Με καύσωνα στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πολλές φορές έχω επισκεφτεί τη σελίδα και οι ιστορίες που διάβασα με έχουν καυλώσει αφάνταστα. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ μια ιστορία μου (είμαι 36 χρονών) και ελπίζω να αρέσει στους αναγνώστες.

Είναι καλοκαίρι πριν δυο χρόνια, αρχές Ιουλίου, μεσημέρι γύρω στις 14:30, ο ήλιος βρίσκεται στο ζενίθ, κι ενώ όλα γύρω έχουν ησυχάσει λόγω της τρομερής ζέστης (40ο υπό σκιά), εγώ βρίσκομαι σε κάποια ερημική παραλία της νότιας Μεσσηνίας και με την απαραίτητη στρώση αντηλιακού, λιάζω το ολόγυμνο κορμί μου. Ένα δροσερό αεράκι που αρχίζει να σηκώνεται από τη θάλασσα χαϊδεύει το κορμί μου, κι ο πούτσος μου αρχίζει σιγά - σιγά να καυλώνει και να παίρνει τον ανήφορο σημαδεύοντας τον ουρανό. Κι ενώ έχω αρχίσει να χαϊδεύομαι (η παραλία είναι άδεια κι ο πιο κοντινός βρίσκεται 1 χιλιόμετρο τουλάχιστον μακριά), ένα αμάξι σταματάει σε κοντινή απόσταση στο δρόμο πού βρίσκεται πίσω μου. Σκεπάζομαι πρόχειρα με την πετσέτα μου και περιμένω την κατάληξη.

Σε λίγο βλέπω ένα μελαχρινό τύπο γύρω στα 35 με μια πετσέτα στο χέρι να προχωράει και να σταματάει σε ένα βαθούλωμα της παραλίας, όχι μακρύτερα από δέκα μέτρα από τη θέση που βρίσκομαι. Η καρδιά μου αρχίζει να χτυπάει μ’ έναν έξαλλο ρυθμό. Ο τύπος ξεντύνεται, ξαπλώνει και χάνεται από το οπτικό μου πεδίο μιας κι εγώ βρίσκομαι σ’ ένα αντίστοιχο βαθούλωμα πού έχουν σκάψει τα κύματα κι ο άνεμος στην άμμο. Ξεσκεπάζομαι, περνώ άλλη μια δόση αντηλιακό κι αφήνω το κορμί μου στις ακτίνες του ήλιου.

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά, μια αναστάτωση που γίνεται πάλι στο δρόμο με βρίσκει με την πετσέτα πάλι πάνω στον ήδη καυλωμένο πούτσο μου. Αντισηκώνομαι στον αγκώνα μου και παρατηρώ γύρω μου. Ο διπλανός τύπος, έχει κάνει ήδη το ίδιο. Τελικά σηκώνεται όρθιος και παρατηρεί κάποια πιτσιρίκια που με τα ποδήλατά τους απομακρύνονται κάνοντας κόντρες και κωλιές στο χωματόδρομο και που έκαναν όλη αυτή τη φασαρία. Ο τύπος είναι κι αυτός ολόγυμνος κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο εργαλείο κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του. Αφήνω την πετσέτα να πέσει δίπλα μου και σηκώνομαι κι εγώ.

-    «Τι συμβαίνει;», τον ρωτάω.

-    «Τίποτα!», μου αποκρίνεται. «Οι πιτσιρικάδες με τα ποδήλατα κάνανε τη φασαρία».

Το μάτι μου γυρίζει ολόγυρα στον ορίζοντα. Παντού ερημιά, τα πιτσιρίκια έχουν ήδη χαθεί. Εξακολουθώ να κάθομαι όρθιος στον ίσκιο της ομπρέλας από την μεριά που ο τύπος μπορεί να δει εύκολα τα πάντα. Ο πούτσος μου έχει χαλαρώσει και κρέμεται ανάμεσα στα πόδια μου όπως κι ο δικός του που τώρα έχω τη δυνατότητα να τον δω καλύτερα. Μετά από λίγο κάθεται στην πετσέτα του και το ίδιο κάνω κι εγώ.

-    «Να ‘ρθω να κάτσουμε μαζί στον ίσκιο;», τον ακούω να λέει σε ένα λεπτό.

-    «Έλα, αν θέλεις!», του απαντάω.

Αμέσως παίρνει τα ρούχα του και την πετσέτα του κι έρχεται πλάι μου. Απλώνει την πετσέτα του και ξαπλώνει με τον πούτσο του ν’ αναπαύεται στα μεγάλα του τριχωτά αρχίδια. Από κοντά τον βλέπω μια χαρά: χοντρός, γύρω στα 16 cm περίπου στις ίδιες περίπου διαστάσεις με τον δικό μου. Το σώμα του είναι ελαφρά τριχωτό με ένα πυκνό τριγωνικό δάσος να τον στεφανώνει ολόγυρα. Συστηθήκαμε (εγώ του είπα ψεύτικο όνομα, ίσως κι αυτός) κι αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, έτσι να σπάσει ο πάγος. Ήταν από κοντινό χωριό και είχε κατέβει για κάποια ψώνια στη διπλανή πόλη απ’ ότι μου είπε. Σε λίγο σχολίασε το ολόσωμο μαύρισμά μου και με ρώτησε αν μου αρέσει ο γυμνισμός.

-    «Μ’ αρέσει!», του απάντησα. «Μάλιστα κάνω μπάνια φέτος από τις αρχές του Απρίλη. Η περιοχή εδώ είναι ερημική και ενδείκνυται για γυμνισμό που τον απολαμβάνουν, απ’ ότι έχω διακρίνει, πολλοί».

-    «Κι από γκομενάκια πως πάει;», με ξαναρώτησε.

-    «Τίποτα», απάντησα. «Αυτό τον καιρό είμαι μόνος».

-    «Και πως τη βγάζεις; Πας με καμιά από τις αλλοδαπές που μας έχουν πλημμυρίσει;»

-    «Όχι, γιατί δεν γουστάρω να πληρώσω για να γαμήσω. Ούτε και δαύτες πάλι μου γουστάρουν. τις βρίσκω πολύ χυδαίες!»

Τα ίδια κι αυτός, ήταν μόνος απ’ ότι μου είπε και στο χωριό είναι δύσκολο να γαμήσεις μιας και τα χωριά έχουν ως γνωστό ερημώσει τελείως, πόσο μάλλον από γυναίκες. Έπεσε για λίγο σιωπή. Ξάπλωσα πίσω, έκλεισα τα μάτια κι άρχισα να παίρνω ανάσες για να ηρεμήσω μιας κι ο πούτσος μου με την όλη φάση και τη γκομενοσυζήτηση ήταν ήδη έτοιμος να πάρει μπρος και να σηκωθεί σ’ όλο του το μεγαλείο. Όταν τα άνοιξα ήταν ξαπλωμένος στο πλάι προς τα ’μενα και χάιδευε τον πούτσο του πού είχε καρακαυλώσει. Ένα μαρκούτσι γεμάτο φλέβες, σκληρό και με νταβραντισμένο κεφάλι που μόλις τράβηξε πίσω το πετσάκι που το σκέπαζε γυάλισε από τα υγρά που είχαν αρχίσει ήδη να τρέχουν.

-    «Είσαι να φτιάξουμε πούτσο;», με ρώτησε.

Αντί για άλλη απάντηση άρχισα να χαϊδεύω κι εγώ το δικό μου που είχε πετρώσει από την καύλα. Για λίγο διάστημα παίζαμε μαλακία τρίβοντας τους πούτσους μας, χαϊδεύοντας τ’ αρχίδια, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο. Μετά από λίγο, άπλωσε διστακτικά το χέρι και έπιασε τον πούτσο μου κοιτάζοντάς με στα μάτια. Δεν έφερα καμιά αντίρρηση, απλώς έκλεισα τα μάτια κι αφέθηκα στην αίσθηση των σκληρών ροζιασμένων χεριών του πάνω στο λείο δέρμα του πούτσου μου που πετούσε φλόγες.

Άρχισε να πηγαινοφέρνει αργά και ηδονικά τα χέρια του πάνω στο ορθωμένο καυλί μου το ένα μετά το άλλο από το κεφάλι στη ρίζα και πάλι απ’ την αρχή. Η ηδονή μου αφάνταστη, ο πούτσος μου είχε αρχίσει να υγραίνεται, σταγόνες άρχισαν να τρέχουν από την τρυπίτσα του κεφαλιού κι αυτός αργά άρχισε με το ένα χέρι να μαλάζει τ’ αρχίδια μου και με τ’ άλλο να απλώνει τα υγρά μου πάνω στο πουτσοκέφαλο και να τρίβει την περιοχή γύρω από την τρυπίτσα μου.

Κάτι δροσερό πάνω στο σκληρό πουτσοκέφαλό μου μ’ έκανε ν’ ανοίξω τα μάτια. Ήταν η γλώσσα του που έγλειφε ελαφρά τα υγρά που ξεπρόβαλλαν από την τρύπα του πούτσου μου. Σε λίγο ολόκληρο το μαρκούτσι μου βρέθηκε στο στόμα του μέχρι την ρίζα κι άρχισε μια ασύλληπτη ηδονική διαδρομή πάνω - κάτω, μέσα - έξω, να γλείφει, να δαγκώνει ελαφρά, να πιπιλάει τα καυλωμένα μου αρχίδια, να παίζει με το πουτσοκέφαλο, κάνοντάς με να τρέμω από ηδονή και να αισθάνομαι την καρδιά μου να θέλει να σπάσει.

Όλη αυτήν την ώρα το σώμα του ακουμπούσε πάνω μου κι ο καυλωμένος του πούτσος τριβόταν πότε πάνω στο μπούτι μου, πότε βρισκόταν μέσα στα χέρια μου. Κατόπιν γύρισε το σώμα του και το υπέροχο καυλί του βρέθηκε μπροστά στα μάτια μου. Ήταν κατακόκκινο από την καύλα και οι φλεβίτσες του ανάγλυφες, το πουτσοκέφαλο ελεύθερο, μεγάλο σαν μανιτάρι έσταζε από την ηδονή. Άρχισα να το πιπιλάω αργά κι ηδονικά. Η γεύση του αλμυρή και μυρωδάτη με ξετρέλανε κι άρχισα σαν τρελός να το γλείφω χάνοντας κάθε αίσθηση. Το αισθανόμουν μέσα στο στόμα μου να πάλλετε περήφανα κι εγώ το έπαιρνα μέσα μέχρι τη ρίζα. Έγλειφα το μαρκούτσι του με μανία κι αισθανόμουν την καύλα μου να κορυφώνεται όπως και τη δική του.

Έβγαλα το καυλί του από το στόμα μου κι άρχισα να γλείφω τ’ αρχίδια του. Το ίδιο έκανε κι αυτός. Τα χέρια μας παράλληλα άρχισαν να εξερευνούν τις τριχωτές ιδρωμένες μας κωλοχαράδρες. Πρώτο το δάχτυλό του έφτασε στην τρύπα μου κι άρχισε να τη μαλάζει εξωτερικά. Δεν άργησα κι εγώ να κάνω το ίδιο. Ο ιδρώτας που έτρεχε από πάνω μας διευκόλυνε το τρίψιμο και σε λίγο ένα δάχτυλό μου εφορμούσε μέσα στην τρύπα του παραβιάζοντάς την. Σε δευτερόλεπτα ένιωσα κι εγώ το χοντρό του δείκτη να οργώνει τη σούφρα μου και να φτάνει μέχρι τη ρίζα. Τα δάχτυλά μας άρχισαν τρελό χορό μέσα στις κωλοτρυπίδες μας ενώ το στόμα μας ξαναανέλαβε δράση.

Είχαμε ανάψει και οι δύο και τρέμαμε από την καύλα. Ένιωθα ότι έχανα τον κόσμο και πετούσα στα ουράνια. Τα δάχτυλά του που είχαν γίνει δύο μέσα μου και η γλώσσα του που σάλιωνε πότε τον πούτσο μου, πότε τ’ αρχίδια και πότε την κωλοτρυπίδα μου με είχαν τρελάνει.

-    «Θέλεις να προχωρήσουμε;», με ρώτησε κοιτάζοντάς με.

-    «Αν θέλεις κι εσύ. Αλλά μόνο αν πάρουμε και οι δύο και τους δυο ρόλους!», του απάντησα. «Θέλω να νιώσω τον πούτσο σου μέσα μου, αλλά θέλω κι εγώ να σε γαμήσω. Αν συμφωνείς προχωράμε, αλλιώς θα παραμείνουμε εδώ».

-    «Εντάξει, το θέλω κι εγώ όπως κι εσύ. Θέλω να με οργώσει το καυλί σου και να με πεθάνει!»

Γύρισα κι έπεσα στα γόνατα προσφέροντάς του την κωλοτρυπίδα μου που ήταν ήδη ανοιχτή από τα δάχτυλά του. Ήρθε πίσω μου, φόρεσε ένα προφυλακτικό που έβγαλε από το πορτοφόλι του, το άλειψε με λίγο αντηλιακό και ήρθε και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο πάνω στα κωλομέρια μου. Γάμησε για λίγο την κωλοχαράδρα μου και κατόπιν μπήκε με μιας μέσα μου μέχρι τη ρίζα σφάζοντάς με. Ένιωσα ότι σκιζόμουνα στα δύο από τον πούτσο του που τον αισθανόμουνα σκληρό σαν ξύλο. Έμεινε για λίγο ακίνητος γλείφοντάς μου την πλάτη και τσιμπώντας μου τις ρόγες του στήθους.

Αφού πήρα λίγες ανάσες και ηρέμησα άρχισε να με γαμάει αργά και ηδονικά, σιγά στην αρχή και με αυξανόμενη ταχύτητα στη συνέχεια μπαίνοντας μέχρι τη βάση του πούτσου του. Τ’ αρχίδια του βαρούσαν πάνω μου βαριά και τα χέρια του σφιχτά πάνω στη λεκάνη μου με τραβούσαν με δύναμη πάνω του να νιώσω το σφρίγος του σε όλο του το μεγαλείο. Έβγαινε τελείως έξω και αισθανόμουν το κενό μέσα μου και στο επόμενο δευτερόλεπτο τον καυλωμένο του πύραυλο να καρφώνεται μονομιάς μέχρι τα βάθη της τρύπας μου που έχυνε συνεχώς μαζί με τον πούτσο μου τα υγρά της.

Το σφυροκόπημα βάστηξε για αρκετή ώρα και η ηδονή που ξεκινούσε από τη σούφρα μου και έφτανε στα βάθη της ψυχής μου με είχε κάνει να χάσω την αίσθηση του τόπου και του χρόνου. Η ανάσα του έγινε βαριά και κοφτή, οι κινήσεις του όλο και πιο βαθιές και γοργές, έγειρε πίσω όλο του το σώμα ώστε να φτάσει το καυλί του ακόμη πιο βαθιά και τον αισθάνθηκα να σπαρταράει μέσα μου χύνοντας το καυτό του σπέρμα μέχρι τέλος. Η αίσθηση μοναδική, ένα καυλί να σπαρταράει μέσα μου και ν’ αδειάζει μέχρι τέλος, δυο χέρια τυλιγμένα γύρω μου και το καυτό, ιδρωμένο του σώμα πεσμένο πάνω μου να τρέμει από την ηδονή και το στόμα του στ’ αυτί μου να ψιθυρίζει λόγια ακατανόητα από τη βαριά του ανάσα.

Σε λίγο άρχισε να συνέρχεται και τράβηξε το καυλί του από μέσα μου που παρόλο το χύσιμο δεν του είχε πέσει καθόλου, αλλά στεκόταν ντούρο και περήφανο. Πέταξε το προφυλακτικό και έπεσε βαρύς πάνω στην πετσέτα.

-    «Σ’ ευχαριστώ!», μου είπε με βαριά ανάσα. «Είχα καιρό να νιώσω έτσι. Η αίσθηση της θάλασσας, του δροσερού αέρα, του ήλιου και όλη αυτή η ελευθερία με είχαν καυλώσει αφάνταστα. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να νιώσω έτσι. Και πρέπει νομίζω να σου ανταποδώσω τα ίδια κατά τη συμφωνία μας».

-    «Έτσι νομίζω κι εγώ…», αποκρίθηκα και χάιδεψα το ορθωμένο καυλί του.

Τα χείλη μου πέρασαν από το λαιμό του, τα στήθη, έπαιξαν με τις ρόγες του και κατέβηκαν χαμηλότερα. Ο πούτσος του μύριζε βαρβατίλα και η μυρωδιά με ηδόνιζε αφάνταστα. Έπαιξα λίγο με τ’ αρχίδια του και τα χέρια του άρχισαν να ερευνούν τα ιδρωμένα του κωλομέρια. Γύρισε και γονάτισε για να με διευκολύνει. Τα χέρια μου άρχισαν να δουλεύουν ολόγυρα στη σούφρα του που στεκόταν έτοιμη να με δεχτεί. Πρώτα το ένα και μετά και δεύτερο δάχτυλο άρχισαν να τον ανοίγουν.

-    «Μη βάζεις σάλιο, ούτε αντηλιακό. Θέλω να σε νιώσω να με ξεσκίζεις με σκληρότητα!», είπε ενώ κουνιόταν πάνω στα δάχτυλά μου που τον άνοιγαν.

Φόρεσα το προφυλακτικό που μου έδωσε, στάθηκα πίσω του κι έπαιξα το πουτσοκέφαλο πάνω στην κόκκινη τρυπίτσα του που με περίμενε καυλωμένη.

-    «Είσαι έτοιμος;», τον ρώτησα. «Χαλάρωσε γιατί θα σε καρφώσω, δεν αντέχω άλλο!»

Κι αμέσως όρμισα στην κωλοτρυπίδα του. Ο πούτσος μου σφήνωσε, και βάζοντας δύναμη άρχισα να τον τρυπάω όλο και πιο μέσα, όλο και πιο μέσα στη στενή τρύπα του ώσπου έπιασα πάτο. Η αίσθηση της πίεσης γύρω από το καυλί μου με τρέλαινε. Τ’ αρχίδια μου που ακουμπούσαν πάνω στα ιδρωμένα του κωλομάγουλα είχαν πάρει φωτιά. Άρχισα την αντίστροφη κίνηση προς τα πίσω και μόλις λίγο πριν την έξοδο έσπρωξα με μιας προς τα μέσα. Οι ανάσες μας έγιναν κοφτές και βαθιές σα λυγμοί, το σώμα του σπαρταρούσε και ακολουθούσε τις κινήσεις μου μεγαλώνοντάς μου την ηδονή.

Άρχισα να τον σφυροκοπάω αλύπητα, μανιασμένα, ατελείωτα, ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά. Τα χέρια μου χάιδευαν το ιδρωμένο του κορμί, το αεράκι που δυνάμωνε χάιδευε το καυτό και ιδρωμένο μου σώμα, άρχισα να χάνω τον έλεγχο, οι κινήσεις μου έγιναν κοφτές, βίαιες, βαθιές. Ξαφνικά αισθάνθηκα το σώμα του να συσπάτε. Όση ώρα τον γαμούσα, αυτός τραβούσε μαλακία στο ορθωμένο του παλούκι και τώρα έχυνε. Οι συσπάσεις τις κωλοτρυπίδας του πάνω στο δικό μου παλούκι, δυνατές και κοφτές με έφτασαν στα όρια. Με μια κραυγή αφέθηκα να ξεσπάσω. Ένα δυνατό ποτάμι καυτού σπέρματος άρχισε να πετάγεται ακολουθώντας τις συσπάσεις τις κωλοτρυπίδας του και τις δικές μου βαθιές ωθήσεις.

Έπεσα ξέπνοος πάνω στην πλάτη του κι αυτός κατάρρευσε πάνω στην πετσέτα. Δεν ξέρω πόση ώρα κάναμε να βρούμε τον εαυτό μας. Μόλις αρχίσαμε να ανασαίνουμε με ευκολία, τραβήχτηκα από μέσα του. Μου έβγαλε το προφυλακτικό και το πέταξε και η γλώσσα του άρχισε να με καθαρίζει ενώ τα χέρια μας περιέτρεχαν τα ιδρωμένα μας κορμιά. Όταν συνήλθαμε εντελώς μπήκαμε στη θάλασσα να δροσίσουμε τα ξαναμμένα μας κορμιά και να ηρεμήσουμε την καύλα μας που παρόλη τη δράση δεν είχε μειωθεί καθόλου.

Βγήκαμε, λιαστήκαμε για λίγο και κατόπιν ντύθηκα να φύγω γιατί είχα κάποιο ραντεβού για δουλειά. Δώσαμε ραντεβού στο ίδιο μέρος για τις ίδιες ώρες όποτε τύχαινε να ξανακατέβει, αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων αναγκάστηκα να φύγω εκτάκτως και μόλις φέτος ξαναγύρισα.

Σκέφτομαι αυτή την περιπέτεια συνεχώς και πολλές φορές έχω τραβήξει έντονη μαλακία για χάρη αυτού του αγνώστου της παραλίας. Δεν ξέρω αν τον ξανασυναντήσω και τι θα μπορούσε να συμβεί τότε, πάντως ελπίζω να μπορέσω να προχωρήσω πέρα από την αμοιβαία μαλακία που πρότεινε να τραβήξουμε, γιατί δυστυχώς όλη η υπόλοιπη ιστορία είναι η διαρκής φαντασίωσή μου γι’ αυτόν. Αν διαβάζει αυτήν την ιστορία και καταλάβει ποιος είμαι ας επικοινωνήσει μαζί μου, όπως και όποιος άλλος επιθυμεί να μοιραστούμε κάτι μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")