Ξεφτιλισμένο αγοράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Δημήτρης ήταν ο πρώτος μου γαμιάς και ουσιαστικά αυτός που έκανε πραγματικότητα τα ομοφυλοφιλικά μου όνειρα…

Εκείνος γυμνασμένος νταβραντισμένος σαραντάρης με μυώδες κορμί και ένα υπέροχο καυλί χοντρό και μεγάλο που εδώ και έξι μήνες με είχε κάνει "γκομενίτσα" του από όλες μου τις τρύπες.

Εγώ μέχρι τη στιγμή που νοίκιασα τη γκαρσονιέρα του ήμουν ένα άβγαλτο αγοράκι είκοσι χρονών με γυναικεία χαρακτηριστικά και πολύ άτακτα όνειρα γεμάτα καλογυμνασμένους άντρες.

Όταν φοιτητής πια θα έμενα μόνος και μακριά από τους δικούς μου πίστευα ότι επιτέλους θα ικανοποιούσα τα όνειρά μου. Δεν πίστευα όμως ότι θα έβρισκα τόσο γρήγορα γαμιά για το πρόθυμο αλλά παρθένο κωλαράκι μου.

Ο Δημήτρης με κατάλαβε από την πρώτη μέρα που νοίκιασε το σπίτι του σε εμένα όταν κοίταζα σαν χαζός το ιδρωμένο του κορμί μιας και τον είχα διακόψει από γυμναστική όταν είδα το σπίτι.

Άρχισε να επισκέπτεται συχνά το σπίτι μέχρι που μια ημέρα με έβγαλε από το μπάνιο και του άνοιξα φορώντας τη πετσέτα μόνο. Όταν η πόρτα έκλεισε πίσω μου, μου ρίχτηκε φιλώντας με βίαια ενώ η πετσέτα έπεσε κάτω και άρχισε να μαλάζει τα τρυφερά μου κωλομέρια.

Κάποια στιγμή σταμάτησα να αντιστέκομαι και παραδόθηκα στο πρόστυχο φιλί του και τα χάδια του ακόμα και όταν αισθάνθηκα το δάκτυλό του στην τρυπούλα μου. Όταν μου το έχωσε βαθιά στη στενή μου τρυπούλα κατάλαβα ότι με περίμενε ένα καλό γαμήσι από τον κώλο εκείνη τη μέρα.

Βρεθήκαμε και οι δύο στο δωμάτιό μου ολόγυμνοι με το τεράστιο καυλί του να πάλλεται από προσμονή μπροστά μου. Βρέθηκα στα γόνατα να το γλύφω και να το φιλώ σαν από ένστικτο. Προφανώς έκανα καλή δουλειά μιας και ο Δημήτρης βόγκαγε από καύλα.

Όταν στήθηκα στα τέσσερα στο κρεβάτι κατάλαβα ότι από εκείνη τη στιγμή και πέρα η ζωή μου θα ήταν έτσι. Στημένος στα τέσσερα να τρώω πούτσες από νταβραντισμένους άντρες.

Αισθάνθηκα το χοντρό του πουτσοκέφαλο του να πιέζει δυνατά την τρυπούλα μου. Έκανα να τραβηχτώ αλλά ο Δημήτρης, έμπειρα με κράτησε με τα ατσάλινα χέρια του στη θέση μου και μου το έμπηξε βαθιά στον κώλο μου κάνοντάς με να ουρλιάξω.

Η παρθενιά μου ήταν πλέον παρελθόν καθώς άρχισε να με γαμάει βαθιά και δυνατά. Με πήδηξε καλά - καλά στα τέσσερα και μετά με γύρισε ανάσκελα για να με βλέπει καθώς με γαμούσε. Με αποκαλούσε τσούλα, καριόλα, πουτανάκι και άλλα τέτοια που όσο και να με μείωναν, με καύλωναν κιόλας.

Την πρώτη φορά με έχυσε βαθιά στο κωλαράκι μου το καυτό του σπέρμα. Εκείνη τη μέρα με πήδηξε σαν καριόλα με όλους τους τρόπους. Με έχυσε παντού ακόμα και μέσα στο στόμα μου.

Από εκείνη τη μέρα έγινα η πουτάνα του. Όποτε γούσταρε ερχόταν και με γαμούσε με όποιο τρόπο ήθελε. Του άρεσε πολύ να με ξεφτιλίζει ακόμα και να με δέρνει με τη ζώνη του όποτε γούσταρε.

Δεν περίμενα να μου αρέσει αυτό αλλά από τη πρώτη φορά που έφαγα τα σκαμπίλια μου, με έστησε στα τέσσερα και με μαστίγωσε δυνατά με τη ζώνη μέχρι που κοκκίνισε το κωλαράκι μου ήταν η πιο καυλωτική μέρα της ζωής μου.

Το κατάλαβε και ο Δημήτρης και αφού μου τις έβρεξε, πήδηξε δυνατά το μαστιγωμένο μου κώλο λέγοντας ότι τέτοια ξεφτιλισμένη αρσενική τσούλα δεν είχε ξαναδεί.

Εχθές, αφού έφαγα και πάλι τα σκαμπίλια μου και τις ξυλιές μου και άρχισε να μου γαμάει τον πονεμένο μου κώλο, μου ανακοίνωσε ότι από αύριο θα ερχόταν μαζί με ένα φίλο του να με πηδήξουν παρέα μιας και είμαι τέτοια καριόλα ψωλορουφήχτρα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")