Στις δημόσιες τουαλέτες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Eίμαι ο Μανος 22 ετών από επαρχία. Είμαι θηλυπρεπής παθητικός. Χθες μπήκα σε κάποιες τουαλέτες στο κέντρο της πόλης μου. Βασικά δεν ηθελα να κατουρήσω, αλλά να πάρω μάτι καμιά μεγάλη πούτσα που κατούραγε.

Έτσι λοιπόν μπαίνω, αλλά δεν υπήρχε κανείς, αλλά στο βάθος υπήρχε μια πόρτα κλειστή και άκουγα φωνές. Είχα την περιέργεια και κοίταξα από την κλειδαρότρυπα. Ήταν δυο μαύροι που πηδούσαν ένα μεσήλικα . Είχα καυλώσει τρελά!

Εκεί όπως ήμουνα στο διάδρομο των τουαλετών έβγαλα τα ρούχα μου και χάιδευα τα βυζιά μου. Έβγαλα και το παντελόνι και έβαλα 2-3 δάχτυλα στον κώλο μου.

Ώσπου κάποιος από τους μαύρους με άκουσε ,άνοιξε την πόρτα και με έβαλε μέσα.

Μόλις μπήκα είχαν ήδη χύσει,άλλα μόλις με είδαν με τα ωραία μου βυζάκια και το σφιχτό και άτριχο κωλαράκι μου, ξανακαυλωσαν οι μαύροι και ο ένας με γαμούσε από πίσω και ο άλλος μου όργωνε το στόμα.


Ο Έλληνας μας παρακολουθούσε και τράβαγε μαλακία. Οι μαύροι είχαν τεράστιο πούτσο! Το τσιμπούκι που έκανα ήταν τέλειο,άλλα ο πούτσος του έφτανε μέχρι το λάρυγγα μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω! Ο άλλος από πίσω με πόναγε άλλα ταυτόχρονα με καύλωνε πολύ. Μετά από λίγο άλλαξαν θέση και αυτός που με γαμούσε από πίσω ήρθε μπροστά μου για τσιμπούκι, και ο άλλος καθόταν στην λεκάνη και κάθισα και εγώ πάνω του.

Πάνω-κάτω την ίδια καύλα ένιωθα, γιατί είχαν περίπου το ίδιο μέγεθος(γύρω στα 22 εκατοστά). Ενώ πιπιλούσα το κατακόκκινο πουτσοκεφαλο του,ήταν έτοιμοι να χύσουν! Κάθομαι στο πάτωμα, έρχεται και αυτός που βαρούσε μαλακια και ο άλλος που γαμούσε τον κώλο μου, στάθηκαν γύρω μου και μου είπαν να τους κοιτώ στο πρόσωπο.

Ήταν απίστευτο το θέαμα! Να βλέπεις 3 άντρες να μαλακίζονται πάνω από το πρόσωπο σου για να χύσουν! Έχυσαν και οι τρεις σχεδόν ταυτόχρονα! Γέμισαν τη μούρη μου και το λαιμό μου με χυσια. Κατάπια και μερικά. . .

Στο τέλος τους έγλυψα τους πούτσους για να τους καθαρίσω και έφυγαν! Εγω πλύθηκα και έφυγα επίσης!

Ήταν η καλύτερη-μέχρι τώρα - εμπειρία της ζωής μου στο σεξ.

Θα ηθελα πολύ να την ξανανιώσω!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")