Απλή περιέργεια;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ο Μάκης όταν μετακόμισε για πρώτη φορά μόνος του, χωρίς γκόμενα ή συγκάτοικο το χάρηκε πιο πολύ από κάθε φορά. Κυκλοφορούσε γυμνός μες’ στο σπίτι όπως γούσταρε, τραβούσε μαλακία ότι ώρα του καύλωνε, με λίγα λόγια η απόλυτη ελευθερία.

Στα τέσσερα χρόνια που έμεινε εκεί, βάρεσε τις πιο απολαυστικές και μεγάλες σε διάρκεια μαλακίες της ζωής του. Γάμησε αρκετές γκόμενες αλλά και τρεις άντρες.
Στα χέρια του στέναζαν από καύλα τα πιο παρθένα μουνάκια που βρισκόταν στο δρόμο του.

Αλλά σαν πολύ καυλιάρης και φιλήδονος από τα πρώτα κιόλας χρόνια της εφηβείας του, αν του δινόταν ευκαιρία και με άντρα, δεν την άφηνε να πάει χαμένη. Αρκεί να μην ήταν θηλυπρεπής.

Ήταν της γνώμης ότι ακόμα και να ξεσκιζόταν ένας άντρας σαν πουτάνα, τον γούσταρε αρσενικό: στο περπάτημα, στο φέρσιμο, στη φωνή, στο ντύσιμο. Γαμούσε, δεν γαμιόταν.

Αλλά καθώς από τα εφηβικά του χρόνια είχε αλληλο-τσιμπουκωθεί με φιλαράκια της ηλικίας του, στην αρχή για πλάκα και πιο μετά γιατί το γούσταρε, έτσι και σήμερα δεν έλεγε όχι σε πίπα. Και πιστεύει ότι κάθε άντρας θα θελε να δει πως είναι να χει στο στόμα του μια ψωλή.

Ίσως από κάποια "διεστραμμένη" περιέργεια που λίγο πολύ όλους μας έχει κυριεύσει κάποια στιγμή το μυαλό μας. Και στο κάτω - κάτω δεν γαμιέσαι κιόλας, αυτό έχει άλλο βάρος απ’ το να γλύψεις μια ψωλή.

Γιατί δηλαδή οι γυναίκες να έχουν αυτό το προνόμιο χωρίς πολλές, πολλές ενοχές, να έχουν χωμένο το κεφάλι τους ανάμεσα στα πόδια μιας άλλης γυναίκας κολλημένο πάνω στην μουνάρα που "φωνάζει" να την καλογλύψουν, να την γαργαλίσουν και να τρίψουν την κλειτορίδα με την γλώσσα τους σε σημείο "τρέλας", να γευτούν το χυμό και τη γεύση του μουνιού που στάζει από την καύλα, να γαμήσουν με γλώσσα και δάχτυλα αυτή την τόσο προκλητική ξαναμμένη και "τραβηχτική" τρύπα, που μπορεί η ενασχόληση μαζί της να προσφέρει πολλαπλές και δυνατές ηδονές και στις δυο γυναίκες;

Έτσι έχοντας από νωρίς απενοχοποιήσει τις φάσεις μαλακίας ή πίπας με άντρες, κάτι που θες δε θες το χουν όλοι στην φύση τους, εννοώ στο μυαλό τους, το έκανε γιατί πολύ απλά το γούσταρε και ξεκαύλωνε και μ’ αυτόν τον τρόπο.

Κάποια μέρα που στην μπαλκονόπορτα του δεν είχε την κουρτίνα λόγο πλυσίματος και με ανοιχτό παντζούρι ξεκίνησε ένα παιχνίδι με κάποιον…

Ξυπνώντας λοιπόν το πρωί έχοντας της γνωστές πρωινές σηκωμάρες, άρχισε να πασπατεύει την πούτσα κάτω απ’ το σεντόνι. Ήταν αρκετά πρωί για να είναι κάποιος από τα απέναντι μπαλκόνια έξω και να τον δει, αλλά είχε ξημερώσει κανονικά, είχε φως. Οπότε το χέρι ξεκίνησε την δουλειά του…

Σε λίγο όμως αντιλαμβάνεται ότι ένας γείτονας ακριβώς απέναντι, Ρωσοπόντιος σαραντάρης παντρεμένος, έχει κολλήσει πίσω απ το τζάμι του και τραβώντας ελάχιστα την κουρτίνα έχει καρφωθεί απέναντι! Βλέπει δηλαδή τον Μάκη ξαπλωμένο στο κρεβάτι σκεπασμένο με το σεντόνι που ανεβοκατέβαινε μ’ ένα σιγανό σταθερό ρυθμό!

Η καύλα του Μάκη χτύπησε κόκκινο! Αφού έκανε ότι δεν κατάλαβε ότι έγινε θέαμα στον απέναντι, τράβηξε σιγά - σιγά με το πόδι του το σεντόνι προς τα κάτω και αποκάλυψε την μαλαπέρδα του τέρμα σηκωμένη στα μάτια του απέναντι. Σίγουρα θα ξαφνιάστηκε ο απέναντι, αλλά τώρα τι, πως θ’ αντιδράσει ο Μάκης το έκανε από καύλα αλλά το άγχος του ήταν μεγάλο.

Κατάλαβε ότι για την ώρα τουλάχιστον σίγουρα δεν τον χάλασε το θέαμα. Έτσι ο Μάκης εκθέτοντας κανονικά πλέον την μαλαπέρδα του, χωρίς το ίδιο άγχος με πριν, άρχισε σιγά - σιγά να την παίζει. Ο απέναντι εκεί… Άγαλμα! Πάνω - κάτω το χέρι, σωστό τρομπάρισμα!

Όλα έδειχναν ότι ο Μάκης έδινε ένα αναπάντεχα ασυνήθιστο και καυλωτικό θέαμα στον απέναντι. Και ο απέναντι με την σειρά του παραμένοντας εκεί, στην σχισμή της κουρτίνας, ακίνητος, να κρυφοκοιτάζει, καύλωνε όλο και πιο πολύ τον Μάκη που το πρωινό του "ψωλοβρόντι" γινόταν θέαμα σ’ έναν άντρα.

Έτσι ο Μάκης δεν ήθελε και πολύ ακόμη για να αδειάσει το ψωλόχυμα του απ’ τ’ αρχίδια του. Αρχίζει να χύνει πάνω του σαν τρελός με τα πόδια του τεντωμένα και ανοιχτά.

Ο απέναντι τα είδε όλα! Και μεταφορικά και κυριολεκτικά! Αλλά και ο Μάκης έριχνε κλεφτές ματιές απέναντι. Μετά και τις τελευταίες χυσιές, ο Μάκης αφήνει την ψωλάρα του να αράξει στα χύσια της και ανάβει τσιγάρο κρατώντας το με το χέρι της μαλακίας, ενώ το άλλο το έβαλε πίσω απ’ το κεφάλι του για να χαλαρώσει.

Τότε βλέπει να φεύγει ο απέναντι απ’ το σημείο και η κουρτίνα να επιστρέφει στη θέση της.

Άραγε ο απέναντι, για ένα πεντάλεπτο περίπου, κάλυψε απλά την περιέργεια του ή γούσταρε και λιγάκι… ή μήπως καύλωσε κιόλας;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")