Όλα έγιναν γρήγορα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όλα έγιναν γρήγορα, απότομα και ξαφνικά!
Είχα γνωρίσει έναν τύπο (γύρω στα σαράντα τρία, Γιάννης το όνομά του, με τον οποίο δεν είχαμε προχωρήσει σε κάτι περισσότερο εκτός από κάτι συναντήσεις και καφεδάκια.

Ο στόχος πάντα ήταν να καταλήξουμε στο κρεβάτι. Η περιέργεια μου ήταν μεγάλη και τούτο διότι το σώμα του καθώς και η όλη του διάπλαση παρέπεμπε σε κάτι πολύ δυνατό και κυρίως "μεγάλο"!

Του είχα εκμυστηρευτεί ότι μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου ήταν να γίνω για μία φορά τουλάχιστον η πουτάνα πολλών γαμιάδων. Κάτι τέτοιο όμως ήταν φυσικά ανέφικτο και τούτο γιατί είναι δύσκολο να μαζευτούν ταυτόχρονα πέντε - έξι άτομα.

Μια Τρίτη απόγευμα είχαμε πάει για καφέ. Σε κάποια φάση μου είπε:

-    «Θα πρέπει σήμερα να υλοποιήσω το όνειρό σου…»

-    «Τι εννοείς;», του είπα.

-    «Όλες αυτές τις μέρες προγραμμάτιζα ένα δώρο για εσένα... αλλά και για εμένα. Εγώ θα ορίζω για ένα βράδυ τουλάχιστον το κορμί σου, κι εσύ απλά, θα πρέπει να με βγάλεις ασπροπρόσωπο. Το υπόσχεσαι;»

Άρχισα να ψυχανεμίζομαι που το πήγαινε και ήδη η ιδέα με καύλωσε αφάνταστα.
Κατέβασα τα μάτια και του είπα:

-    «Ναι! Είμαι έτοιμος για όλα…»

Σηκώθηκε όρθιος, πλήρωσε τους καφέδες και μου είπε:

-    «Ακολούθησέ με...»

Εγώ σαν υπνωτισμένος τον ακολούθησα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής εκείνος οδηγούσε σιωπηλός ενώ εγώ κοίταγα έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Φτάσαμε στο σπίτι του (περίπου κοντά στον Άλιμο). Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα και με το που άνοιξε την πόρτα μου είπε:

-    «Πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα (την οποία και μου έδειξε) και γδύσου... τα υπόλοιπα άφησέ τα πάνω μου...»

Αυτό και έκανα. Γδύθηκα και έπεσα στο κρεβάτι. Πρέπει να πέρασε τουλάχιστον μία ώρα.. Όλη αυτή την ώρα δεν είχε παρουσιαστεί στο δωμάτιο.. Το μόνο που άκουγα ήταν το κουδούνι του διαμερίσματος. Θα πρέπει να άκουσα τουλάχιστον 12 με 13 κουδουνίσματα και κάποιες πολύ σιγανές φωνές...

Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας και μπαίνει ο Γιάννης.

-    «Ετοιμάσου μωρό μου να γίνεις η πουτάνα τους!»

Και ξαφνικά βλέπω μία ορδή από πίσω του από γυμνούς άντρες διαφόρων ηλικιών. Άρχισα να μετράω... ήταν 15 και ένας ο Γιάννης (κι αυτός γυμνός)... 16. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Κράταγαν όλοι τα καυλιά τους (διαφόρων μεγεθών) και ήρθαν γύρω - γύρω από το κρεβάτι...

Ο Γιάννης, ζήτησε την προσοχή όλων και ανακοίνωσε:

«Το τυπάκι σήμερα είναι το δικό μου πουτανάκι. Επομένως θα σας ικανοποιήσει σε ότι του ζητήσετε και του κάνετε. Έτσι δεν είναι αγόρι μου;» είπε και περίμενε την απάντηση μου.

-    «Ναι…», ψέλλισα.

Ξεκίνησα γονατιστός να βάζω στο στόμα μου ένα - ένα τα καυλιά που ήδη ορθωμένα περίμεναν το λαίμαργο στόμα μου... Ο Γιάννης έφερε ένα μεγάλο βάζο με πάρα πολλά προφυλακτικά. Είπα από μέσα μου: «Τώρα ξεκινάει το πάρτι…».

Η ιστορία συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")