Πίπα στον μπαμπά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι μια από τις πιο κρυφές μου αλλά και πρόστυχες εμπειρίες μου. Είμαι δεκαεννιά ετών. Βασικά συνέβη όταν ο μπαμπάς είχε μπει νοσοκομείο για σκωληκοειδήτη και ήταν ακόμα από την νάρκωση.

Η μητέρα μου και οι υπόλοιποι συγγενείς πήγαν για καφέ και μου είπαν να μείνω εγώ. Είμαι αμφισεξουαλικός ξέχασα να πω. Κοίταξα τον κοιμισμένο πατέρα μου και πρόσεξα πόσο ωραίος άνδρας είναι. Βασικά, δεν ξέρω γιατί, αλλά ήθελα να κοιτάξω τον πούτσο του. Το έκανα γρήγορα… ήταν προικισμένος και μισο-καυλωμένος.

Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό ενώ είναι σε νάρκωση, πάντως μου άρεσε το καυλί που έβλεπα. Η τρελή ιδέα να του κάνω πίπα μου ήρθε γρήγορα. Κοίταξα την πόρτα σκεπτόμενος αν θα έπρεπε να το κάνω ή όχι. Αν δεν το έκανα ίσως να μην ξαναέβρισκα ευκαιρία να το κάνω, αν πάλι το έκανα ίσως να ένιωθα άσχημα γιατί στο κάτω - κάτω πατέρας μου είναι, μην τα ισοπεδώσω όλα.

Σηκώθηκα μηχανικά και κλείδωσα την πόρτα του δωματίου. Θα το έκανα… τράβηξα το σκέπασμα και ξανακοίταξα τον παλλόμενο μισοκαυλωμένο γίγαντα να κοιμάται (για τον πούτσο λέω).

Έπιασα το καυλί και κοίταξα πάλι πίσω μου και μετά τον μπαμπά. Δεν έδειχνε να αντιλαμβάνεται τίποτα. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξυπνήσει και να με βρει με την πούτσα του στο στόμα. Έκλεισα τα μάτια και πλησίασα το καυλί το οποίο το κρατούσα τώρα στο χέρι μου. Οι πουτσότριχες με γαργαλούσαν.

Πλησίαζα με κλειστά τα μάτια… Ένιωσα ξαφνικά κάτι καυτό στα χείλη μου. Τον έβαλα μέσα στο στόμα και άρχισα να τον μαλάζω με το στόμα μου ελαφρά, κοιτώντας τον πατέρα μου… Δεν ξυπνούσε, μάλλον δεν αντιλαμβανόταν τίποτα γιατί ο πούτσος παρέμενε το ίδιο μισό καυλωμένος όσο ήταν.

Καμία αλλαγή όσο ρούφαγα. Όσο περνούσαν τα λεπτά ένιωθα και πιο άνετα, αλλά είχα και τον νου μου στην πόρτα μήπως κανείς θέλει να μπει και την βρει κλειδωμένη. Το καυλί του είχε γεμίσει σάλια από το στόμα μου. Έγλυψα λίγο και τα αρχίδια. Μου άρεσε…

Δεν ξέρω αλλά ένιωθα κρυφά περήφανος με αυτό που έκανα. Μετά ξαναπήρα την πούτσα στο στόμα μου. Ένιωθα αλλαγές όσο ρούφαγα. Περίεργο… κοίταξα τον πατέρα μου, ήταν το ίδιο αναίσθητος, δεν έδειχνε να καταλαβαίνει… ναρκωμένος. Η πούτσα όμως είχε καυλώσει, πολύ μάλιστα.

Εγώ τον μαλάκιζα συγχρόνως με το ρούφηγμα. Είχα φτάσει σε ένα σημείο καύλας που δεν με ένοιαζε ακόμα και να ξυπνούσε. Φυσικά όλα αυτά τα σκεφτόμουν λόγω καύλας γιατί με την λογική σας λέω ότι δεν ήθελα να με πιάσει να τον ρουφάω. Η ησυχία ήταν σύμμαχος… άκουγα αν ερχόταν κανείς, αλλά τίποτα.

Συνέχιζα να αρμέγω την πούτσα. Έγλυφα και τα αρχίδια που και που… «Ανώμαλε…», σκεφτόμουν αλλά με καύλωνε η σκέψη. Δεν με έκανε να νιώθω άσχημα. Που θα ξαναέβρισκα την ευκαιρία να τον πάρω πίπα στον πατέρα μου; Πουθενά.

Έχυσε… πράγμα πάλι περίεργο γιατί ήταν ναρκωμένος. Έφτυσα τα χύσια στο νιπτήρα της τουαλέτας, τον σκέπασα και ξεκλείδωσα. Πρόσεξα όμως άλλο ένα πρόβλημα, το σεντόνι ήταν αντίσκηνο… Πραγματικά θα με έβαζε σε μπελάδες. Τι να έκανα; Περίμενα πέντε λεπτά αλλά τίποτα, όρθιος σαν πέτρα!

Άκουσα βήματα στο διάδρομο και έκανα το απλό κόλπο, τον κοιμισμένο. Μάλιστα άλλαξα πλευρό να μην φαίνεται ότι τον κοιτάζω. Η μάνα μου μπήκε μέσα…

-    «Αχ!», έκανε ανήσυχη.

Ξεσκέπασε και είδε τον πούτσο προφανώς (άκουγα τα σκεπάσματα).

-    «Νόμιζα ότι κάτι είχε στα πόδια του αλλά...», έκανε εμφανώς ντροπιασμένη σε τόνο αστείου όμως.

Οι συγγενείς έσπευσαν να την καθησυχάσουν.

-    «Έλα, συμβαίνουν αυτά στις ναρκώσεις. Χαχα!», έλεγαν.

Μετά άκουσα τον γιατρό να έρχεται. Η μάνα μου κλασσικά ρώτησε αν ήταν φυσιολογικό και όντως τώρα εξηγούνταν όλα όσα συνέβησαν στην πίπα. Προφανώς η νάρκωση είχε αρχίσει να φεύγει σιγά - σιγά. Το κάτω σκέλος του (πούτσος, πόδια κτλ.) λειτουργούσαν σιγά - σιγά, γι’ αυτό βρέθηκα να τρώω χύσια από τον κοιμισμένο πατέρα μου.

Τέλος πάντων, αυτή είναι η ιστορία...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")