Ο γαμιάς μου (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Βασίλη και είμαι τριάντα τεσσάρων ετών, καθηγητής. Είμαι 1.86, όμορφος και γυμνασμένος. Αμφισεξουαλικός, όμως με άντρες είμαι παθητικός. Πάντα μου αρέσουν οι πιο μικροί από μένα σε ηλικία, όχι ανήλικοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να βγω ραντεβού με ένα νεαρό είκοσι τεσσάρων ετών, φοιτητή. Δεν είχα εμπειρίες… το απέφευγα. Πρόσεχα πολύ, λόγω και της θέσης μου.

Με το που συναντηθήκαμε, αυτός ξανθός fit κοντούλης αλλά πολύ άνετος, μου είπε ότι του άρεσα… είμαι πολύ καλύτερος από κοντά. Φορούσε μια άσπρη φόρμα και φαινόταν ότι είχε καυλώσει, και φαινόταν και τεράστιος.

Πάμε σπίτι του κι εγώ του εξήγησα ότι μου αρέσει κι εμένα αλλά δεν είχα και πολλές εμπειρίες. Μου εξηγεί ότι είναι μόνο ενεργητικός.

-    «Δεν με νοιάζει που δεν έχεις εμπειρίες. Καλύτερα! Θα σε κάνω εγώ τέλεια πουτάνα!»

Και βγάζει την πούτσα του… ήταν τεράστια! Με έσπρωξε κάτω και έχωσε την πούτσα του στο στόμα μου. Άρχισα να τον καταπίνω… Δεν χωρούσε, πνιγόμουν, αλλά ταυτόχρονα γούσταρα πολύ.

Άρχισε να με βρίζει να με λέει «πούστρα» και «τσούλα», και ότι θα με κάνει πουτάνα του. Μου γαμούσε το στόμα για ώρα… Κάποια στιγμή τον έβγαλε, έσκυψε, με έφτυσε στα μούτρα και μου είπε στο αφτί:

-    «Άνοιξε καλά το στόμα τσούλα. Ήρθε η ώρα τσούλα να τα πιεις!»

Άνοιξα το στόμα… Αυτός με είχε πιάσει με το ένα χέρι από τα μαλλιά και με το άλλο κρατούσε την πούτσα και άρχισε να με χύνει μέσα στο στόμα. Έχυνε ποσότητα και φώναζε να τα καταπιώ, όπως και έκανα. Του άρεσε που με έβλεπε έτσι χυμένο στο πρόσωπο…

Μετά με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να παίζει με την τρύπα μου. Πονούσα και φώναζα… Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Είσαι πολύ στενή τσούλα! Άντε να βάλεις λιπαντικό».

Έφερε μια ΚΥ και άρχισε να μου βάζει δάκτυλο. Πονούσα… και του είπα ότι δεν έχω ξαναγαμηθεί. Μου λέει:

-    «Μην αγχώνεσαι μωρή τσούλα, αφού σου αρέσει. Θα σε ανοίξω εγώ καλά, μην αγχώνεσαι. Θα σε κάνω εγώ να παίρνεις όλα τα μεγέθη άνετ!».

Άρχισε να με χαϊδεύει και να μου ρίχνει μπάτσες στο κωλαράκι μου και να μου βάζει δάκτυλο. Έβαλε μέχρι δύο… δεν άντεχα άλλο. Έχυσα χωρίς να αγγίξω τον πούτσο μου δύο φορές. Το είδε και άρχισε να με βαράει στον κώλο πιο δυνατά. Πονούσα αλλά μου άρεσε κιόλας…

Με έβαλε να γλύψω ξανά τον πούτσο του που είχε γίνει τεράστιος. Μετά με γύρισε και άρχισε να τον τρίβει στην τρύπα μου. Προσπάθησε να μου τον βάλει λίγο, αλλά κόντεψα να λιποθυμήσω.

Ήταν τεράστιος ο πούτσος του αληθινά, δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλο, 21cm αλλά σαν τον καρπό ενός χεριού σε πάχος, δεν έκλειναν τα δάκτυλα μου όταν τον κρατούσα.

Με λυπήθηκε, δεν μου τον έχωσε. Πήγε στην κουζίνα, έφερε ένα αγγούρι μεσαίο και άρχισε να μου το χώνει. Κάποια στιγμή μου το έχωσε μέχρι την μέση και ήρθε και του έκανα πίπα και με έχυσε στη μάπα.

Όταν έφυγα μου είπε ότι την επόμενη φορά δεν θα μου την χαρίσει, ότι θα με αφήσει αγάμητη μερικές μέρες αλλά πρέπει στο σπίτι μου να ανοίγω την κωλάρα μου, ώστε να μην πονέσω πολύ όταν θα μου τον χώσει.

Στο τέλος με φίλησε και μου είπε ότι από τώρα θα είναι ο γαμιάς μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")