Τρελίτσες με τον ευτραφή ταξιτζή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλη την παρέα. Πιστεύω ότι πρόκειται για χιλιάδες φίλους και είπα κι εγώ να μοιραστώ μια, πιπεράτη ιστοριούλα. Συνέβη πριν από έξι περίπου μήνες και αφετηρία είχε μια πιάτσα ταξί.

Είμαι 27 ετών, ανύπαντρος κι ωραίος! Συμπαθητικό σωματάκι, που πολλές φορές τείνει σε στιγμές θηλυπρέπειας (ανδροπρεπής κατά τα άλλα), αλλά πάντοτε μακριά από περίεργα και αδιάκριτα βλέμματα, για να μην καρφωνόμαστε κιόλας.

Από κάποιο σημείο κι ύστερα πέτυχα τον εαυτό μου να αρέσκεται σε άντρες αρκετά μεγαλύτερους μου (σαράντα ετών τουλάχιστον), 100% ενεργητικούς και επίσης με αρκετά έξτρα κιλάκια. Θεωρώ ότι μια μεγάλη μπάκα προσδίδει σε έναν άντρα απίστευτη καύλα και αρρενωπότητα. Δεν υπήρξα ποτέ φαν του γυμναστηρίου βλέπετε.

Δεν θα σας πολύ-κουράσω… Θα ξεκινήσω την διήγηση από την στιγμή που πήρα το ταξί και ύστερα. Έκατσα στο πίσω κάθισμα και το διάστημα των ελάχιστων δεύτερων που μεσολάβησε μέχρι να δω τον ταξιτζή, με έφερε μπροστά (πίσω για την ακρίβεια), στον άντρα των ονείρων μου.  Ήταν ξανθός με αρκετές όμως άσπρες τρίχες και σχεδόν αμέσως κατάλαβα ότι ήταν αρκετά εύσωμος αλλά και πολύ ανδροπρεπής.

Δεν έπιασα την κουβέντα μαζί του για να μην καρφωθώ και αρκέστηκα στο να του πω που πήγαινα. Ήταν σίγουρα κοντά στα σαράντα, αν όχι και μεγαλύτερος, χωρίς να μπορώ να διακρίνω αν ήταν παντρεμένος. Η καύλα μου είχε φτάσει στα ουράνια. Δεν ήθελα λοιπόν και πολύ για να του πω δήθεν να αλλάξουμε διαδρομή και να πάμε κάπως μακρύτερα για να τον παίρνω κλεφτές ματιές στον καθρέφτη!

Σας ξαναλέω η καύλα μου είχε φτάσει στα ουράνια, ήθελα να τον ξεβρακώσω μέσα στο ταξί και να μου δώσει χαρά στα σκέλια μέχρι να πέσω κάτω λιπόθυμος από ηδονή. Ήταν απόγευμα, είχε αρκετή κίνηση και επίσης ζέστη πολύ. Αυτός φορούσε ένα εμπριμέ πουκάμισο που μετά βίας κράταγε τα τόσα πολλά κιλά μέσα του. Τα χέρια του ήταν αρκετά τριχωτά και αυτό σήμαινε ότι μάλλον έτσι θα ήταν και το υπόλοιπο σώμα του.

Καθώς προχωρούσαμε ήθελα τόσο πολύ να του πιάσω την κουβέντα αλλά δεν τόλμαγα. Ήξερα ότι σίγουρα θα πέταγα κάποια μαλακία και μπορεί να με πέταγε έξω από το ταξί, κάτι που για πολλούς λόγους σίγουρα ήθελα να αποφύγω. Μια - δυο φορές μίλησε με το κέντρο (ραδιοταξί) και εκεί ήταν που πήγε να μου φύγει το καυλί!

Από τον τρόπο που μιλούσε μπορούσες να καταλάβεις αμέσως ότι επρόκειτο για έναν λαϊκό τύπο και μάλιστα κάποια στιγμή, πάνω προφανώς στην κούραση της δουλειάς, άρχισε να βρίζει ελαφρά. Εντωμεταξύ προχωρούσαμε κανονικά και άρχισαν σιγά - σιγά να πέφτουν οι πρώτες ματιές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να καρφωθώ.

Κάποια στιγμή, κάνοντας εκείνος μια κίνηση, μπόρεσα να διακρίνω ότι αυτός τελικά φόραγε βέρα. Ήταν λοιπόν ένας παντρεμένος καυλιάρης που για μένα ήταν ότι είναι για έναν μικρό μπόμπιρα το βάζο με το γλυκό της γιαγιάς! Σκεφτόμουνα το καυλί του στο στόμα μου σαν γλειφιτζούρι και έλιωνα από την καύλα.

Όταν μετά από κάποια ώρα τον ρώτησα θρασύτατα αν αυτό που έλεγαν για τους χοντρούς ήταν αλήθεια, ότι δηλαδή δεν έχουν και πολύ μεγάλα, προσόντα, αυτός ξαφνιάστηκε αλλά σχεδόν ταυτόχρονα ανασκουμπώθηκε και μου πρότεινε αν θα ήθελα να διαπιστώσω αν όσα λεγόταν για τους χοντρούς ήταν όντως αλήθεια.

-    «Έλα πούστη μου μπροστά και θα δεις πόσο μικρός είναι ο πούτσος μου και πόσο νόστιμος και παιχνιδιάρης!»

Λίγο μετά βρισκόμουνα στο μπροστινό κάθισμα και δεν πίστευα ότι είχα αρχίσει να τρίβω αυτόν το χοντρό καυλιάρη. Σταματήσαμε κάπου απόμερα, όσο γινόταν δηλαδή, και τότε άρχισε το πάρτι.

Έβαλα το χέρι μου μέσα από το πουκάμισο του και άρχισα να τρίβω τη δασύτριχη κοιλιά του. Ήταν αρκετά μεγάλη, πλαδαρή, αλλά το βλέμμα του καυλιάρη μου δεν μου άφηνε και πολλά περιθώρια. Μου έλεγε με τα μάτια ότι σε λίγο επρόκειτο να… φάω καλά! Ξαφνικά και ενώ μέχρι τότε ο τύπος ήταν μάλλον ήρεμος, άρχισε να φωνάζει:

-    «Παλιόπουστα! Δεν ντρέπεσαι; Ήθελα να ‘ξερα γι’ αυτό που είσαι, θες να σε ξεφωνίσω; Ε, παλιοπουστάρα;»

Εγώ συνέχισα να γλείφω ατάραχα το στήθος του ενώ με το ένα χέρι πασπάτευα τα αχαμνά του που ακόμα δεν είχαν κάνει την εμφάνιση τους.

-    «Αλλά όχι, δεν χρειάζεσαι ξεφώνισμα!», συνέχισε να φωνάζει. «Εκείνο που θες είναι μάλλον μέσα στο παντελόνι μου. Έτσι δεν είναι μωρή βρωμιάρα;»

Δυστυχώς, αν και ήμασταν κάπου απόμερα, εξακολουθούσαμε να βρισκόμαστε μέσα στην πόλη. Δεν γινόταν να βγάλουμε κάποιο ρούχο για λόγους ασφάλειας.

Αφού του φίλησα περισσότερο παρά του έγλειψα το πλούσιο τριχωτό στήθος, άρχισα να κατεβαίνω προς αυτό που τόση ώρα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Το παντελόνι είχα την ευχέρεια να του το μισο-κατεβάσω και αυτό που είδα πραγματικά, άξιζε! Μια ψωλή μεσαίου μεγέθους αλλά απίστευτα χοντρή και σκληρή. Πετσάκι σχεδόν δεν υπήρχε, σαν να είχε κάνει περιτομή, αλλά το χοντρό πουτσοκέφαλο τον έκανε ακόμα πιο καύλα.

Τον πήρα στο στόμα, σχεδόν μισο-ρούφηξα και τα αρχίδια, πραγματικά όμως αυτό που πλέον ρούφαγα ήταν τόσο νόστιμο όσο ένα βάζο με γλυκό του κουταλιού.

-    «Έτσι παλιογαμιόλη! Ρούφα τον καλά και αν είσαι καλός θα σου κάνω δώρο την διαδρομή. Αχ πούστη μου! Έτσι… ααααααααχ! Ρούφα και τα τσουμπλέκια μου!», προφανώς υπονοώντας τα αρχίδια του.

Το τσιμπούκωμα κράτησε κανένα εικοσάλεπτο. Στη διάρκεια, πότε μου έχωνε στο στόμα κάποιο κωλοδάχτυλο και κάποια στιγμή η στάση του σώματος του μου επέτρεψε να του γλείψω τη κωλότρυπα. Μόλις αισθάνθηκε τη γλώσσα μου ήμουνα σίγουρος ότι ένιωσε απίστευτα.

-    «Έτσι καυλιάρη μου, καθάρισε μου τη κωλάρα. Έτσι, αααααααααχ!»

Δυστυχώς σε λίγο χωρίσαμε. Βέβαια από τότε τον έχω συναντήσει δύο ακόμα φορές αλλά ο τύπος μου έχει κάνει απίστευτα πράγματα. Όχι τόσο γαμήσι -βέβαια κάποια στιγμή μου τον φόρμαρε- αλλά απίστευτα τσιμπουκώματα και διάφορα άλλα.

Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να συμπεριφέρομαι κανονικά με κάποιον που με περιποιείται μ’ αυτόν τον τρόπο. Εννοώ ότι απλά συναντιόμαστε και περνάμε καλά, χωρίς πολλά μπλα μπλα. Βέβαια ο συγκεκριμένος μου είπε ότι αυτό με τα παθητικά αγοράκια του προέκυψε κάποια στιγμή στο άσχετο. Λόγω των πολλών κιλών, αν και πολύ θα ήθελε, δεν είχε επιτυχία σε κάποια κοπέλα (εξωσυζυγικά εννοώ), και δυστυχώς πριν από μένα είχε μόνο τη γυναίκα του. Όμως τώρα όπου βρίσκει αγοράκι του δίνει και καταλαβαίνει!

Ο λόγος που δημοσιοποιώ την ιστορία είναι για όλους τους φαν του σάιτ και τίποτα άλλο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")