Το φυλάκιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Μετά τα γαμήσια με τον ξάδερφο είχα γίνει πουστάκι έτσι ήρθε η στιγμή να πάω φαντάρος. Όταν υπηρετούσα σε ένα νησί ήμουν σε ένα φυλάκιο με άλλους πέντε φαντάρους. Ο ένας ήταν δηλωμένος κωλομπαράς και έψαχνα ευκαιρία για να με σκίσει.

Ένα βράδυ είχε σκοπιά κι εγώ καθόμουν στη κουζίνα και έβλεπα τσόντα στο film net. Τον φώναξα να έρθει γιατί η σκοπιά είναι στα πέντε μέτρα από την κουζίνα και βλέπαμε μαζί. Είχε καυλώσει και τον έτριβε και μονολογούσε:

-    «Να είχα μια τρύπα να την σκίσω…»

Τότε πήρα θάρρος και διστακτικά του λέω:

-    «Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω εγώ…»

Τότε βάζει τα γέλια και μου λέει:

-    «Τo είχα καταλάβει ότι γουστάρεις όταν με κοίταζες στο ντους…»

Είναι αλήθεια έχει μια πουτσάρα 23 πόντους! Κρητίκαρος! Σηκώθηκε πάνω και ήρθε μπροστά μου και τον έβγαλε ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και μου λέει:

-    «Ρούφα μαλάκα!»

Τον άρπαξα και τον έγλυφα σαν τρελός. Είχε τρελαθεί από την καύλα. Με τραβάει από τoν πούτσο του και με στήνει στα τέσσερα. Μου λέει:

-    «Τώρα θα σε κάνω τo πουτανάκι μου!»

Φτύνει στην τρύπα μου και με καρφώνει σαν τρελός. Έχω τρελαθεί από πόνο και καύλα αλλά τον παρακαλούσα να συνεχίσει… Μου έλεγε ότι θα με κάνει την πουτάνα του φυλακίου και με χαστούκιζε.

Βγαίνει από μέσα μου και μου φέρνει την κωλάρα του στο στόμα και αρχίζει να με χύνει και να με βρίζει. Τα κατάπια όλα. Με φίλησε και μου είπε ότι θα είναι ο γαμιάς μου για όσο καιρό θα είμαστε μαζί και ότι μου έχει και μια έκπληξη.

Αφού συνέχιζα για κανένα μήνα να γαμιέμαι μαζί του και δυο και τρεις φορές την ημέρα, οι άλλοι τέσσερις άρχισαν να πετάνε σπόντες αλλά δεν έδινα σημασία. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε με τo γαμιά μου στο μπάνιο αργά τo βράδυ…

Είχα κάνει τo ντουζάκι μου και μπήκε κι αυτός. Με φίλησε με έβαλε μέσα στη ντουζιέρα και άρχισε να με κατουράει. Μόλις τελείωσε, με έπλυνε πάλι και άρχισα να τον γλύφω. Είχα καυλώσει πολύ! Η τρύπα μου ανοιγόκλεινε.

Ξαφνικά τραβιέται η κουρτίνα του ντους και βλέπω και τους άλλους τέσσερις γυμνούς με τις ψωλές στο χέρι. Τα έχασα… Ο γαμιάς μου τότε μου λέει:

-    «Θα τρελαθείς στο πούτσο σήμερα πουστάρα!

Οι άλλοι γέλαγαν… Με πήγαν στο δωμάτιο που κοιμόμασταν, έκαναν ένα κύκλο και άρχισα να τους γλύφω εναλλάξ. Μου έβαζαν δάχτυλα, μου τραβούσαν τα μαλλιά, με έφτυναν και με έβριζαν. Εγώ ένιωθα σαν πουτάνα… καύλωνα.

Με στήσανε στα τέσσερα και ένας - ένας με γαμούσανε και άλλοι με τσιμπούκωναν. Όλες οι τρύπες γεμάτες. Ξάπλωσε ο γαμιάς μου στο κρεβάτι και τον καβάλησα. Τότε ήρθε ένα παιδί και μπήκε κι αυτός μέσα μου. Τρελάθηκα! Έχυσα πάνω στην κοιλιά του γαμιά μου.

Μετά με ξάπλωσαν στο κρεβάτι και ήρθαν από πάνω μου και με έχυναν ένας - ένας. Είχα γεμίσει χύσια παντού.

Από εκείνη την νύχτα και για του επόμενους πέντε μήνες, είχα όλη την ημέρα μια πούτσα μέσα μου. Πέρασα τέλεια!

Είχα μείνει έξι μήνες χωρίς άδεια για να μη φύγω από τo φυλάκιο. Βέβαια η παρέα ανανεωνότανε κάθε φορά που έφευγε κάποιος. Αχ! Αχ! Να ξαναγύρναγα πίσω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")