Αστυνομία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Νίκος, είμαι είκοσι ετών, με ωραίο σώμα, άτριχος και γκέι παθητικός. Ο πατέρας μου είναι αστυνομικός. Φυσικά δεν πρόκειται γι’ αυτόν η ιστορία, αλλά για συναδέλφους του, τους οποίους και γνώρισα πηγαίνοντας στο τμήμα. Ο Γιώργος (ο μόνος που ενέδωσε στο... κρυφό φλερτ μου) είναι σαράντα ετών περίπου, κοντά μαλλιά σε στιλ καρφάκια, με ψιλοσκιστά μάτια και πολύ ωραίο σώμα, νορμάλ, ούτε χοντρός, ούτε αδύνατος, και με την στολή είναι απλά καύλα σκέτη.

Το φλερτ ξεκίνησε με απλά υπονοούμενα μέχρι που ανταλλάξαμε (κρυφά από τον πατέρα μου) κινητά, και ανταλλάσσαμε μηνύματα. Από απλά υπονοούμενα καταλήξαμε σε μηνύματα: «Θα σου χώσω τον πούτσο μου και το κλομπ παρέα στον κώλο!», αν αυτό σας λέει κάτι. Την άλλη μέρα που πήγα με τον πατέρα μου. Τον συνάντησα. Μου είπε να πάω στο γραφείο του να συζητήσουμε και πήγα. Εκεί ήταν άλλα δύο μπατσόνια, ο ένας ήταν νεότερος φαινόταν κάπου στα τριάντα πέντε και ο άλλος μεγαλύτερος. Τους είχα ξαναδεί απλά δεν τους είχα μιλήσει και ποτέ, δεν έτυχε.

-    «Μπες μέσα ρε μόρτη. Ξέρουνε τα παιδιά!», είπε.

Τους κοίταξα… με κοιτούσαν και οι δύο (σαν να ήμουν μια ζουμερή μπουκιά). Ο Γιώργος μας σύστησε:

-    «Από εδώ ο Μάνος!», έδειξε τον τριανταπεντάρη. «Και από εδώ ο Κώστας!», έδειξε τον μεγαλύτερο, που έμαθα μετά ότι ήταν πενήντα τεσσάρων ετών, καλό κομμάτι φαινόταν όμως.

Χαιρέτησα και καθίσαμε για αρκετή ώρα. Καθόμουν στο μπούτι του Γιώργου σαν μια μικρή πουτανίτσα και οι άλλοι δύο ρωτούσαν ανώμαλες ερωτήσεις σαν να συζητούσαν καθημερινά πράγματα. Αυτό με ερέθιζε ακόμα περισσότερο όμως. Βέβαια είχα ενδοιασμούς όταν μου εξήγησαν ότι ήθελαν να κάνουμε "όργιο" δηλαδή εγώ μαζί τους, ταυτόχρονα, παρτούζα δηλαδή. Δίσταζα γιατί, αν και είχα λιγοστές εμπειρίες, ένα τριπλό γαμήσι δεν είναι και καθημερινό άθλημα. Κανονίστηκε λοιπόν στο σπίτι του Κώστα. Όταν έφτασα χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε ο Γιώργος φορώντας ένα μαύρο μποξεράκι μόνο. Το στήθος του είχε μαύρες τρίχες αλλά ήταν φροντισμένες. Μέσα όμως ήταν το ίδιο και για τους άλλους. Είχαν καθίσει οι άλλοι δύο στον καναπέ, με τα εσώρουχα (σλιπάκια). Πραγματικά αισθάνθηκα καύλα με λίγο φόβο για το κωλαράκι μου… Ο Γιώργος με πήγε πιο πέρα πριν πάω στο σαλόνι και είπε:

-    «Άκου, χαλαρά θέλω έτσι; Όταν αρχίσουν να βγαίνουν οι ψωλές σκύβεις και... πιάνεις δουλειά!»

-    «Ναι!», είπα εγώ. 

Πήγαμε στο σαλόνι…

-    «Γδύσου Νικολάκη!», είπε ο Κώστας (ο πενηντατεσσάρης). Εγώ έβγαλα τα ρούχα και έμεινα με το μποξεράκι. Ο Μάνος όμως είπε:

-    «Επ! Εσύ είσαι ο επίσημος καλεσμένος, όλα θα τα βγάλεις! Δεν πιστεύω να ντρέπεσαι, ε;»

Εγώ με λίγη ντροπή το έκανα. Με έβαλαν να καθίσω ανάμεσα τους, ο Γιώργος καθόταν στον απέναντι καναπέ. Η ατμόσφαιρα είχε γεμίσει καύλα. Ο Κώστας (ο πενηντατεσσάρης) είχε βάλει το χέρι του γύρω μου και με κοιτούσε, ενώ συχνά μαζί με τον Μάνο με χάιδευαν στο μπούτι και στον κώλο. Είδα τον Κώστα να τον βγάζει έξω, χοντρός πούτσος έτοιμος να εκραγεί! Ο Γιώργος μου έκανε νόημα «ξεκίνα!» κι εγώ έσκυψα και άρχισα να αρμέγω με το στόμα μου τον πούτσο του μεγαλύτερου μπάτσου (μεγαλύτερου ανάμεσα σε όσους βρίσκονταν εκεί ηλικιακά). Η γλώσσα μου είχε πιάσει δουλειά. Ο πούτσος του είχε γίνει σαν πάσσαλος από την καύλα. Ένιωθα χαστουκάκια στον κώλο από τον Κώστα. Οι άλλοι δύο τον έπαιζαν… Μετά σηκώθηκαν και οι τρεις και κάθισαν μπροστά μου. Εγώ άρχισα να ρουφάω τις τρεις πούτσες στην σειρά. Τα σχόλια που έκαναν, λες και δεν ήμουν μπροστά, με καύλωναν…

-    «Πω πω! Τι είναι αυτός ρε; Θα τον σκίσω!»

Ο Μάνος μου γάμησε το στόμα ενώ ο Γιώργος πάνω στην καύλα του έχωσα και την δική του πούτσα στο στόμα μου. Εγώ τους κοιτούσα σαν πουτάνα.

-    «Έτσι, κοίταζε μας πόρνη!», φώναζε ο Κώστας.

Εγώ είχα δύο πούτσους στο στόμα που πάλευαν ποιος θα πρωτογαμήσει το στόμα μου. Μου είχαν μπλοκάρει εντελώς το στόμα. Όταν ο Γιώργος άγγιξε όμως το πίσω μέρος στο λαρύγγι μου, μου ήρθε αναγούλα και τους έβγαλα από το στόμα. Δεν ήθελαν εμετό, πίπα ήθελαν οι άνθρωποι. Έφτασε και η στιγμή του γαμησιού… Ο Κώστας με την πιο χοντρή πετάχτηκε και είπε:

-    «Ο μεγαλύτερος..», σε ηλικία εννοεί. «Πρώτος!»

Και όντως μου ζήτησε να σκύψω. Έτσι όπως ήμουν όρθιος έσκυψα κι άγγιξα την πολυθρόνα…

-    «Άνοιξε πιο πολύ τα πόδια σου!»

Εγώ το έκανα.

-    «Κι άλλο!»,  είπε.

Και όντως ένιωθα τον κώλο μου εκτεθειμένο στην πόζα που με έβαλε. Έπιασε το λάδι (σώματος ξέρετε, να μην πω μάρκα) και το άπλωσε στον πούτσο του, μου χώρισε τα κωλομέρια και τον έβαλε. Ένιωθα το καυτό πουτσοκέφαλο, αλλά όταν μπήκε και πέρασε τον σφιγκτήρα δεν μπορούσα να συγκρατηθώ…

-    «Ααααααααααααααχ!», έκανα, αλλά δεν το έλεγχα, σαν να βγήκε μόνη της η κραυγή μου.

Βέβαια ακολούθησαν κι άλλες τέτοιες κραυγές όταν ο Κώστας άρχισε να με γαμάει κανονικά από τον κώλο.

-    «Ααααουτς, ααααα, αααααα!!!»

Για δεκαπέντε λεπτά επαναλάμβανα ασυναίσθητα από τον πόνο αυτές τις λέξεις. Ο Μάνος και ο Γιώργος φρόντισαν και γι’ αυτό. Ήρθαν μπροστά μου και μου έχωναν εναλλάξ τις πούτσες τους, μετά και τους δύο μαζί ταυτόχρονα. Ο Γιώργος είχε τρέλα με την φαντασίωση να με βλέπει να προσπαθώ να αναπνεύσω με δύο πούτσες στο στόμα, μου το έλεγε στο κινητό, και τώρα βρήκε την ευκαιρία και το εφάρμοζε με τον Μάνο. Μετά ο Κώστας άλλαξε πόζα. Κάθισε στον καναπέ και μου ζήτησε να κάτσω πάνω στον πούτσο του. Το έκανα. Αυτό πονούσε περισσότερο. Έχυσε μέσα στον κώλο μου. Ο κώλος μου είχε ανοίξει… Έτσι ο δεύτερος κατά σειρά, ο Γιώργος, δεν μου έκανε και σοβαρή αίσθηση, όταν κάθισα στον δικό του. Βογκούσα μόνο για να μην τον πληγώσω.

Ο Μάνος ασχολιόταν με το στόμα μου. Ο πούτσος του φώλιαζε ωραία μέσα στο στόμα μου. Αργούσε να τον τραβήξει έξω γιατί τον καύλωνε αυτό. Έμπαινε μπάμια και έβγαινε μπανάνα ολόκληρη από το στόμα μου! Το δύσκολο κομμάτι όμως ήρθε όταν ο Κώστας μου ζήτησε να κάτσω να τον φάω από δύο μαζί, δηλαδή να μου τον βάλει ο Κώστας και ο Γιώργος ή ο Μάνος να τον βάλει μαζί μέσα, δύο πούτσες στον κώλο. Δεν έπαιρναν όχι για απάντηση. Έτσι, στήθηκα στα τέσσερα στο πάτωμα. Ο Κώστας ήρθε πίσω μου και πίσω από τον Κώστα ο Γιώργος. Ο Μάνος μαλακιζόταν καθισμένος στην πολυθρόνα. Άλειψαν με λάδι τις πούτσες τους και τις ένιωσα και τις δύο μαζί να εισβάλλουν σιγανά στον κώλο μου. Πόνεσα τόσο πολύ που δεν έβγαινε καν φωνή. Ο Κώστας νόμιζε ότι ήταν από την καύλα και με ρώτησε:

-    «Δεν σε τρελαίνει; Στο είπα;», έλεγε καθώς μια αυτός κουνούσε το σφηνωμένο καυλί του, μια ο Γιώργος, ο οποίος είχε σκληρύνει πιο πολύ, και σφήνωσε για τα καλά μέσα στον κώλο μου…

Ο κώλος μου προσπαθούσε να... κλείσει και έβρισκε αντίσταση στις δύο πούτσες. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα, καύλα νιώθεις αλλά πιο πολύ πόνο! Χύσανε μαζί μέσα στον κώλο μου. Τα υγρά γαργαλιστικά κυλούσαν μέσα τα ένιωθα… Όταν τους έβγαλαν έκανα πίπα και στους τρεις. Με έχυσαν στο πρόσωπο και μετά ο Κώστας με "έπλυνε" με κάτουρο... αν και ακούγεται σκληρό, πολύ ωραία εμπειρία...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")