Δεν το περίμενα τόσο γλυκό (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
... Είχα αναστολές, που εστιάζονταν κυρίως στην αντίληψη ότι δεν πρέπει επ' ουδενί να είμαι εγώ η..."σκύλα" στο κρεβάτι. Άλλωστε και στις φαντασιώσεις μου δεν είχα ποτέ απόλυτα παθητικό ρόλο, αλλά σεξ με εναλλαγές στους ρόλους.

Το άφησα λοιπόν να παίξει με την παρθένα τρυπούλα μου και αφέθηκα στην καύλα που ένιωθα. Ο φίλος ήταν μάστορας, ούτε βία, ούτε βιασύνη υπήρχε. Καταλάβαινε από τις κινήσεις μου τι αισθάνομαι και συνέχιζε με καλό ρυθμό να με... ανοίγει.

Όταν κτύπησε το κινητό, με έπιασε ένα τρέμουλο γιατί φοβήθηκα ότι η παρέα είχε επιστρέψει και από στιγμή σε στιγμή θα άνοιγε και η πόρτα. Μας είπαν που βρίσκονται για να πάμε να τους βρούμε. Στο κινητό μιλούσε ο φίλος και τότε βρήκα την ευκαιρία να σκύψω και να βάλω τον καλλίγραμμο πούτσο του στο στόμα μου.

Πέρα από την καύλα, είχε και πλάκα, γιατί ο φιλαράκος έκανε κάτι αστεία στο τηλέφωνο, πως και καλά έχουμε γκόμενες στο στούντιο και βογκούσε, φωνάζοντας: «Πάρ' τον μικρή μου!» και άλλα τέτοια χαζά, την ώρα που εγώ τον έγλυφα παντού.

Τελικά το τηλέφωνο έκλεισε με την υπόσχεση να πάμε κι εμείς εκεί, όταν θα ξεμπερδεύαμε με τις γκόμενες, γιατί πλάκα - πλάκα, οι άλλοι της παρέας τσίμπησαν και πίστεψαν ότι έχουν "φορτώσει" γκομενάκια, οπότε είχαμε ήσυχο το κεφάλι μας ότι δεν θα σκάσουν μύτη αιφνιδιαστικά με τις δικές τους .

Αυτό ήταν! Είχαμε όσο χρόνο θέλαμε μπροστά μας ή τουλάχιστον αρκετό χρόνο για να συνεχίσουμε τις εξερευνήσεις του σεξουαλικού μου ορίζοντα.

Ξαπλώσαμε και χαϊδεύαμε ο ένας τον άλλον λέγοντας που και πως ερεθιζόμαστε πιο δυνατά και σιγά - σιγά ανακαλύπταμε ο ένας το κορμί του άλλου.

Τέτοια καύλα δεν είχα νιώσει ποτέ με όποια γυναίκα και αν είχα πάει. Κάθε στιγμή νόμιζα ότι θα χύσω. Αυτός πιο έμπειρος με βοηθούσε να ελέγξω την ορμή μου και κάποια στιγμή με ρώτησε:

-    «Θέλεις για αρχή να με πηδήξεις εσύ;»

Κάθε φυσιολογικός πρωτάρης έπρεπε να απαντήσει: «Φυσικά, γιατί όχι;». Εγώ όμως απάντησα με μια βύθιση του πούτσου του στο στόμα μου και κοιτώντας τον ίσα στα μάτια του είπα:

-    «Όχι, απόψε θέλω να είναι η βραδιά που θα δοκιμάσω εγώ πως είναι να είσαι από κάτω και... βλέπουμε…»

Όταν με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να γλύφει τις ρώγες μου, ένιωσα τέτοια ηδονή που νόμισα ότι η τρύπα μου είχε ανοίξει μια πιθαμή. Όταν ήλθε η στιγμή να βάλει προφυλακτικό, του ζήτησα να του το φορέσω εγώ και έτσι έγινε.
Ήθελα να τον πιάσω γερό και σκληρό στα χέρια μου, να τον παίξω, να τον δω να σπαρταρά από ηδονή στα χέρια μου, πριν δοκιμάσω τις αντοχές μου στο γαμήσι.

Τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω ότι εκείνες τις στιγμές δεν είχα καθόλου καθαρό μυαλό. Κάτι σαν γλυκιά ζάλη με είχε κυριεύσει και δεν είχα τίποτα αρνητικό στο νου μου.

Γύρισα ανάσκελα και τον άφησα να με γλύφει παντού μέχρι να ζαλιστώ και πάλι και κάποια στιγμή άκουσα τον εαυτό μου να του λέει:

-    «Κάνε κάτι, σε παρακαλώ. Βάλτο μέσα μου γιατί θα τρελαθώ!»

Η διείσδυση ήταν μια τρέλα. Νομίζω ότι είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που δοκίμασε ποτέ πούτσο ενώ ήταν παρθένος. Όσες φορές είχα δοκιμάσει να βάλω αγγουράκια, ή δονητές δεν είχα καταφέρει παρά μόνο να πονέσω, να ματώσω και τελικά να απογοητευτώ.

Όταν ο "Κ" (ας του δώσω ένα αρχικό τουλάχιστον) άρχισε να μπαίνει μέσα μου η τρύπα μου άνοιξε διάπλατα και τον ρουφούσε. Σε τρία λεπτά, είχα απογειωθεί και του ζήτησα να ξαπλώσει για να κάτσω επάνω του.

Όταν τον ένιωσα μέσα μου, κατάλαβα ότι δεν θα αφήσω ούτε χιλιοστό που δεν θα βάλω μέσα μου και έτσι έγινε.

Μου είπε ότι δεν πιστεύει πως είμαι παρθένος και του είπα ότι ίσως τόσες φορές που έχω φαντασιωθεί κάτι τέτοιο ήταν αρκετό για να εκπαιδευτεί ο κώλος μου.

Κάναμε σεξ μέχρι αργά. Μου ζήτησε να αναλάβω εγώ ρόλο επιβήτορα και το έκανα με ευχαρίστηση.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχυσα… Ίσως πάνω από τέσσερις φορές. Λειτουργούσα σαν έφηβος!

Την δεύτερη φορά που προσπάθησε να με πηδήξει, ήμουν πιο σφιχτός και έτσι έχασα την ευκαιρία να νιώσω τους σπασμούς του ενώ θα έχυνε μέσα μου.

Μας τελείωσαν τα προφυλακτικά (βάλε βγάλε, φάγαμε δυο κουτιά) και κλείσαμε τη βραδιά μας με ένα ωραίο 69 που κατέληξε σε αμοιβαία μαλακία για την τελική εκτόνωση.

Συμφωνήσαμε ότι αξίζει να "τα λέμε" πότε - πότε, αφού έτσι κι αλλιώς μαζί μπορούσαμε να συνεχίσουμε το κυνήγι γκομενών.

Έχει περάσει ένας μήνας και έχουμε βρεθεί ήδη πέντε φορές! Τώρα μου λέει ότι έχει στην Αθήνα ένα καλό φιλαράκι με τα ίδια γούστα με εκείνον και σχεδιάζουμε να πάμε βόλτα με την πρώτη ευκαιρία για δυο - τρεις μέρες και... όποιος αντέξει.

Δεν έχουμε δεσμό. Συμφωνήσαμε ότι δεν ταιριάζουν σε μας τέτοια χαζά. Είμαστε ελεύθεροι αλλά και ειλικρινείς, ακριβώς γιατί δεν διεκδικεί κανείς τίποτα από τον άλλον.
Και φυσικά παραμένουμε straight, γιατί straight είναι και εξήγηση που έχουμε κάνει.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")