Ξεπάτωμα στα όρθια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τον έλεγαν Αντρέα και ήταν ένας άντρας μελαμψός σκέτη κόλαση. Αμέσως άρχισα να τον κοιτάζω και να ξερογλύφομαι. Παρατήρησα ότι έπιανε συχνά τον πούτσο του και μου έριχνε κλεφτές ματιές. Σε καμιά ώρα τον συνάντησα στην Παραλία (επαρχιακή πόλη) να κάθεται σε ένα παγκάκι μόνος. Πήγα δειλά κοντά του και ρώτησα κλασικά τι ώρα είναι.

-    «Με τέτοιες καύλες ρε φίλε, δε γαμιέται και η ώρα…», μου απάντησε.

-    «Θέλω να σου πάρω πίπα!», του είπα με θράσος.

-    «Ευχαρίστως!», μου απάντησε.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε σε ένα κοντινό παρκάκι. Μπαίνοντας άρχισε να μου χουφτώνει τον κώλο. Δεν έχω καλύτερο από το να μου χαϊδεύουν τον κώλο κι αμέσως του χούφτωσα το καυλί.

-    «Βιάζεσαι μωρή τσούλα να τον φας ε;», με ρώτησε καυλωμένος.

-    «Ναι, άντρα μου, είμαι αχόρταγος για πούτσο!», του απάντησα.

Με τράβηξε πίσω από έναν θάμνο αναγκάζοντας με να γονατίσω μπροστά του. Δεν άργησα να βρεθώ με μια πούτσα μέσα στο στόμα. Αυτός μου έπιασε το κεφάλι και με πίεζε να τον φτάσω ως το λαρύγγι. Μπουκώθηκα αγόγγυστα κι αυτός φώναζε από καύλα και με έβριζε σαν τσούλα και πουτάνα ξεκωλιάρα.

Έγλυφα την πούτσα σου μουγκρίζοντας τον έφτανα ως το λαρύγγι μου κι έπειτα τον έβγαλα κι άρχισα να του πιπιλάω τα αρχίδια μέχρι να τον φτάσω στην κορύφωση. Δεν τον άφησα όρμος να χύσει ακόμα, τον ξενέρωσα λίγο αλλά μόλις κατέβασα το σορτσάκι μου τον αποζημίωσα με τη θέα ενός κώλου όμορφου, λευκού και στητού.

Ένα δάχτυλο του μπήκε βαθιά μέσα μου κάνοντας με να βογκήξω από καύλα. Του έπαιξα λίγο τον πούτσο και τον οδήγησα ακριβώς στην υγρή μου τρύπα. Εκείνος με σάλιωσε καλά και μου τον έχωσε αποφασιστικά φιλώντας με στο λαιμό.

-    «Είσαι μεγάλη πούστρα!», μου είπε. «Και τώρα ετοιμάσου να σε γκαστρώσω!»

Εγώ όμως, καλή πουτάνα, του φόρεσα ένα προφυλακτικό, γιατί τρελαίνομαι μετά το γαμήσι να ρίξω τα χύσια του γαμιά μου από την καπότα πάνω στο πούστικο κορμί μου. Σε λίγο ο άντρας μου μπήκε μέσα μου κι εγώ έβγαλα μια κραυγή με κίνδυνο να μας ακούσει κανένας περαστικός.

-    «Σκάσε μωρή σκύλα!», μου είπε, «γιατί θα σε ξεπατώσω τώρα!»

Ευτυχώς δεν τον είχε πολύ χοντρό αλλά μακρύ κι έτσι μπήκε σχετικά εύκολα. Σε λίγο ένιωθα να με σουβλίζει ένα εργαλείο ζεστό που πάσχισε να με φτάσει μέχρι πάτο. Με επιδέξια κουνήματα τον ρούφηξα όλο ενώ του χάιδευα τα βαρβάτα αρχίδια του.

Ο άντρας πια ήταν εκτός εαυτού. Δεν πίστευε πως γαμούσε ένα τόσο φιλόξενο κωλί κι εγώ τον είχα φέρει στο αμήν.

Ένιωθα να χύνει και να σπαρταράει η πούτσα του μέσα μου κι όταν βγήκε από μέσα μου, του αφαίρεσα το προφυλακτικό κι έχυσα το σπέρμα του ζεστό και πηχτό πάνω στα βυζιά μου. Αυτός έσκυψε και με φίλησε στο στόμα που ακόμα μύριζε από τα υγρά του.

Ντυθήκαμε γρήγορα και μου έδωσε μια κωλιά αποχαιρετώντας με κι ευχαριστώντας με έτσι για το ωραίο πήδημα, αν κι ήταν στα όρθια.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")