Με ξέσκισε δεκαοκτάχρονος (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας και πάλι! Είμαι ο Γιώργος και αν δεν έχετε διαβάσει την προηγούμενη ιστορία μου, κάντε το γιατί είναι καλύτερα να ξέρετε τι έχει προηγηθεί και για εσάς αλλά και για μένα, για να μην τα γράφω εις διπλούν!

Εκεί λοιπόν στο μπαρ που ήμασταν και αφού τον ευχαρίστησα με τον δικό μου μοναδικό τρόπο, βγήκαμε και πήγαμε στην παρέα. Χωρίς να έχει καταλάβει κανείς τίποτα γιατί ήταν σύντομο.

Αφού φύγαμε από το μπαρ πήγα σπίτι και τον σκεφτόμουν. Σκέφτηκα ότι μέσα σε μια μέρα είχα πραγματοποιήσει δυο φαντασιώσεις μου. Την επόμενη μέρα (Κυριακή) δεν έγινε τίποτα, περίμενα τηλέφωνο του αλλά δεν με πήρε. Έτσι εκείνη η μέρα πέρασε χωρίς να γίνει τίποτα μεταξύ μας.

Αυτό με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις. Σκεφτόμουν ότι ίσως και να το είχε μετανιώσει γιατί παρόλα αυτά που έγιναν μεταξύ μας, ο Κώστας είναι straight κι εγώ το είχα ξεχάσει... Σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν η καύλα της στιγμής και έτσι να έγινε... αλλά έκανα λάθος.

Άφησα να περάσει μια εβδομάδα και τη Δευτέρα αποφάσισα να πάω στο σούπερ να τον δω. Ήθελα να πάω το μεσημέρι που θα έχει κόψει η κίνηση, γιατί συνήθως σε αυτά τα μικρά μπακάλικα δεν έχει κόσμο το μεσημέρι. Ε, και επειδή είμαστε και σε πόλη, είναι ανοιχτά και το μεσημέρι. Πήγα λοιπόν, μπήκα μέσα και όπως το περίμενα δεν είχε ψυχή. Ήταν ο Κώστας μόνος του και έπαιζε με το κινητό.

-    «Χμμμ,  χμμ... καλημέρα!»

-    «Καλημέρα!»

-    «Τι κάνεις;»

-    «Εδώ, δεν έχω δουλειά και δεν έχω τι να κάνω...»

Θέλοντας να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τις υποθέσεις μου τον ρώτησα:

-    «Τώρα που ήρθα εγώ μήπως βρήκες τι θα κάνεις;»

-    «Μμμμ...Νομίζω πως ναι...»

Τα έλεγε με ένα πολύ πονηρό χαμόγελο, που όσο το έβλεπα με καύλωνε όλο και περισσότερο και συγχρόνως έβλεπα και το εξόγκωμα της φόρμας του.

Πήγε να κλείσει την πόρτα και κάτι στόρια που είχε για να μην φαινόμαστε. Το αφεντικό του, του επέτρεπε να φύγει το μεσημέρι εάν ήθελε... από αυτή του και μόνο την κίνηση κατάλαβα πως είχε.. κακό σκοπό. Και μιας που είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο μαγαζί, ήθελα να του πω να κάνουμε μία από τις φαντασιώσεις μου με αυτόν που ήταν πολλές.

-    «Αυτό μου θυμίζει μια από τις φαντασιώσεις μου μαζί σου... θέλεις να την ακούσεις;»

-    «Ναι μωρό μου, αν σε ανάβει...»

-    «Έρχομαι εγώ σαν πελάτης και σκύβω για να πάρω κάτι... Σε φωνάζω να μου δείξεις την τιμή και έρχεσαι εσύ από πίσω μου και μετά πάμε στον πάγκο...»

-    «Ακούγεται ωραίο... ας το κάνουμε!»

Πηγαίνω και στέκομαι στην πόρτα και μπαίνω σαν πελάτης. Αυτός με κοιτάει με ένα ύφος όλο νόημα… Πηγαίνω και κοιτάω το πρώτο πράγμα που είχε κάτω (δεν θυμάμαι τι ήταν) και σκύβω.

-    «E, συγγνώμη, αυτό εδώ πόσο κάνει;»

Έρχεται αυτός με το ίδιο ύφος που με καύλωνε και ήδη το φούσκωμα στη φόρμα του ήταν μεγαλύτερο...

-    «Για να δω...»

Και έρχεται από πίσω μου και ένιωθα τον πούτσο του μισοκαυλωμένο στον κώλο μου.

-    «A, δεν ξέρω πόσο κάνει...»

Αλλά δεν έφυγε από πίσω μου έμεινε εκεί. Είχα καυλώσει κι εγώ τώρα και άρχισα να κουνιέμαι και να τρίβομαι πάνω του, κάτι που τον καύλωσε πιο πολύ... το ένιωθα. Γύρισα, γονάτισα και του κατέβασα τη φόρμα και φάνηκε το κόκκινο μποξεράκι του με το πλούσιο περιεχόμενο. Του κατέβασα και το μποξεράκι και άρχισα να του τον γλείφω...

-    «Αχ, έτσι καριόλα μου! Δεν έχω τραβήξει μαλακία από την πίπα που μου έκανες στο μπαρ…»

Εγώ χάρηκα πάρα πολύ γιατί τα χύσια του θα ήταν πολλά. Συνέχισα να τον πιπώνω και ο πούτσος του είχε γίνει κάγκελο τώρα. Έπαιρνα πλέον και τα 24 εκατοστά του στο στόμα μου... αυτή τη φορά τα κατάφερα. Άρχισα να τον γλείφω με μανία και να γλείφω και τα αρχίδια του και τον καύλωνα πολύ.

-    «Έτσι μωρή, γλείφε! Με καυλώνεις!»

Έβγαλα την μπλούζα του για να βλέπω αυτό το υπέροχο σώμα που πίπωνα. Με τα χέρια μου τον χάιδευα σε όλο του το σώμα και πείραζα τις ρώγες του που είχαν γίνει πέτρα από την καύλα. Μου έπιασε το κεφάλι και το μετακινούσε αυτός μέσα έξω πολύ γρήγορα και του άρεσε αλλά το ίδιο και σε εμένα.

Σταμάτησε, με σήκωσε και μου έβγαλε όλα τα ρούχα και έκανε κάτι που δεν το έκανε την προηγούμενη φορά... πήρε τον πούτσο μου έτσι όπως ήμασταν όρθιοι και τον έτριβε πάνω στον δικό του. Μεγάλη διαφορά βέβαια.. ο δικός μου είναι 18 εκ...

Εγώ ενώ καύλωνα με αυτό που έκανε, του έγλειφα τους κοιλιακούς και τις ρώγες του και από εκεί πήγαινα στο λαιμό και ξανά κάτω. Μετά πήγαμε στον πάγκο. Εγώ περίμενα να χύσει από την πίπα που του έκανα αφού είχε να χύσει καιρό... αλλά αυτός κρατιόταν.

Ανέβηκα στον πάγκο και άνοιξα τα πόδια μου. Αυτός έσκυψε και μου έκανε γλειφοκώλι. Με καύλωσε πάρα πολύ. Άρχισε να μου χώνει δάχτυλα ένα - ένα ώσπου έφτασε στα τέσσερα... Με άνοιξε σχετικά εύκολα γιατί είχα ήδη πάρει μεγάλο πούτσο... τον δικό του.

Σηκώνεται και μου τον χώνει όλο μέσα με την πρώτη. Δεν πόνεσα, ένιωθα μόνο καύλα, αντίθετα με την πρώτη φορά. Άρχισε να με γαμάει πολύ γρήγορα και να καυλώνει πολύ. Μετά από μισή ώρα περίπου άρχισε να γαμάει ακόμα πιο γρήγορα και κόντευε να χώσει και τα αρχίδια του μέσα στον κώλο μου που ήταν τόσο μεγάλα από το χύσι που θα μου άδειαζε.

Κάπου εκεί κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει και το ίδιο κι εγώ που τον πρόλαβα. Γέμισα το σώμα μου με τα χύσια μου και λέρωσα και λίγο το δικό του. Αυτός με έβριζε συνέχεια και καύλωνε.

-    «Ναι μωρή ξεκωλιάρα! Θα σε γαμάω όλη μέρα. Πάρε τα χύσια μου μωρή!»

Και βγήκε από μέσα μου και εγώ κατέβηκα και γονάτισα... άρχισα να του τον παίζω εγώ πολύ γρήγορα ώσπου είπε:

-    «Πάρτα ρε παλιοξεκωλιάρη! Αααααχχχχ...»

Με γέμισε με χύσια που έτρεχαν κυριολεκτικά σε όλο μου το σώμα. Τα περισσότερα βέβαια στο στόμα μου. Ήταν πολύ γλυκά. Τα κατάπια όλα. Αφού λοιπόν τελείωσε, τον ξάπλωσα στον πάγκο και πήγα να πάρω σιρόπι σοκολάτας... Με είδε και χαμογέλασε.

-    «Τι θέλεις να κάνεις;»

-    «Θέλω να σε γλείψω γαμιά μου…»

Το έχυσα όλο πάνω του και άρχισα να γλείφω… Έβαλα πιο πολύ στον πούτσο γιατί θα έγλειφα πιο πολύ εκεί. Του άρεσε πάρα πολύ... ξανακαύλωσε. Του είχα καθαρίσει το σώμα από της σοκολάτες και τον πούτσο.

Αφού καύλωσε είπα να μην πάει χαμένη η καύλα του και έτσι στήθηκα στα τέσσερα και κρατιόμουν από τον πάγκο. Με γάμησε και πάλι και έχυσε στον κώλο μου. Ήταν πολλά και πάλι. Και πήρε την πρωτοβουλία να τελειώσουμε όπως αρχίσαμε. Μου έκανε και πάλι γλειφοκώλι και με τρέλανε. Έχυσα και πάλι χωρίς να αγγίξω τον πούτσο μου!

Μόλις τελειώσαμε, φορέσαμε τα ρούχα μας και φύγαμε. Είχε πάει τέσσερις. Είχα εντυπωσιαστεί με τις αντοχές του. Όπως σας είπα και στην προηγούμενη ιστορία μου συναντιόμαστε κάθε Σάββατο.

Αυτά για την ώρα. Αν ξαναγράψω θα το δείτε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")