Με τους δυο συγκάτοικους φοιτητές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στέλνω κι εγώ την ιστορία μου.

Μου αρέσει πολύ το σεξ θα έλεγα και όποτε μπορώ το απολαμβάνω. Είμαι 31 ετών αλλά μου αρέσουν οι μικρότεροι μου, κυρίως μεταξύ 19-25.

Εξωτερικά είμαι αρρενωπός εντελώς, σχετικά τριχωτός αλλά με ξυρισμένο κωλαράκι. Μια μέρα που είχα πολλές καύλες αποφάσισα να μπω στο chat να βρω τίποτα.
Μετά από ένα δίωρο κι ενώ δεν είχα βρει κάτι αξιόλογο κι ετοιμαζόμουν να βγω μου μιλάει ένας τύπος. Μου λέει ότι είναι 20 ετών, τον έλεγαν Γιώργο, και γουστάρει να πηδήξει αντρικό κωλαράκι. Μου στέλνει φώτο του και παθαίνω, σκέφτηκα ότι μάλλον δεν θα είναι αληθινή η φώτο και του το είπα, μου λέει αληθινή είναι, έλα από κοντά και θα δεις.

Ο τύπος ήταν φοιτητής στον Πειραιά και δώσαμε ραντεβού σε κάποιο κεντρικό σημείο του λιμανιού. Πάω και τι να δω; Έναν υπέροχο κούκλο, να ήταν τρόπος να τον έπαιρνα εκείνη την ώρα.

Μπαίνει στο αμάξι μου και τα τρία λεπτά της διαδρομής για να φτάσουμε σπίτι του μου φάνηκαν αιώνας, δεν κρατιόμουν. Λίγο πριν μπούμε σπίτι του μου λέει, ξέρεις, πρέπει να σου πω κάτι. Δε μένω μόνος, έχω συγκάτοικο, ο οποίος είναι πολύ cool άτομο, αν γουστάρεις και σου αρέσει μας παίρνεις και τους δύο, αλλιώς θα κλειστούμε στο δωμάτιό μου.

Δεν πρόλαβα να απαντήσω και μόλις μπαίνουμε στο σπίτι του, βλέπω τον δεύτερο παίδαρο. Σχεδόν δεν πίστευα την τύχη μου να πέσω σε δύο φοβερούς παίδαρους. Μπήκαμε μέσα και για κανένα πεντάλεπτο λέγαμε διάφορα τα οποία δεν τα θυμάμαι καν μια και το μυαλό μου το είχα στα καυλιά τους. Πρέπει να το κατάλαβαν μια και τους κοιτούσα επίμονα στο ύψος του καυλιού τους.

«Δεν κρατιέσαι βλέπω» μου λέει ο ένας, πάμε στο δωμάτιο;
Άλλο που δεν ήθελα, με το που πάμε δεν άντεξα, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να τρίβω το παντελόνι του Μανώλη ενώ ο Γιώργος άρχισε να γδύνεται. Μόλις γδύθηκε ο Γιώργος μου πιάνει το κεφάλι και μου φέρνει την ψωλή του, που ήταν γύρω στα 18 εκ, στο στόμα μου. Άρχισε να του την γλύφω αργά αλλά βασανιστικά, πρώτα στο κεφαλάκι και μετά σιγά σιγά γύρω γύρω, μέχρι που άρχισα να την παίρνω στο στόμα μου ενώ έπαιζα με τα αρχίδια του.

Στο μεταξύ ο φιλος του είχε ήδη γδυθεί και είχε ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι. Μετά από λίγη ώρα γλείψιμο αφήνω τον ένα και αρχίζω να γλύφω τις ρώγες του άλλου. Ήταν και οι δύο εντελώς άτριχοι και θα μπορούσα να τους γλύψω παντού. «Έλα μωρή πουτανίτσα γλύψε μου τον πούτσο» μου είπε όλο ανυπομονησία ο φιλος του.

Χωρίς δισταγμό πήρα και τον δευτερο πούτσο στο στόμα μου, ο οποίος είχε περίπου το ίδιο μέγεθος με αυτό του Γιώργου αλλά ήταν πιο χοντρός. Όση ώρα έγλυφα τον πούτσο του ένιωσα τα χέρια του Γιώργου να χαϊδεύουν τα κωλομέρια μου και σιγά σιγά τα δάχτυλα του να εξερευνούν την χιλιοξεσκισμένη τρύπα μου. Αφού σάλιωσε την τρύπα μου άρχισε να βάζει ένα δάχτυλο το οποίο μπήκε με ευκολία «Βλέπω είσαι ανοιχτός από πίσω κάβλα ε;» μου είπε..

Ναι του λέω..οπότε πήρε θάρρος και μου έχωσε και δεύτερο και μετά και τρίτο δάχτυλο, ενώ μπόρεσε και μου έβαλε και τέταρτο..Στο μεταξύ ο φιλος του βογγούσε από ηδονή, «Καλά παίρνεις απίθανο τσιμπούκι», Αυτό, είναι αλήθεια, ότι μου το λένε όλοι οι γαμιάδες μου, οι οποίοι ξετρελαίνονται από το τσιμπούκι που τους παίρνω.

Χωρίς να το πολυκαταλάβω ο Γιώργος είχε φορέσει προφυλακτικό και μου έχωσε το καβλί του στον κώλο μου γαμώντας με, με πάθος..Ήταν απίθανο..
«Ρε μαλάκα, του λέει ο αλλος, κάτσε να τον γαμήσουμε μαζί», «τι λες θα μας καταφέρεις;», Δεν το είχα ξαναδοκιμάσει να έχω δυο καυλιά ταυτόχρονα στον κώλο μου αλλά σκέφτηκα ότι δεν είχα να χάσω κάτι.

Με μιας πάω και κάθομαι πάνω στον πούτσο του συγκάτοικου που ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, τουρλώνω τον κώλο μου και άρχισε να μπαίνει μέσα μου και ο Γιώργος. Σε αυτή τη στάση άρχισαν να με γαμάνε μαζί και οι δύο. Ήταν απίθανη η αίσθηση..

Μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκαν και οι δύο, με έστησαν στα τέσσερα και άρχισαν να με γαμάνε εναλλάξ, ενώ έπαιρνα τον άλλο στο στόμα, με πήγε στην κυριολεξία πίπα κώλο..

Ύστερα από ένα τέταρτο ήταν έτοιμοι να χύσουν και οι δύο. Τους ζήτησα να χύσουν στο στόμα μου, Έρχονται μπροστά στη μούρη μου, μου το χωσε πρώτα ο Γιώργος και άρχισε να χύνει ένα ποτάμι από καυτό σπέρμα μες το στόμα μου.

Φρόντισα να μη χάσω σταγόνα, Δεν πρόλαβα να καταπιώ τα χύσια του Γιώργου, έρχεται και ο συγκάτοικος και μου τα δίνει όλα στη μούρη αλλά και στο στόμα.. Όσα έπεσαν στη μούρη τα έγλυψα μετά...

Αφού τους καθάρισα και τους δύο από τα χύσια και πήρα ένα χαρτομάντιλο να σκουπιστώ κι εγώ μου λέει ο Γιώργος, έλα εδώ κάβλα και μου έριξε ένα γλωσσόφιλο αν και δεν το περίμενα γιατί όσοι ώρα κάναμε σεξ δεν με είχε φιλήσει κανείς..

Μετά με φίλησε και ο συγκάτοικος.
Μου είπαν ότι γενικά δε φιλάνε άντρες, και ότι έτσι και αλλιώς το έχουν κάνει μόνο με άλλους δύο, πως και τους δύο άλλους τους έχουν πάρει παρτούζα μαζί και ότι εγώ είμαι πολύ καυλιάρης, αν και μεγαλύτερός τους και αν θέλω μπορούμε να ξαναβρεθούμε.

Εδώ και τρεις μήνες που τους ξέρω βρισκόμαστε περίπου δυο τρεις φορές το μήνα για να με γαμήσουν, αν και τώρα τελευταία έχουμε αρχίσει να γνωριζόμαστε και να μου λένε διάφορα, και μου υποσχέθηκαν ότι μπορεί να μου γνωρίσουν και άλλους φίλους τους.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")