Στην ερημική παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σκέφτηκα και εγώ να σας στείλω μια αληθινή ιστορία μου που μου συνέβηκε πριν από δυο χρόνια όταν ήμουν 25χ. στις καλοκαιρινές μου διακοπές στο χωριό της θείας μου. Να σας πω ότι είμαι πολύ όμορφος αδύνατος με λιγοστές τρίχες στο στήθος και τα πόδια με ένα babyface προσωπάκι.

Εκείνο το καλοκαίρι όπως και πολλά προηγούμενα πήγα για ένα μήνα στο χωριό της θειας μου κάπου Πελοπόννησο ένα χιλιόμετρο από την θάλασσα. Πήγαινα κάθε μέρα με την ξαδέρφη μου και αυτή γύρω στα 25χ όμορφη για μπάνιο, συνήθως σε απόμερες αμμουδιές, από μονοπάτια.

Μια τέτοια μέρα φτάσαμε στην παραλία μες την τρελή χαρά, εγω φόραγα ένα στενό διαφανές μαγιό από αυτά που σε μαυρίζουν στα απόκρυφα σημεία, ξαπλώσαμε μπρούμυτα στις πετσέτες μας και η ξαδέρφη μου όπως συνήθιζε πάντα έχωσε το μαγιό στο κώλο και έβγαλε το πάνω μαγιό. Χαλαρώναμε έτσι για κανα 20λεπτο, όταν από μακριά μια φιγούρα ενός ηλικιωμένου άντρα γύρω στα 60 με κοιλιά κ 1. 80 ύψος μας πλησίαζε. δεν υπήρχε ψυχή σε ολόκληρη την παραλία. έφτασε σχεδόν πίσω μας και κόβοντας βήμα ψιθύριζε "αχ τι ωραία κωλαράκια μμμ" θέλοντας να δει την αντίδραση μας, εμείς χασκογελάσαμε και ο τύπος προχώρησε καμιά 30αρια μέτρα και άπλωσε την πεσέτα του συνεχίζοντας να μας κοιτά. όταν διαπίστωσα ότι την ξαδέρφη μου την είχε πάρει ο ύπνος σηκώθηκα και πήγα να παίξω το παιχνίδι του, περπάτησα προς το μέρος του και καθώς τον προσπέρασα για να χωθώ πίσω από ένα μεγάλο βράχο τον άκουγα να φωνάζει πω πω τι κωλαράκι μωρό μου αχ ρε καβλα είσαι!"

Κρυμμένος πίσω από τον βράχο έβγαλα το μαγιό μου και έτρεξα για βουτιά προς την θάλασσα επίτηδες να με δει γυμνό και κάποια στιγμή έσκυψα επιβλητικά προς αυτόν δήθεν να πιάσω ένα βότσαλο. τα μάτια του γούρλωσαν στην θέα του κώλου μου και της εκτεθειμένης τρυπούλας μου, όσο κολυμπούσα αυτός σηκώθηκε όρθιος πηγαίνοντας πίσω από το βράχο όπου είχα αφήσει το μαγιό κ με περίμενε.

Η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά και η καβλα είχε παραλύσει το κορμί μου, ο φόβος να μην ξυπνήσει η ξαδέρφη μου με έκανε να πάω προς στον γερο με ότι θάρρος μου είχε απομείνει για να βάλω το μαγιό. προχώρησα και στάθηκα δίπλα του ολόγυμνος αυτό θες?" μου είπε κρατώντας το μαγιο" θα στο δώσω αν είσαι καλό αγόρι, σε είδα τι θες όταν μου έστησες το κωλαράκο σου " συνέχισε και τράβηξε το δικό του μαγιό μέχρι τα γονατα" η πούτσα του ήταν σε στύση χοντρή και κοντή ενώ δυο τεράστια αρχιδια κρεμόντουσαν από κάτω, καρφώθηκα να κοίταγε έλα μωρό μου γονάτισε θα σου αρέσει, έλα πάρτη μωρό μου" μου έλεγε, εγω υπάκουσα σαν υπνωτισμένος και με μιας βρέθηκα να γλείφω μετά μανίας το χοντρό καβλι του βάζοντας το όλο μέσα και άλλοτε γλείφοντας με τέχνη το πουτσοκεφαλο και τα τεράστια αρχιδια.

Ο μπάρμπας αγκομαχούσε και μουρμούραγε βυθίζοντας μου όλο και πιο βαθιά την ψωλή του μέσα στο στόμα μου "αχ μπράβο πουστράκι μου είσαι καβλα, τι ωραία που γλείφεις την πουτσα του παππού, μπράβο ρε τσουλακι η ψωλή μου πέτρα από την μαλακία που τράβαγα ενώ με το ένα χέρι χάιδευα τα μεγάλα του μπαλάκια και η γλώσσα μου σερνόταν στο χοντρό και σκληρό καβλι του, ξαφνικά τον άκουσα να λεει έχουμε και θεατή το τσουλάκι που έχεις μαζί δείξε της πως πιπονεις τώρα που μας παίρνει μάτι έλα χάιδεψε τον με τα φιλάκια σου"

Εγω ήμουν γονατιστός μπροστά του με πλάτη την θάλασσα άλλα κατάλαβα ότι εννοούσε την ξαδέρφη μου, μετά βιας γύρισα λίγο και την είδα μέσα στην θάλασσα πίσω μου ακίνητη να απολαμβάνει το θέαμα. όλο αυτό το σκηνικό καύλωσε περισσότερο τον μπαρμπα που άρχισε να αμολάει τα πηχτά του χυσια μέσα στο στόμα μου και μετά στο πρόσωπο μου δίνοντας μου και πουτσο σκαμπιλα συγχρόνως, σχεδόν ταυτόχρονα έχυσα και εγω πάνω στην άμμο. σηκώθηκα και με σκυμμένο κεφάλι από ντροπή άλλα και καβλα του ζήτησα το μαγιό μου να φύγω, αυτός με αυταρχικό ύφος μου χουφτώνει τα κωλομέρια και αρχίζει να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα να μου ρίχνει χαστουκάκια κ τσιμπιες" θα έρθεις την ίδια ώρα αύριο πουτανιτσα μου να σου δώσω το μαγιό σου γιατί δεν τελειώσαμε, θέλω να γαμήσω αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι σου"

Εγω έφυγα και προχώρησα προς την ξαδέρφη μου που είχε γυρίσει στις πετσέτες μας γυμνός γεμάτος ντροπη" έλα ρε μην ντρέπεσαι μια χαρά τα πήγες, το θέαμα ήταν σούπερ, μην φοβάσαι δεν θα πω τίποτε μου είπε γελώντας και φύγαμε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")