Με τον Τάσο από το γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Νομίζω ότι ο Τάσος μου αρεσε από την πρώτη φορά που τον είδα στο γυμναστήριο. Όχι πολύ ψηλός, γύρω στο 1.75, με ωραίο, αρμονικό σώμα, αξύριστο πρόσωπο, κοντό μαλλί, ξύπνησε κάτι άγνωστο μέσα μου. Είκοσι επτά χρονών, εγώ ήμουν είκοσι τέσσερα.

Του ζήτησα να με βοηθήσει στις πιέσεις στήθους και δέχτηκε πρόθυμα. Πιάσαμε κουβέντα και ανακαλύψαμε ότι είχαμε πολλά κοινά: για παράδειγμα είχαμε φοιτήσει στην ίδια σχολή, απλώς εκείνος είχε προηγηθεί μερικά χρόνια.

Έτσι αρχίσαμε να συναντιόμαστε στο γυμναστήριο και να γυμναζόμαστε μαζί. Μετά πηγαίναμε στα αποδυτήρια μαζί, γδυνόμασταν χαλαρά και μπαίναμε στα ντους ή κάναμε χαμάμ και σάουνα μαζί. Έτσι είχα την ευκαιρία να θαυμάσω το κορμί του, το μακρύ πέος του που κρέμονταν ανάμεσα στα μπούτια του με την βαριά αρχιδοσακούλα από πίσω του και τον αντρικό κώλο του, με τα άτριχα κωλομάγουλα και το μαύρο τρίχωμα που διακρινόταν στην κωλοχαράδρα του.

Η φιλία μας έγινε πιο στενή κι αρχίσαμε να βγαίνουμε έξω τα βράδια για ποτάκι και μπαρότσαρκα. Ξενυχτούσαμε μαζί και όταν γύριζα στο σπίτι, μόνος, τραβούσα τρελές μαλακίες για πάρτι του. Παρότι δεν είχα κάνει ποτέ κάτι με άντρα πιο πριν, ο Τάσος μου έγινε μόνιμη ιδέα. Με καύλωνε, μου άρεσε και νομίζω ότι είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι πραγματικά. Απορούσα με τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι…

Ήταν εκείνος που πρότεινε να πάμε στο εξοχικό του στο Πόρτο Ράφτη για Σαββατοκύριακο. Ήταν μέσα Μαΐου, ο καιρός μόλις είχε αρχίσει να ζεσταίνει και ήταν ιδανικός για μια τέτοια σύντομη απόδραση. Φυσικά δέχτηκα και έτσι, Παρασκευή μεσημέρι, μετά τις δουλειές μας, ξεκινήσαμε…

Αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι και πήγαμε κατευθείαν στην παραλία για να κάνουμε το πρώτο μπάνιο της χρονιάς. Η θάλασσα ήταν ακόμα κρύα, αλλα δεν μας ένοιαζε. Ίσα - ίσα που το απολαμβάναμε, γιατί νιώθαμε τα κορμιά μας να σφίγκουν και να δένουν καλύτερα μέσα στο παγωμένο νερό.

Στο σπίτι κάναμε ζεστό ντους και αράξαμε σε έναν καναπέ με χαμηλή μουσική και μπίρες. Έβλεπα το κορμί του ξαπλωμένο δίπλα μου και άρχισα να καυλώνω. Κινήθηκα λίγο ώστε τα κορμιά μας να αγγιχτούν. Δεν μίλησε, δεν κινήθηκε, δεν αντέδρασε. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Ξέρω ότι ήταν τρέλα, ότι ήταν η απόλυτη ανοησία, αλλά γύρισα και τον κοίταξα. Βαθιά… Στα μάτια…

Άπλωσα το χέρι και τον αγκάλιασα. Για ένα λεπτό στάθηκε ακίνητος, μετά γύρισε προς το μέρος μου. Τα μάτια μας ενώθηκαν κι αμέσως μετά τα χείλια μας. Αγκαλιαστήκαμε και οι γλώσσες μας ενώθηκαν. Το σάλιο μας μπερδεύτηκε. Διέκοψε το φιλί και μου είπε τρεις λέξεις:

-    «Θα σε γαμήσω!»

Δεν μ’ ένοιαζε. Του κατέβασα την φόρμα και το εσώρουχο κι έπιασα το τεράστιο καυλί του. Έγλυψα τα αρχίδια και μετά ρούφηξα το πουτσοκέφαλο. Ήταν η πρώτη φορά που γευόμουν πούτσο. Τα σάλια μου τρέχανε από το πουτσοκέφαλο στα αρχίδια κι από κει στις κωλότριχές του μπερδεμένα με τα προσπερματικά του υγρά.

Έμπλεξε τα δάχτυλά του στα μαλλιά μου και άρχισε να τα τραβάει λέγοντας ξανά και ξανά την ίδια λέξη:

-    «Καριολάκι… αααχ… καριολάκι… καριολάκι ααααααχχχχχ!»

Έχυσε μέσα σε λίγα λεπτά και ρούφηξα κάθε σταγόνα από τα χύσια του σαν το τελευταίο πουτανάκι. Μετά σηκώθηκα, κατέβασα την φόρμα και το εσώρουχό μου και άρχισα να μαλακίζομαι μπροστά του. Δεν μου πήρε πάνω από δύο λεπτά να τελειώσω και κατεύθυνα τα χύσια μου πάνω στο καυλί του.

Το σπέρμα μου έβαψε άσπρο τον πούτσο, τα αρχίδια, τις πουτσότριχες και τον αφαλό του κι εγώ έπεσα δίπλα του κι αρχίσαμε πάλι τα γλωσσόφιλα.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να ξανακαβλώσουμε πάλι. Ο Τάσος με ξάπλωσε, ανέβηκε πάνω μου και ρούφηξε την γλώσσα μου με πάθος.

-    «Καριολάκι…», ξανάπε και φίλησε το στήθος μου.

Δάγκωσε τρυφερά την δεξιά μου ρώγα και κατευθύνθηκε προς την αριστερή, ενώ τα χέρια του χούφτωναν τα μπούτια μου και τα σήκωναν ψηλά. Στερέωσε τα γόνατά μου στους ώμους του και το κωλαράκι μου πετάχτηκε ανοιχτό προς τα πάνω. Σε αυτή την στάση ξαναρχίσαμε τα γλωσσόφιλα ενώ το χοντρό καυλί του τριβόταν ανάμεσα στα κωλομέρια μου, πάνω στην ιδρωμένη μου τρυπούλα.

Κρατώντας πάντα τα πόδια μου ψηλά άρχισε να με γλύφει και να με ρουφάει στον λαιμό, στο στήθος, την κοιλιά, έβαλε την γλώσσα του στον αφαλό μου, δάγκωσε τις κοντοκουρεμένες μου πουτσότριχες, κατάπιε το καυλί μου, έγλυψε τα αρχίδια μου και κατευθύνθηκε προς τα πίσω, προς την κωλοτρυπίδα μου. Η γλώσσα του σαν πινέλο ανεβοκατέβαινε στην κωλοχαράδρα μου, μουσκεύοντας με άφθονο σάλιο τις κωλοτριχίδες μου.

Μετά και με την βοήθεια ενός δαχτύλου επικεντρώθηκε στην τρύπα μου. Γλώσσα, δάχτυλο και σάλιο με καύλωσαν από πίσω, με χαλάρωσαν κι έκαναν τον σφιγκτήρα να μειώσει την αντίστασή του. Σύντομα το ένα δάχτυλο μπαινόβγαινε άνετα στο κωλάντερό μου κάνοντας τα αρχίδια μου να σφίξουν από καύλα. Το ένα δάχτυλο έγινε δύο και άρχισα να με τσούζει ο πρωκτός μου.

Άρχισα να σκέφτομαι τον πόνο της δυείσδυσης του τεράστιου πούτσου του Τάσου, αλλά ήμουνα πολύ καυλωμένος, πολύ αποφασισμένος να γίνω το πουτανάκι του, για να φέρω την οποιαδήποτε αντίρρηση. Ο Τάσος έβγαλε τα δάχτυλα από την τρύπα μου, έλουσε καλά τον πούτσο του με σάλιο και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην εισοδο του κώλου μου. Άρχισε να σπρώχνει.

-    «Αχ, μμμμ, αααχχχχ, αααααααααααχχχχχχχχχχ, μμμμμμ, ααααα, αααααααχχχχχχχ…»

…άρχισα να μουγκρίζω και να βογκάω από τον πόνο και την καύλα, καθώς ένιωθα την αντίσταση της τρύπας μου να υποχωρεί, το πουτσοκεφαλάκι να εισχωρεί, και το σώμα μου να σκίζεται από τον γαμιά μου. Ο Τάσος έσπρωχνε. Η πούτσα του έμπαινε… Εισχωρούσε… Ο πόνος μεγάλωνε.

Κάποια στιγμή, κι ενώ πρέπι να είχε βάλει το μισό μέσα, ένιωσα τόσο πόνο, που δεν μπορούσα να ανασάνω. Έβγαλα κάτι άναρθρες κραυγές κι ευτυχώς ο εραστής μου το κατάλαβε, υποχώρησε ελαφρά το καυλί του και στάθηκε ακίνητος. Με φίλησε στον λαιμό, το σαγόνι και τα χείλη, κι όταν ένιωσε ότι ο ρυθμός της αναπνοής μου αποκαταστάθηκε και ο πόνος υποχώρησε, άρχισε να σπρώχνει πιο δυνατά…

Μέσα, μέσα, μέσα, μέχρι που τα αρχίδια του ακούμπησαν τον κώλο μου. Και μετά τραβήχτηκε προς τα έξω και μετά πάλι μέσα, αργά μα σταθερά. Ο πόνος άρχισε να υποχωρεί κι ένα πρωτόγονο συναίσθημα με κυρίευε: μια έντονη καύλα που ξεκινούσε από πίσω, από τον κώλο μου, το αντρικό μου μουνάκι, και γέμιζε τα αρχίδια μου με σπέρμα και ηδονή, χωρίς να χρειάζεται το καυλί μου.

Ο Τάσος άρχισε να με γαμάει πιο έντονα, πιο γρήγορα, πιο βαθιά και από τον πούτσο μου τα προσπερματικά υγρά τρέχανε ασταμάτητα και βρέχανε τον αφαλό μου και τις πουτσότριχες. Ιδρώναμε, βογκούσαμε, βριζόμασταν και η καύλα μεγάλωνε. Τα αρχίδια μου είχαν πετρώσει από την καύλα και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσω να χύνω χωρίς να αγγίζω το καυλί μου.

Πολύ σύντομου χρόνου… Γιατί σε λίγο το σπέρμα άρχισε να εκτοξεύεται από την πουτσότρυπά μου και να βρέχει το στήθος μου και το στήθος του γαμιά μου. Ο Τάσος άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά, μέσα - έξω, μέσα - έξω, και να μου λέει τα πιο χυδαία λόγια. Ήξερα πως σε λίγο θα έχυνε κι εκείνος. Το καταλάβαινα…

Και ναι, πριν περάσουν δυο - τρία λεπτά από την στιγμή που έχυσα εγώ, ο Τάσος κάρφωσε με δύναμη τον πούτσο του στο κωλάντερό μου κι άρχισε να εκτοξεύει μέσα μου το καυτό του σπέρμα.

-    «Πάρτα, καριολάκι, σε γκαστρώνω μαλάκα!!!», μου έλεγε.

Μόλις έχυσε, ανταλλάξαμε ένα λαχανιαστό φιλί κι έπεσε πάνω μου, χωρίς να τραβηχτεί από μέσα μου. Τον αγκάλιασα, χάιδεψα τρυφερά την πλάτη του κι ένιωσα το μακρύ, χοντρό του πέος να μαλακώνει και να συρρικνώνεται και να αποσύρεται μόνο του από την ξεχειλωμένη μου τρύπα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")