Κυπραίικο γαμήσι στις τουαλέτες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα, με λένε Νίκο και είμαι δεκαεννιά ετών. Είμαι παθητικός, αν και προτιμώ το αμφιφυλόφιλος γιατί πραγματικά δεν ξεχωρίζω φύλο παρά μόνο ηδονής!

Η ιστορία μου αυτή είναι σχετικά πρόσφατη και αφορά, έναν φίλο οικογενειακό (δηλαδή φίλος κάποιου συγγενικού μου ατόμου). Είναι Κύπριος και μας επισκέφθηκε, ωστόσο έπρεπε να του δείξουμε και εμείς την ζωή της Αθήνας μας. Έτσι πήγαμε σε ένα κέντρο διασκέδασης.

Ο Νικολής, έτσι τον έλεγαν, ήταν γύρω στα είκοσι ετπά, ωραίο παλικάρι. Όλα πάνω του είχαν απίστευτες αναλογίες! Δεν ήταν γομάρι, όχι, ήταν όσο έπρεπε απ' όλα! Βασικά ήμασταν έξω και διασκεδάζαμε και πρόσεξα το εξόγκωμα στο τζιν του.

Θα μου πείτε, σιγά σε όλα τα τζιν διακρίνεται το... εξόγκωμα! Όχι, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όταν γύρισε από την μπάρα με τα ποτά μας, πρόσεξα ένα έντονο εξόγκωμα που εκτεινόταν από το κέντρο του καβάλου μέχρι το αριστερό μπούτι, και πιστέψτε με, ξέρω καλά να διακρίνω ένα πέος στο τζιν, και αυτό ήταν ένα μεγάααλο πέος!

Όλη νύχτα λοιπόν δεν είχα πάρει τα μάτια μου από το τζιν του. Κάποια στιγμή με κοίταξε κατάματα, αλλά δεν είπα τίποτα, απλά άλλαξα και κοίταξα αλλού. Εκείνος όμως συνέχισε να με κοιτάζει για λίγο παραπάνω… Αγκάλιασε επιδεικτικά την κοπέλα του, σαν να μου έλεγε: «Ξέχνα το», αλλά εγώ όπου έβρισκα ευκαιρία κοίταζα το παλαμάρι το οποίο εκτεινόταν από το κέντρο στο αριστερό μπούτι και είχε πρηστεί κιόλας! Ο καυλιάρης!

Με ξαναέπιασε να τον κοιτάζω εκεί. Εγώ δεν άντεξα, πήγα στις τουαλέτες. Περίμενα δύο λεπτά να φύγει ένα ζευγαράκι που χαμουρευόταν και μπήκα στην τουαλέτα. Άρχισα να μαλακίζομαι σαν τρελός για πάρτη του.

Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει… ποτέ δεν έχω νιώσει τόση ανάγκη να μαλακιστώ έξω. Πάντα συγκρατούμαι μέχρι το σπίτι. Τον έπαιζα σαν τρελός! Έπρεπε να χύσω δεν άντεχα άλλο…
Ξαφνικά ακούω την έξω πόρτα να ανοίγει, αλλά υπέθεσα ότι θα ήταν κανείς να κατουρήσει στην δίπλα τουαλέτα. Έτσι συνέχισα να τον παίζω. Κάποια στιγμή η πόρτα μου πίσω άνοιξε διάπλατα. Για κάποιο λόγο ήξερα ποιος ήταν… γύρισα με να κοιτάξω με τα παντελόνια κατεβασμένα και τον πούτσο μου στο χέρι…

Ο Κύπριος επισκέπτης μας, με κοιτούσε, αλλά δεν έδειχνε να εκπλήσσεται. Είχε κλείσει την πόρτα της τουαλέτας. Κοίταξα το εξόγκωμα… δεν ξέρω, με μαγνήτιζε εκείνο το σημείο! Πως βλέπεις κάποιον με μια ουλή και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την ουλή παρότι δεν το κάνεις εσκεμμένα;

Με Κυπριακή προφορά με ρώτησε:

-    «Δεν θα ήταν καλύτερα να έπαιζες με τον δικό μου;»

Το είπε βέβαια αλλιώς στα Κυπριακά, αλλά εγώ τώρα για λόγους ευκολίας το λέω απλά. Εγώ χαμογέλασα και κλείσαμε την εσωτερική πόρτα, και κλείδωσα. Η τουαλέτα ήταν στενή αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου. Εγώ κάθισα στην λεκάνη (με κατεβασμένο το καπάκι φυσικά) και εκείνος στάθηκε μπροστά μου, λύνοντας την λουρίδα του.

Μέσα σε λίγα λεπτά είδα το 22 πόντους καυλί του να τεντώνεται φλεβιασμένο από την καύλα. το 22 πόντους δεν είναι ψέμα παιδιά, αλήθεια. Άρχισα να γλύφω το πουτσοκέφαλο… Εκείνος μέσα σε λίγα λεπτά, μου γαμούσε το στόμα. Το καυλί άγγιζε μέσα μέσα το λαρύγγι μου, αλλά το έκανε τόσο γρήγορα που δεν πνιγόμουν.

Μετά από πρωτοβουλία δική μου, με την γλώσσα μου, έπαιξα τα αρχίδια του. Αναστέναξε από καύλα. Η πούτσα του ακουμπούσε στα μούτρα μου όσο εγώ έγλυφα το ένωμα αρχιδιών και πούτσας, ξέρετε ποιο σημείο εννοώ, την βάση της πούτσας από την κάτω μεριά.

Το καυλί είχε θεριέψει! Εγώ ρούφαγα αλλά μου είπε να σταματήσω. Από το τζιν έβγαλε μια καπότα και μου την έδωσε.

-    «Για φόρεσε την εδώ…»

Εγώ άνοιξα την καπότα και με αργές κινήσεις την έβαλα στο μαινόμενο καυλί που δεν συγκρατιόταν. Η καπότα ήταν τσίτα πάνω, τόσο καυλωμένος ήτανε. Όχι ότι η καπότα δεν είναι συνήθως τσίτα πάνω, αλλά προσπαθώ να εξηγήσω πόσο σκληρό και μεγάλο πούτσο είχε αυτό το παιδί.

Εγώ κατέβασα το παντελόνι και το μποξεράκι και στηρίχτηκα στο καζανάκι. Μέσα σε λίγα λεπτά, το καυλί του όργωνε το κωλαράκι μου. Είχα γαμηθεί, αλλά αισθανόμουν σαν να ξεπαρθενιαζόμουν ξανά από την αρχή. Βόγκαγα, φώναξα αλλά η μουσική κάλυπτε τα πάντα (ευτυχώς δηλαδή!).

Με γαμούσε γρήγορα και έλεγε κάτι στα Κυπριακά που δεν έπιανα. Με είχε σκίσει από πίσω! Ο κώλος μου δεν είχε ξαναδεχτεί τέτοιο παλαμάρι! Όταν ήταν έτοιμος να χύσει έπιασε την μπλούζα μου και με γάμησε γρήγορα, σαν να ίππευε άλογο, λες και η μπλούζα ήταν τα γκέμια!

Έχυσε και ένιωσα τα υγρά στον κώλο μου. Δεν είχα καταλάβει τι έγινε μέχρι που τράβηξε τον πούτσο του και είδαμε ότι η καπότα είχε σπάσει! Σκουπίστηκα με χαρτί υγείας, τον σκούπισα κι αυτόν με την γλώσσα μου για τα περιττά και βγήκαμε έξω.

Εκεί έξω από την τουαλέτα είδαμε δύο άντρες που κάθονταν και με κοιτούσαν χαμογελώντας, μάλλον μας είχα ακούσει κάποιοι… χαχα! Εγώ προσπάθησα να μην δείξω ότι περπατούσα διαφορετικά. Επιστρέψαμε σαν να μην συνέβη τίποτα... Αχ ρε Κύπριοι! Τελικά αλήθευε η φήμη για τα... γαιδουρινά!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")