Προκλήσεις στη σεξουαλική μου ζωή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με τον «Κ» είχαμε πει ότι με την πρώτη ευκαιρία, μετά το ξεκίνημα που κάναμε στο ορεινό θέρετρο, θα κάναμε ένα ταξιδάκι στην Αθήνα, όπου είχε κάποια καλά παιδιά για όλα τα γούστα.

Σας γράφω μόλις έχουμε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα έζησα την απόλυτη φαντασίωση! Ταξιδέψαμε με αυτοκίνητο και ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά με τα μπλόκα και τα κλειστά Τέμπη. Η υποδοχή όμως που είχαμε στο σπίτι του «Ν» στη Φιλοθέη μας έκανε να ξεχάσουμε την κούραση στο λεπτό.

Ο «Κ» τα είχε κανονίσει όλα. Φτάσαμε αργά το απόγευμα της Δευτέρας και αντί για το Ξενοδοχείο, πήγαμε κατευθείαν στον σπίτι του «Ν». Στο δρόμο μου εξήγησε ότι ο φίλος του επέμεινε να μας φιλοξενήσει.

Ο «Ν» ήταν ένας άνδρας γύρω στα σαράντα που έδειχνε τριαντάρης. Η οικονομική του άνεση φώναζε από μακριά.

Μετά από ένα ντους, μας πρότεινε να διαλέξουμε πως θέλουμε να περάσουμε την πρώτη βραδιά. Υπήρχε πρόταση για το πάρτι ενός φίλου ή φαγητό στο σπίτι και ξεκούραση.

Εμφανώς σφιγμένος, παρακάλεσα να μείνουμε σπίτι. Στο μυαλό μου έπαιζαν τρελές σκέψεις για το πάρτι, αλλά από την άλλη δεν είχα σκοπό να παίξω κάποιο παιχνίδι με άγνωστους.

Ο «Ν» συμφώνησε και μας ζήτησε να διαλέξουμε τι φαγητό θα παραγγείλουμε. Περιμένοντας τα εδέσματα από ένα Ινδικό, ο «Ν» κάθισε δίπλα μου και πέρασε το χέρι του πίσω από την πλάτη λέγοντας:

-    «Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Ο «Κ» μου έχει πει πόσο όμορφα περάσατε από τη μέρα που γνωριστήκατε και σε διαβεβαιώνω ότι εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα».

Ο «Κ» μου έκλεισε το μάτι και είπε:

-    «Εκφράσου ελεύθερα. Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης. Ζήσε το όνειρο σου…»

Έκλεισα τα μάτια και γύρισα το κεφάλι μου στον «Ν».

-    «Κάνε κάτι να ξεκολλήσω, σε παρακαλώ…», είπα και κρατούσα τα μάτια κλειστά.

Ακούστηκε η φωνή του «Κ», που είπε:

-    «Κοίτα τι σου ετοιμάζω…»

Άνοιξα τα μάτια και τον είδα να πλησιάζει. Γονάτισε μπροστά στο φίλο του και του άνοιξε το μπουρνούζι. Ο πούτσος του ήταν απλά... τέλειος!!! Έσκυψε και άρχισε να τον παίζει με αργές κινήσεις και με το άλλο χέρι έπιασε το κεφάλι μου και με έφερε κοντά στο τέλειο αυτό όργανο.

-    «Προσκύνησε το σε παρακαλώ όπως του αξίζει και θα ανταμειφτείς αδρά…», μου είπε και κόλλησε τα χείλια του στα δικά μου.

Αρχίσαμε να τον γλύφουμε μαζί. Σε λίγο με άφησε μόνο και πήγε στον απέναντι καναπέ.

-    «Μη φοβάσαι, δεν χύνει γρήγορα. Δώσε του να καταλάβει και σε λίγο θα είναι έτοιμος να σου κάνει ότι τραβάει η όρεξη σου!»

Όλο αυτό το διάστημα ο «Ν» παρέμενε σιωπηλός και κουνούσε τη λεκάνη του με ρυθμό βυθίζοντας τον πούτσο του στο στόμα μου. Κάποια στιγμή μου έπιασε το κεφάλι και με σήκωσε.

-    «Θέλω να με πάρεις τώρα!», είπε και σήκωσε ψηλά τα πόδια του, δείχνοντας τους καλοσχηματισμένους γλουτούς του.

Ο «Κ» σηκώθηκε και ήλθε δίπλα μου με μια λιπαντική κρέμα στο χέρι.

-    «Κάνε ότι σου λέει!», μου είπε και άρχισε να μου αλείφει τον πούτσο με το λεπτόρρευστο υγρό, αφού προηγουμένως μου φόρεσε προφυλακτικό.

Όταν μπήκα μέσα του, νόμισα ότι θα εκραγώ!!! Πήρα βαθιά ανάσα και άρχισα να ελέγχω το ρυθμό μου. Ο «Κ» έγλυφε τον πούτσο του «Ν» και φιλούσε τις ρώγες του με ιδιαίτερη τρυφερότητα.

Ήταν μόνο η αρχή...
Η βραδιά είχε πολύ δρόμο, με πολύ σπέρμα, ηδονή στο ζενίθ και τρέλα.

Πριν κλείσω εδώ την περιγραφή της πρώτης νύχτας στην Αθήνα, θα σας πως μόνο ότι οι δυο φίλοι είχαν πολύ τρελά σχέδια για μένα. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα γνώριζα τον άλλο μου εαυτό και θα καταλάβαινα ότι αυτή η σεξουαλική πτυχή της ζωής μου δεν είχε όρια.

Το μόνο που με προβληματίζει τώρα που γράφω, είναι αν θα μπορέσω να είμαι αυτός που ήμουν με τις γυναίκες.

Ο καιρός θα δείξει…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")