάνω του… ορισμένα πήγαν στο καπό κιόλας. Τρελό ξεκαύλωμα όμως.

Αν θέλετε αφήνετε γνώμες…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")