Το ψωνιστήρι και το ξέσκισμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι είκοσι έξι χρονών και αρκετά συχνά πάω εκεί που συχνάζουν ώριμοι που κάνουν ψωνιστήρι αγόρια. Με καυλώνει τρελά το παράνομο, το άγνωστο. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεις εμφανίσιμους αλλά εμένα δεν με νοιάζει. Εγώ να γαμηθώ ψάχνω.

Ένα βράδυ, κατά τις δύο, σε ένα στενό περίμενα… Σταματάει ένα αμάξι κάποια στιγμή με δύο άντρες. Ο ένας σαράντα έξι χρονών, όπως μου είπε, και ο άλλος σαράντα τεσσάρων χρονών. Ο σαρανταεξάρης ήταν παίδαρος. Πολύ γυμνασμένος με μούσι. Ο άλλος μέτριος αλλά καυλόφατσα. Μου λένε κατευθείαν:

-    «Φιλαράκι θα έρθεις;»

Εγώ με την μία μπαίνω στο αμάξι. Με πήγαν σε ένα ερειπωμένο σπίτι. Να πω την αλήθεια φοβήθηκα πολύ… Και το μετάνιωσα. Αλλά ευτυχώς ήταν ωραίοι τύποι. Απλά τρελό γαμήσι ήθελαν.

Ο ένας κρατούσε και κάμερα και απαθανάτισε όλη τη φάση. Μ’ άρεσε αυτό. Ένιωσα σαν ηθοποιός σε γκέι ταινία.

Άρχισαν να με φτύνουν και να με φιλάνε ταυτόχρονα. Με έπνιγαν με τα καυλιά τους πότε ο ένας πότε ο άλλος. Πνιγόμουν και μπούκωνα από πούτσο. Τότε ο ένας μου έβαλε στην τρύπα κρέμα και άρχισε να βάζει δάχτυλα. Μέχρι τέσσερα έφτασε. Δεν έχω βογκήξει τόσο.

Το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν ερημιά. Μετά μπήκε με μανία μέσα μου. Τρελό καυλί, εικοσάρα πούτσα με ξέσκιζε, και ο άλλος έλεγε διάφορα:

-    «Γάμησε τον δυνατά!  Σ’ αρέσει καριόλη; Ψόφα γαμημένε!»

Εγώ ούρλιαζα, πονούσα αλλά δεν ήθελα κιόλας να σταματήσει. Μετά με έβαλαν ανάσκελα και με έσκισε ο σαραντατεσσάρης. Με πηδούσε και ταυτόχρονα με φιλούσε και με έφτυνε. Δεν άντεξαν και τότε έχυσαν στο στόμα μου και οι δύο.

Σαν τρελός έγλυφα τα καυλιά τους με το ψωλόχυμα ενώ και οι δύο μετά άρχισαν να γλύφουν τα χύσια τους από το στόμα μου. Ήταν αναπάντεχα τέλειο!

Όταν με άφησαν με το αμάξι μου έδωσαν εκατό ευρώ. Πήγα να πω ότι δεν παίρνω λεφτά αλλά ο ένας μου λέει:

-    «Είναι για την ταινία που γυρίσαμε. Σου αξίζει…»

Αυτά έγιναν εκείνο το βράδυ…
Ένα άλλο βράδυ πάλι, η καύλα μου χτύπησε κόκκινο. Κλασικά πήγα στην πιάτσα στον ΟΣΕ να γαμηθώ. Είχε λίγο κρύο και δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση. Έτοιμος ήμουν να φύγω αλλά ήθελα σαν τρελός να πηδηχτώ. Τελικά αποφάσισα να πάω εκεί στον Βαρδάρη σε ένα πολύ γνωστό σινεμά με καμπίνες. Είχε διάφορους τύπους κυρίως άνω των σαράντα πέντε. Δεν με χαλούσε…

Έκοβα κίνηση. Κάποια στιγμή στάμπαρα έναν που χαμουρευόταν με έναν μικρό. Εγώ κοιτούσα. Καύλωσα τρελά. Ο τύπος ήταν γύρω στα σαράντα, με ξυρισμένο κεφάλι, είχε ανοιχτό πουκάμισο, ήταν τριχωτός και είχε βγάλει έξω το καυλί του. Ένα παλούκι σίγουρα είκοσι πόντους. Φιλιόντουσαν τρελά.

Ζήλεψα απίστευτα. O μικρός ήταν κοντά στα είκοσι, πολύ ωραίο παιδί. Άρχισε με μανία να παίρνει τσιμπούκι τον μεγάλο. Κάποια στιγμή μου έκανε νόημα να μπω στην καμπίνα. Μπήκα και κλειδώσαμε την πόρτα. Μαζί με τον μικρό τον γλύφαμε εναλλάξ ο ένας το καυλί ο άλλος τα αρχίδια.

Ο μεγάλος βογκούσε από καύλα. Με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει τρελά. Κατέβασε το παντελόνι μου και έφτυσε και έγλυφε την τρύπα μου και με δύναμη έχωνε τα δάχτυλα του. Ο μικρός μας κοιτούσε τον έπαιζε. Επειδή δεν ασχολήθηκε μετά μαζί του τσατίστηκε και ο μικρός έφυγε από την καμπίνα.

-    «Το μαλακισμένο!», λέει ο άλλος. Και γυρίζοντας σε μένα μου λέει: «Εσύ αγόρι μου είσαι για πολλά γούστα!»

Τρελάθηκε που είχα ανοιχτή τρύπα. Άρχισε να με πηδάει σαν ζώο. Φώναζα από πόνο κι από καύλα. Με είχε ξεσκίσει. Είχε απίστευτη μανία καθώς έπαινε μέσα μου. Με έλιωσε. Και μετά λέει:

-    «Άνοιξε πούστη το στόμα σου!», και άρχισε να χύνει.

Δεν μπορούσα να τα καταπιώ όλα. Αφού το ζώο τελείωσε, κατευθείαν έφυγε κι εγώ δεν είχα χύσει. Ήθελα ακόμα πούτσο. Είχα όρεξη. Η βραδιά είχε συνέχεια όμως…

Έξω από την καμπίνα ήταν κάποιος που άκουγε και τον έπαιζε. Ήταν ένας εύσωμος σαρανταπεντάρης, πολύ ψηλός και άγρια φάτσα. Μου λέει:

-    «Χόρτασες;»

-    «Όχι…», του λέω.

-    «Μπες μέσα!»

Τότε ξαφνικά άλλαξε γνώμη και μου λέει:

-    «Όχι εδώ αγόρι μου… Ας φύγουμε από δω!»

Και φύγαμε… Ο τύπος με πήγε σπίτι του. Έμενε πολύ κοντά στον ΟΣΕ. Ήταν πολύ καύλας. Κατ’ ευθείαν βγάλαμε τα ρούχα. Μου λέει:

-    «Για να δω πόσο ξεσκίστηκες πριν… Σε άνοιξε καλά βλέπω!»

Άρχισε να με φιλάει. Μ’ άρεσε απίστευτα! Ήθελα σαν τρελός να γαμηθώ από αυτόν τον άντρα. Η ψωλή του ήταν πολύ καλή και χοντρή γύρω στα 18cm. Τον έπαιρνα πίπα πολλή ώρα… είχα πνιγεί κι αυτός με έπνιγε. Με έβαλε ανάσκελα και άρχισε να με πηδάει σιγά - σιγά και μετά με πάρα πολύ δύναμη. Ήταν φοβερός γαμιάς.

Ενώ με πηδούσε χτύπησε το κουδούνι.

-    «Ωχ!», λέω εγώ.

Αυτός πάει και ανοίγει γυμνός και ατάραχος. Ήταν ένα φιλαράκι του. Του είχε στείλει μήνυμα να έρθει. Ο τύπος ήταν άσχημος αλλά ευτυχώς ήταν φουσκωτός, πολύ γυμνασμένος και μάγκας.

-    «Αυτός είναι;», λέει. «Δεν είναι κι άσχημος…»

-    «Πήδα τον!», λέει ο άλλος.

Και τότε ο ένας μου κρατούσε τα χέρια ενώ ήμουν ανάσκελα και ο άλλος με πηδούσε ασταμάτητα. Μετά με πήραν πίπα - κώλο. Δεν είχαν σταματημό λες και ήταν ντοπαρισμένοι. Μετά ο φουσκωτός πήρε τσιμπούκι το καυλί μου που είναι μεγάλο 18cm.

Άρχισα και έγλυφα και τις δύο ψωλές για να χύσουν και σχεδόν μαζί πέταξαν τα χύσια τους στο στόμα μου. Ήταν τρελό. Στο λεπτό έχυσα κι εγώ. Πασαλειφτήκαμε με ψωλόχυμα.

Ήταν από τα καλύτερα βράδια μου ειλικρινά. Ξεκωλιάστηκα αλλά το ευχαριστήθηκα.
Η ιστορία είναι 100% αληθινή και έγινε τον Ιανουάριο φέτος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")