Στο δωματιάκι του κινηματογράφου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένα αρρενωπό ψηλό και ωραίο παιδί 28 χρονών. Έχω σχέση με μια κοπέλα (αν και δεν πάει και πολύ καλά η σχέση μας τελευταία) αλλά γουστάρω πολύ τον πούτσο. Γι’ αυτό και που και που πάω σε τσοντοσινεμά για να φάω κανέναν.

Πριν μια βδομάδα πήγα σε ένα τσοντοσινεμά που έχει και δωματιάκι για gay προβολές. Δίπλα μου ήρθε σε λίγο ένας άνδρας γύρω στα σαράντα και με κοιτούσε επίμονα. Μετά από λίγο έβγαλε έξω έναν τεράστιο πούτσο και άρχισε να τον παίζει κοιτάζοντας με.

Κατακαύλωσα κι εγώ με το υπέροχο εργαλείο αλλά και με την ιδέα ότι ήταν καυλωμένος για μένα. Πλησίασα και άρχισα να του τον παίζω. Ήταν πέτρα και από την επιθυμία να τον νιώσω μέσα μου, δεν άντεξα και τον τσιμπούκωσα επιτόπου, παρόλο που τριγύρω ήταν κι άλλος κόσμος.

Ξεκούμπωσα και το παντελόνι μου και άρχισα να παίζω και τον δικό μου πούτσο ο οποίος είναι 18cm και ωραίος. Ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι από πίσω να μου κατεβάζει το παντελόνι και να μου χαϊδεύει το κωλαράκι. Ούτε έβλεπα ποιος ήτανε αλλά πλέον από την καύλα δεν με ένοιαζε καθόλου.

Σε λίγο άρχισε να μου βάζει δάχτυλο και να παίζει τον πούτσο μου με δύναμη. Σε κάποια φάση σηκώθηκα να δω ποιος είναι πίσω μου και είδα να έχουν μαζευτεί σύνολο τέσσερις άνδρες, όλοι πάνω από 35 χρονών με τις πούτσες τους έξω. Ένας από αυτούς έκλεισε την πόρτα του δωματίου και οι άλλοι άρχισαν να μου βγάζουν τα ρούχα με απότομο τρόπο μέχρι που με άφησαν τελείως γυμνό.

Σε λίγο ήμουνα σκυμμένος ανάμεσα σε πέντε πούτσες διαφόρων μεγεθών. Με τη σειρά ο ένας μετά τον άλλο με καρφώνανε από πίσω. Πρέπει να μου τον μπήξανε όλοι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Από μπροστά έκανα τσιμπούκια στα τυφλά μιας και με τα χέρια τους πηγαίνανε το κεφάλι μου όπου ήθελαν.

Από πίσω με γαμούσαν αβέρτα και ένας από αυτούς μου έριχνε κωλοσκάμπιλα. Περίπου σαράντα λεπτά με σκίζανε και η μόνη πρωτοβουλία που είχα ήταν να ζητάω να βάζουν καπότες για να με γαμάνε (θέλει προσοχή). Στο τέλος χύνανε πάνω μου όπου έβρισκαν.

Εχθές, όταν έγραφα την παραπάνω ιστορία, καύλωσα τόσο θυμούμενος το σκηνικό που την άφησα στη μέση και ξαναπήγα στο τσοντάδικο. Αυτή τη φορά είχε λιγότερο κόσμο αλλά στο δωματιάκι ήταν ένα ωραίο αγόρι γύρω στα 25. Τον πλησίασα, έκατσα δίπλα του στον καναπέ και σε λίγο άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι αχόρταγα.

Ένας 45άρης πρέπει να με θυμήθηκε από την προηγούμενη φορά και πλησίασε πίσω από τον καναπέ. Έβγαλε έξω τον πούτσο του και μου τον έβαλε στο στόμα. Σε λίγο μαζεύτηκαν άλλοι δύο και άρχισα τα τσιμπούκια ενώ ο μικρός είχε το στόμα του την δικά μου πουτσάρα.

Σε λίγο ο ένας ήρθε από πίσω και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Πρώτα ένα και μετά όλο και περισσότερα. Δεν άντεξα την καύλα και έχυσα στο στόμα του πιτσιρικά.

Σήμερα ήμουν καυλωμένος όλη μέρα καθώς τα σκεφτόμουν και ξαναπήγα. Με το που μπήκα στο σινεμά μαζεύτηκαν κατευθείαν γύρω μου επτά άτομα και με τη γνωστή συνέχεια. Τότε κατάλαβα ότι έχω γίνει το πουτανάκι του σινεμά…

Αύριο θα ξαναπάω, αν και επειδή είναι παραμονή πρωτοχρονιάς δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό. Ευτυχώς, λείπει η κοπέλα μου αν και δε μου λείπει καθόλου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")