Είμαι πρωτάρα αλλά μαθαίνω γρήγορα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας, είμαι ο Νίκος το πουτανάκι που πριν λίγο καιρό είχα γράψει την ιστορία της πρώτης μου φοράς.

Αυτό που θα σας διηγηθώ σήμερα έγινε λίγο καιρό αργότερα και πάλι συμμετείχε και ο ίδιος γαμιάς μου.

Όπως είχα αναφέρει, μετά την πρώτη φορά ψάχναμε τρόπους για να με ταπεινώνει όλο και περισσότερο. Έτσι λοιπόν μια μέρα του ζήτησα να φέρει και τρίτο άτομο. Μου υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να βρει και άρχισα να τον πιπώνω.

Μια βδομάδα περίπου αργότερα λοιπόν, μου είπε ότι το κανόνισε. Δώσαμε ραντεβού στο σπίτι του. Όταν έφτασα λοιπόν, ήταν μαζί με κάποιον άλλο. Αφού μας σύστησε, σηκώθηκε, με χούφτωσε και μου έδωσε ένα καυτό γλωσσόφιλο.

Ο άλλος κοιτούσε κάπως αμήχανα και για να τον βγάλω από την δύσκολη θέση τον ρώτησα αν έχει ξαναγαμήσει πουστράκι. Μου απάντησε αρνητικά. Όρμηξα πάνω του και άρχισα να τον φιλάω και να του τρίβω τον πούτσο. Ένιωσα ότι ήταν αρκετά μεγάλος και χάρηκα.

Αφού φιληθήκαμε, ο πρώτος γαμιάς μου με τράβηξε και με έριξε στο πάτωμα. Μου έδωσε να φορέσω γυναικεία εσώρουχα. Υπάκουσα και άρχισα να ξεντύνομαι μπροστά τους.

Βγάλανε και οι δύο τους πούτσους τους και άρχισαν να τους παίζουν μπροστά μου. Καύλωσα πάρα πολύ, και άρχισα να τους παίρνω πίπα. Μου έδιναν πολλά πουτσοσκάμπιλα όπως μου αρέσει.

Αφού τα καυλιά τους έγιναν σαν πέτρες με στήσανε στα τέσσερα. Ο ένας από τους δύο μου τον έσπρωξε από πίσω, ενώ πίπωνα τον άλλον. Με βρίζανε και οι δύο. Ένιωθα σαν ξεφτιλισμένο πουτανάκι και χαιρόμουνα τρελά.

-    «Αχχ, ρούφα τον όλον μωρή καριόλα!», μου έλεγε ο ένας.

-    «Άνοιξε τον κώλο σου πουτανάκι!», φώναζε ο άλλος.

Εγώ τους παρακαλούσα να με γαμήσουν πιο δυνατά. Άλλαξαν θέσεις, και μετά από λίγη ώρα έχυσαν. Μία από τις πιο ωραίες στιγμές του γαμησιού για μένα είναι να με χύνουν στο στοματάκι μου. Ήπια τα χύσια και των δυο τους. Μάλιστα ζήτησα να με βγάλουν φωτογραφίες με το κινητό.

Όμως δεν είχα χορτάσει πούτσο. Έτσι λοιπόν άρχισα να τους κάνω στριπτίζ για να ξανακαυλώσουν. Τους φιλούσα τα πόδια και τους έβαζα να με χτυπάνε. Μετά από λίγη ώρα πράγματι ξανακαύλωσαν.

Προσπάθησαν να με πάρουν και οι δύο ταυτόχρονα αλλά η τρυπούλα μου δεν ήταν αρκετά μεγάλη. Για να με τιμωρήσουν μου δέσανε τα χέρια στο κρεβάτι. Συνέχισα να πιπώνω τον έναν ενώ ο άλλος με γαμούσε.

Η κωλοτρυπίδα μου είχε ανοίξει απίστευτα! Ήμουν σίγουρος ότι μετά δεν θα μπορούσα να κάτσω. Οι γαμιάδες μου συνεχίζανε να μου λένε ότι είμαι το πιο ωραίο πουτανάκι που υπάρχει.

Όταν ήρθε η ώρα να χύσουν ο γαμιάς μου έκανε το αγαπημένο του: έφερε ένα ποτηράκι και χύσανε εκεί μέσα. Μετά με λούσανε με τα χύσια στο πρόσωπο. Έγλυφα ότι μπορούσα. Με άφησαν έτσι δεμένο για ένα πεντάλεπτο και με βλέπανε, με τα χύσια να στάζουν από το πρόσωπο μου. Με βγάλανε κι άλλες φωτογραφίες.

Μετά από αυτό με λύσανε, και αφού με χτύπησαν πολλές φορές στα κωλομέρια μου, ήταν ώρα να φύγω. Τους αποχαιρέτησα με γλωσσόφιλα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας μέχρι την επόμενη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")