Στο καράβι με τον νταλικέρη γαμιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το: Ήμουν στο λιμάνι της Σαντορίνης και περίμενα το καράβι για Αθήνα. Λόγω της εποχής δεν είχε πολύ κίνηση. Εκτός από ντόπιους και νταλίκες.

Ήταν αργά και το καράβι είχε αργήσει και είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. Κάποια στιγμή επιτέλους έφτασε και ανεβήκαμε.

Πήγα στην ρεσεψιόν για να μου δώσουν καμπίνα. Ο υπάλληλος με οδήγησε στην καμπίνα μου. Ευτυχώς δεν υπήρχε άλλος. Εγώ τακτοποίησα τα πράγματά μου γδύθηκα και πήγα να κάνω ντους.

Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα, αλείφτηκα με την κρέμα σώματος και φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι. Όταν άνοιξα την πόρτα της καμπίνας μου κοκάλωσα όταν είδα έναν ψηλό άντρα να είναι ξαπλωμένος, με γυρισμένη την πλάτη ευτυχώς.

Ανέβηκα στο κρεβάτι μου που ήταν απέναντι του. Καθώς ανέβαινα άκουσα ένα θόρυβο. Ήταν αυτός που είχε γυρίσει προς την μεριά μου.

-    «Τι έγινε φίλε; Είναι ελεύθερο το μπάνιο;», μου λέει.

Εγώ ντράπηκα που με είδε με το στρινγκάκι και σκεπάστηκα γρήγορα, Αυτός δεν έδωσε σημασία και σηκώθηκε από το κρεβάτι του. Ήταν γύρω στα τριάντα πέντε με σαράντα, ψηλός με κανονικό σώμα και όπως πρόσεξα διακριτικά με μεγάλο φούσκωμα στο σλιπάκι του, όπου είχε βάλει το χέρι του όσο μου μίλαγε.

Πήγε στο μπάνιο και άκουγα που έκανε ντους. Εγώ προσπαθούσα να ηρεμήσω από την ταραχή μου. Όταν βγήκε έκανα πως κοιμόμουνα. Με τρόπο τον κοίταξα και είδα πως φορούσε μόνο την πετσέτα γύρω από την μέση του.

Κάποια στιγμή, όπως ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, άνοιξε τα πόδια του και τραβήχτηκε η πετσέτα αφήνοντας να φαίνονται λίγο τα αρχίδια του. Εγώ γύρισα μπρούμυτα και έκανα πως κοιμόμουνα αλλά με μισάνοιχτα τα μάτια να μπορώ να τον βλέπω.

Αυτός με μια δεύτερη κίνηση ξεσκεπάστηκε και άρχισε να παίζει με την πούτσα του. Όσο την χάιδευε τόσο μεγάλωνε. Πρέπει να ήταν γύρω στους 19-20 πόντους.
Ξαφνικά ακούω να μου λέει:

-    «Μήπως έχεις ένα τσιγάρο φίλε γιατί τα δικά μου τα ξέχασα στην νταλίκα;»

Εγώ στην αρχή δεν απάντησα κάνοντας πως κοιμάμαι. Αυτός τότε σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου και μου λέει:

-    «Τι έγινε μωρή πούστρα; Δεν ακούς μου σου μιλάω;»

Και με μιας τραβάει το σεντόνι αποκαλύπτοντας το άτριχο κωλαράκι μου με το μαύρο στρινγκάκι, ανεβαίνοντας παράλληλα στο κρεβάτι μου και πέφτοντας από πάνω μου ακινητοποιώντας με.

-    «Θα σε σκίσω απόψε αδερφάρα!», μου λέει. «Και μη μου κάνεις την παρθένα εμένα. Είδα που φοράς γυναικείο στρινγκάκι. Μην κολλάς… έχω σκίσει πολλές σαν κι εσένα!»

Εγώ είχα μείνει ακίνητος από καύλα και από φόβο. Ενώ μου έλεγε αυτά είχε κάνει λίγο στο πλάι και μου τράβηξε το στρινγκάκι χώνοντας το όλο μέσα στην κωλοχαράδρα μου. Με πονούσε όπως το πίεζε, ενώ έπιασε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στην καυλάρα του.

-    «Έλα, πιάσε τον μωρή να δεις τι θα χωθεί στην κωλάρα σου σε λίγο. Πουτάνα μου θα σε κάνω απόψε!»

Λέγοντας μου αυτά μου έβαλε ένα δάχτυλο στο στόμα να το γλύψω και μετά μου το κάρφωσε στον κώλο.

-    «Αχχχ!!!», φώναξα.

-    «Τι είναι μωρή ψώλα; Καυλώνεις να σε ξεκωλιάζουν γαμιάδες;», μου λέει.

Με γύρισε ανάσκελα και ήρθε και κάθισε στο στήθος μου, βάζοντας μου την καυλάρα του μπροστά στο στόμα μου.

-    «Έλα, φίλα την!», μου λέει. «Άνοιξε το στοματάκι σου πουστράκι να γλύψεις το καυλί του γαμιά σου!»

Εγώ υπάκουσα γιατί είχα καυλώσει πολύ. Άνοιξα το στόμα μου και άρχισα να παίζω με το πουτσοκέφαλό του. Τον άκουγα να βογκάει από καύλα ενώ παράλληλα με στόλιζε με διάφορα επίθετα. Όταν είχε καυλώσει πολύ με κατέβασε από το κρεβάτι και με πήγε στο μπάνιο μπροστά στον καθρέφτη.

-    «Τώρα πούστρα μου κοίτα το πρόσωπό σου όταν θα σε καρφώσω στον κώλο!»

Λέγοντας μου αυτά, με σπρώχνει λίγο να σκύψω, άνοιξε τα κωλομάγουλά μου και άρχισε να με γαμάει αρχικά με δύο δάχτυλά του. Εγώ αισθανόμουνα τα πόδια μου να τρέμουν από καύλα. Όταν κάποια στιγμή μου άνοιξε τον κώλο μου λέει:

-    «Και τώρα κορίτσι μου πάρε βαθιά ανάσα γιατί θα σε τρυπήσω!»

Ακούμπησε την ψωλάρα του στην καυλωμένη τρυπούλα μου. Με αργές και σταθερές κινήσεις έσπρωχνε την ψωλάρα του μέσα μου. Με έτσουζε ο κώλος μου αλλά δεν ήθελα να σταματήσει κιόλας. Όταν μπήκε όλος σταμάτησε λίγο και έπεσε απάνω μου, ενώ όπως μου ψιθύριζε προστυχολογία στο αφτί άρχισε να κουνιέται έτσι όπως ήταν μέσα μου.

Είχα καυλώσει πολύ και πήγα να παίξω το πουτσάκι μου. Αυτός τότε μου έβαλε τις φωνές και μου το απαγόρεψε. Έτσι όπως είχα την καυλάρα του στον κώλο με περπάτησε και με πήγε πίσω στην καμπίνα λέγοντάς μου:

-    «Έχεις ακούσει την έκφραση σε πάει γαμιώντας; Ε, αυτό που σου κάνω είναι!», και γέλαγε.

Με έβαλε να γονατίσω στο κρεβάτι επάνω με τον κώλο προς το μέρος του. Αφού με γάμησε για πολλή ώρα σε διάφορες στάσεις, έβγαλε την ψωλάρα του από τον κώλο μου που έκαιγε και είχε γίνει κατακόκκινη η σούφρα μου, όπως μου είπε, και μου γέμισε το πρόσωπο με τα χύσια του.

-    «Έτσι μωρή! Πάρτα πούστρα! Πάρτα πουτάνα! Σε ξεκώλιασα μωρή!!!», μου λέει.

Μετά με έβαλε να τον πάω στο μπάνιο και να του την πλύνω. Εμένα δεν με άφησε να πλυθώ. Μετά με έβαλε να ξαπλώσω δίπλα του και να του πιάνω τα αρχίδια όσο θα κοιμόταν ενώ είχε καρφωμένο ένα δάχτυλο στον κώλο μου…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")