Μια πατρική φιγούρα με γερή ψωλή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Τον «Γ» τον γνώρισα από το χώρο εργασίας του, δεν θέλω να αναφέρω πολλά. Είναι περίπου σαράντα ενός ετών με νεανικό στιλ, και γαλανά μάτια, πολύ όμορφα μάτια, ωστόσο πολύ αρρενωπός επίσης, 1.84 κάπου και με ωραία σωματική διάπλαση, δεν ήταν χοντρός αλλά ούτε λεπτός, είχε νορμάλ κιλά.

Επίσης το βλέμμα του ήταν αποστομωτικό βασικά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες μόνο ότι είναι προϊστάμενος μου. Εγώ είμαι είκοσι ετών, με ωραίο νορμάλ σώμα, αρρενωπός. Είμαι αμφισεξουαλικός οπότε μου αρέσουν πολύ και τα δύο φύλα. Ξέρω ότι πολύ δεν το πιστεύετε αλλά έτσι είναι.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όπως το πως άρχισε το θέμα, είναι ανούσιες και προσωπικές. Βρισκόμουν στα γόνατα στο γραφείο. Δουλεύαμε ως αργά και ήταν απόγευμα. Είχαν φύγει όλοι και θα κλειδώναμε εμείς. Εγώ ένιωθα κάπως περίεργα αλλά και πολύ ωραία.

Είχα στα χέρια μου τον πούτσο του (τον είχε βγάλει, μέσα από την τρύπα του φερμουάρ για περίπτωση που θα μας έπιαναν, να μην ήμασταν γυμνοί). Με την γλώσσα μου έγλυφα τον πούτσο του από την βάση μέχρι το πουτσοκέφαλο. Ήταν ανάγλυφο από τις φλέβες, ήταν γύρω στα 18 εκατοστά.

Ήταν σχεδόν γαργαλιστικό να γλύφω την πούτσα και να αισθάνομαι με την γλώσσα μου τις παλλόμενες φλέβες. Μετά έβαλα την γλώσσα μου στην τρυπούλα της πούτσας του. Αναστέναξε ευχαριστημένος…

Δεν τον κούρασα πολύ, απλώς άρχισα να τον ρουφάω. Εκεί έβαλε το χέρι του και σχεδόν στοργικά, μου έσπρωχνε το κεφάλι πάνω στον πούτσο του. Κάποια στιγμή τα έκανα όλα μηχανικά. Δεν μιλούσαμε… Το γραφείο ήταν ήσυχο, το μόνο που άκουγα ήταν οι ανάσες του και οι αναστεναγμοί του.

-    «Θα τελειώσω…», είπε ευγενικά και με άφησε να σταματήσω.

Τον έπαιξε λίγο πιο πέρα και έχυσε σε μια χαρτοπετσέτα. Θα ήθελα να του τα πιω αλλά εκείνος δεν έδωσε περιθώριο, απλώς τραβήχτηκε μόνος του. Κοίταξε το ρολόι του και είπε:

-    «Έχουμε ώρα ακόμα. Θες να...;», είπε με υπονοούμενο.

Εγώ απλώς είπα;

-    «Γιατί όχι…;», και περίμενα να δω πως ήθελε να γίνει.

Άνοιξε λίγο την πόρτα και κοίταξε έξω.

-    «Ωραία! Έχουν φύγει όλοι από ότι φαίνεται…»

Έκλεισε και ξανακλείδωσε την πόρτα του γραφείου. Καθίσαμε στον καναπέ, εκείνος ξεκούμπωσε το τζιν του και το άφησε να πέσει μέχρι τους αστραγάλους του, άνοιξε και το πουκάμισο, εγώ έβγαλα το τζιν μου και καβάλησα πάνω του.

Η ζέστη του σώματος του με τρέλανε. Επίσης ο κώλος μου ένιωθε τον πούτσο να παραμονεύει… Μου χώρισε τα κωλομέρια και έβαλε το δάχτυλο του, το οποίο είχε σαλιώσει. Αχ! Ήταν απίστευτη η αίσθηση. Ήξερε να παίζει…

Μετά από λίγο τον έβαλε αργά μέσα στο κωλαράκι μου…

-    «Αχχχχχ…!», έκανα με αισθησιασμό.

Μου άρεσε η αίσθηση, ήξερε να γαμάει. Ο πούτσος του με έτσουζε λίγο αλλά πιο πολύ με ερέθιζε. Πόνεσα περισσότερο όταν τον έβαλε όλον μέσα. Εκεί φώναξα:

-    «Αααααααααααχ!»

Εκείνος χαλάρωσε λίγο και μετά ξανά επιτάχυνε… Ήταν έτοιμος να τελειώσει, τον ένιωθα… Η πούτσα παλλόταν σε ρυθμούς γρήγορους όπως στην πίπα. Ήξερα ότι θα έχυνε και έδινα πιο πολύ ένταση στο γαμήσι. Μέσα σε λίγα λεπτά φώναξε:

-    «Τελειώνω!!!» και έκανε κίνηση να ξεκαβαλήσω.

Εγώ δεν τον άφησα… πιάστηκα από τους ώμους του και έκανα ένα βαθύ κάθισμα. Αυτό ήταν… τα ένιωθα να εκτινάσσονται μέσα στον κώλο μου με πίεση και εκείνον να αναστενάζει…

Όταν έχυσε εντελώς ξεκαβάλησα, ντύθηκα και γύρισα σπίτι όπου πρόσεξα ότι ο κωλαράκος μου έβγαζε τα χύσια του. Απλά απίστευτο γαμήσι!

Περιμένω γνώμες…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")