Στο νησί με έναν γυμνιστή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Με λένε Νικήτα, είμαι δεκαοκτώ και η ιστορία που θα σας πω έγινε το καλοκαίρι στις διακοπές μου.

Τον Αύγουστο είχα πάει με άλλους δύο φίλους μου στη Σύρο. Εκεί μέναμε σε κάτι ενοικιαζόμενα δωμάτια στον οικισμό Βάρη (γαμάτο μέρος η Βάρη και πιο γαμάτη η περιοχή που θα πω στη συνέχεια).

Ένα μεσημέρι, όσο οι άλλοι δυο κοιμόντουσαν, εγώ έβαλα το μαγιό μου (σλιπ κόκκινο ημιδιαφανές) και κάτι απλό από πάνω, πήγα μια βόλτα μπας και βρω καμιά πιο έρημη παραλία γιατί αυτή της Βάρης είχε αρκετό κόσμο.

Κάνοντας μια βόλτα πέρασα από ένα μέρος που το λέγανε πεδίο βολής και σε δέκα λεπτά ήμουν σε μια ωραία παραλία που την λέγανε Φάμπρικα. Κάθισα σε ένα παγκάκι και δίπλα μου πέρασαν δυο αγόρια που λέγανε για ένα μέρος εκεί κοντά που πάνε γυμνιστές, αν θυμάμαι καλά Κατεργάκι το λέγανε.

Ρώτησα κάποιον ντόπιο και μου είπε που είναι. Έτσι ξεκίνησα και μετά από πέντε λεπτά έφτασα στον παράδεισο. Ένα μέρος χωρίς ίχνος πολιτισμού που από τη μία είχε γκρεμό και από την άλλη μια βραχώδη παραλία με τουλάχιστον εικοσιέξι άνδρες ολόγυμνους και καμιά δεκαπενταριά γυναίκες.

Έβγαλα τότε την βερμούδα και το φανελάκι και έμεινα με το μαγιό μου και έκανα μια βόλτα ανάμεσα τους (ήξερα ότι είμαι γκέι) και το βλέμμα μου έπεσε πάνω σε έναν εικοσιεξάρη άντρα μυώδη με περίπου 20 με 21 cm πούτσο. Κάθισα λίγο πιο πέρα και τον κοιτούσα στους κοιλιακούς και στον πούτσο του…

Με κατάλαβε και αργότερα μπήκε στη θάλασσα. Όσο ήταν μέσα, εγώ έβγαλα και το μαγιό και ξάπλωσα και έκλεισα για λίγα λεπτά τα μάτια μου. Κάποια στιγμή δεν αισθανόμουν τον ήλιο στο σώμα μου. Άνοιξα τα μάτια και ο Σωτήρης ήταν από πάνω μου. Μου καύλωσε απότομα. Το είδε και μου λέει:

-    «Ορεξούλες; Ξέρω μια σπηλιά εδώ από πίσω…»

-    «Τέλεια! Πάμε…», του είπα.

Τα μαζέψαμε και πήγαμε στη σπηλιά με βάθος πέντε μέτρα. Εκεί με έπιασε απότομα και μου έβαλε την γλώσσα του στο στόμα μου.

Μετά με γονάτισε και του έπαιρνα πίπα για δεκαπέντε λεπτά. Μετά με ξάπλωσε ανάσκελα και μου έφτυνε την ξυρισμένη τρύπα. Στην αρχή μου έχωσε δύο δάχτυλα τα οποία έγιναν τέσσερα… έκλεισα τα μάτια μου από την καύλα, ώσπου κάποια στιγμή:

-    «Ααααααααααααααααααα!!!», φώναξα.

Είχε χώσει μέσα μου το χέρι του μέχρι περίπου τον αγκώνα! Ένα θα πω: πετούσα στα σύννεφα από το fisting… θεϊκό! Αργότερα έβαλε και τα δυο χέρια του μέσα μου και του είπα να μην σταματήσει.

Μετά από δέκα λεπτά τα έβγαλε και η τρύπα μου είχε ανοίξει τόσο που ενώ την έσφιγγα δεν έκλεινε και φαινόταν και τα σωθικά μου. Έπειτα με γαμούσε και δεν καταλάβαινα τίποτα από πόνο μόνο ένα γαργαλητό στον κώλο μου και μετά τα ζεστά χύσια του να εκτοξεύονται μέσα μου…

Του πήρα την τελευταία πίπα και μόλις τελείωσα κι εγώ, με κατούρησε λίγο στο στόμα και μετά στο σώμα. Μόλις τελειώσαμε πέσαμε στη θάλασσα να πλυθούμε.

Τον Σωτήρη τον συνάντησα και το βράδυ όπου κάναμε σχεδόν τα ίδια. Μετά δεν τον ξαναείδα στη Σύρο. Ελπίζω να τον δω φέτος που θα ξαναπάω μόνος μου…

Ευχαριστώ όσους την διάβασαν!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")