Με τον μπάτσο στην εθνική οδό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Σχετικά με τους ένστολους, είναι η αδυναμία μου! Έχω τάσεις υποταγής και γι’ αυτό πάντα με γοητεύουν οι άντρες αυτοί. Και σίγουρα οι ζητάδες είναι η μεγάλη φαντασίωση μου.

Θα ήθελα να οδηγούσα κάποιο βράδυ σένα απόμερο χωματόδρομο, να είμαι καυλωμένος και να έχω σταματήσει κάπου για να την παίξω. Αφοσιωμένος στη μαλακία, δεν θα αντιληφθώ μια μηχανή με ένα ζητά, που θα έχει πλησιάσει, για να μου κάνει έλεγχο. Θα έχει πλησιάσει στο παράθυρο και ξαφνικά θα με τυφλώσει το φως ενός φακού.

Ταραγμένος και τρομαγμένος, θα προσπαθήσω να μαζέψω το παντελόνι μου, αλλά αυτός θα μου το απαγορεύσει και θα με διατάξει να βγω, όπως είμαι έξω με τα χέρια σηκωμένα. Θα βγω, γυμνός από τη μέση και κάτω με τα παντελόνια στους αστραγάλους και το κεφάλι σκυμμένο από την ντροπή, για τη στάση στην οποία με πέτυχε. Θα ρίξει το φως του φακού πάνω μου και θα βάλει τα γέλια.

-    «Τι έγινε, ρε; Την έπαιζες; Τι σκεφτόσουν; Ότι γαμούσες κάποια γκόμενα; Ή ότι σε καβαλούσε κάποιος ψωλαράς;»

Δεν απαντώ. Έχω κομπλάρει. Βάζει το κλομπ κάτω από το σαγόνι μου και με αναγκάζει να σηκώσω το κεφάλι.

-    «Πουστάρα είσαι, ρε; Γουστάρεις να σε γαμάνε και να γλύφεις ψωλές;»

Συνεχίζει να γελάει και μετά, απότομα με διατάζει:

-    «Γύρνα πούστη και στηρίξου στο αυτοκίνητο να σε ψάξω!»

Υπακούω αμέσως, στηρίζω τα χέρια μου στο αυτοκίνητο και περιμένω με κομμένη την ανάσα. Με πλησιάζει πίσω μου και με τη μπότα του μου κλωτσάει τις γάμπες, για να ανοίξω τα πόδια μου. Ψάχνει το κορμί μου, πάνω από το πουκάμισο με δυνατές κινήσεις και μετά ακουμπάει ολόκληρο το κορμί του πάνω μου και μου βάζει το κλομπ μπροστά στο πρόσωπο.

-    «Γλύφτο πούστη, να γλιστράει, για να ψάξω στον κώλο σου. Μπορεί να κρύβεις ναρκωτικά εκεί…»

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ανοίγω το στόμα και παίρνω την άκρη του κλομπ μέσα. Αρχίζει να το σπρώχνει και να το γυρνάει, σαν να μου γαμάει το στόμα μ’ αυτό.

-    «Πρέπει να κάνεις καλές πίπες μωρή καριόλα, ε;»

Τραβάει το κλομπ, απομακρύνεται και αμέσως μετά το νιώθω σκληρό και υγρό από τα σάλια μου να σπρώχνει δυνατά την κωλοτρυπίδα μου. Πονάω και βογκάω.

-    «Τι έγινε ρε γαμιόλη; Σε πόνεσε το κλομπ μου; Άμα σου χώσω την ψωλάρα μου που είναι πιο χοντρή τι θα κάνεις;»

Σπρώχνει για λίγο και στριφογυρνάει το κλομπ μέσα στον κώλο μου. Το τραβάει και μου λέει:

-    «Όπως είσαι, γδύσου τελείως!»

Βγάζω το πουκάμισο μου, τα παπούτσια μου και το παντελόνι με το εσώρουχο. Τώρα είμαι τελείως γυμνός, ξυπόλυτος, πάνω στα χαλίκια. Με σπρώχνει να κολλήσω στο αυτοκίνητο και, ρίχνοντας όλο το βάρος του πάνω μου, κολλάει πίσω μου.

Αρχίζει να τρίβεται και νιώθω σε όλο μου το κορμί την στολή του. Σπρώχνει την λεκάνη του μπροστά και τρίβεται στον κώλο μου. Νιώθω την ψωλή του καυλωμένη να με πιέζει κάτω από το δερμάτινο παντελόνι του. Απομακρύνεται και πάλι και με διατάζει:

-    «Γύρνα και γονάτισε!»

Τσακίζομαι να υπακούσω κι αυτός βάζει πάλι τα γέλια και μου λέει:

-    «Τι έγινε ρε πούστρα; Ότι σου λένε το κάνεις αμέσως; Γουστάρεις να σε διατάζουν και να σε ξεφτιλίζουν;»

Ρίχνει το φως του φακού πάνω στις μπότες του και μου λέει:

-    «Στραβός είσαι, ρε καριόλη; Δεν βλέπεις ότι σκονίστηκαν οι μπότες μου, για να έρθω να ελέγξω μια πουστάρα σαν κι εσένα; Τσακίσου, γυάλισε τες!»

Χαμηλώνω το κεφάλι κι αρχίζω, με τη γλώσσα έξω, σαν σκυλί, να του γλύφω τις μπότες. Όση ώρα γλύφω τη μία, με την άλλη μου πατάει το σβέρκο και καθοδηγεί το κεφάλι μου. Έχω καυλώσει, όση ώρα γονατισμένος πάνω στα χαλίκια που μου τρυπάνε τα γόνατα του καθαρίζω τις μπότες. Το βλέπει και βάζει πάλι τα γέλια:

-    «Καύλωσες πούστη; Γουστάρεις να υπηρετείς τον Αφέντη σου;»

Με κλωτσάει και πέφτω πίσω. Με τη μπότα του μου πιέζει και μου πατάει τον πούτσο, ενώ με το χέρι του, έχει αρχίσει να τρίβει τον δικό του πάνω από το παντελόνι του. Προχωράει προς το αυτοκίνητο, ακουμπάει με τα πόδια ανοιχτά και μου λέει να πλησιάσω γονατιστός.

Το κάνω και μόλις φτάνω μπροστά του, μου αρπάζει το κεφάλι κι αρχίζει με γρήγορες, απότομες κινήσεις να το τρίβει πάνω στο παντελόνι του και ανάμεσα στα σκέλη του. Μετά, ξεκουμπώνει το παντελόνι, με το ένα χέρι με ακινητοποιεί από τα μαλλιά και με το άλλο πετάει το καυλί του ορθωμένο έξω.

Μου στρίβει το κεφάλι προς το μέρος του, με φτύνει στο πρόσωπο και μου καρφώνει τον πούτσο, όσο πιο βαθιά μπορεί στο στόμα. Περνάει το κλομπ πίσω από το σβέρκο μου και κρατώντας το με τα δυο χέρια με πιέζει και μου δίνει το ρυθμό που θέλει.

Τραβιέται μέχρι έξω και μετά βυθίζεται μέσα στο λαρύγγι μου, κόβοντας μου την ανάσα. Συνεχίζει να μου γαμάει το στόμα, ποτέ πιο αργά ποτέ πιο γρήγορα και στο τέλος, κρατώντας μου το κεφάλι καρφωμένο πάνω του αδειάζει τ' αρχίδια του κατευθείαν μέσα στο λαρύγγι μου.

Θέλοντας και μη τα καταπίνω όλα. Μου το αφήνει ακόμη λίγο στο στόμα να το καθαρίσω με τη γλώσσα μου και μετά κουμπώνεται, με σπρώχνει κλωτσώντας με πέρα κι απομακρύνεται.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")